MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szczepienie u niemowlat

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

magba

Post #1 Ocena: 0

2008-11-27 18:09:52 (17 lat temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

Cytat:

2008-11-27 16:30:47, go-siak napisał(a):
Cytat:

2008-11-27 16:19:27, malke napisał(a):
Kurcze jak tak czasem czytam posty na temat lekarzy tutaj to jeszcze zaden nie zaskoczyl mnie pozytywnie.Jak ci ludzie tu zyja?!Az boje sie o swojego maluszka.

Mam 2 dzieciaczkow jedno zachoruje i zaraz drugie jest chore,bylam z brzdacami juz 2 razy u lekarza starsza strasznie kaszlala i co uslyszalam -paracetamol-szkoda ze w mojej okolicy niema polskiego pediatry.

Gosiak .....jedno wyjście to poprostu zmienic lekarza , poniewaz nie wszyscy są tacy że na wszystko paracetamol.
U mnie w przychodni jest jedna lekarka co dosłownie na wszytsko paracetamol przepisuje i gdy poszłam w ciąży z bolem nerki to dzwoniła do szpitala co ona ma zrobic
:-o i Tak z kwitkiem wyslala mnie do domu :-o Ale poszłam do drugiego i od razu dostalam badanie na skan , leki itd. Wiec to zależy tutaj od lekarza ;-)
.........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

malke

Post #2 Ocena: 0

2008-11-28 12:43:45 (17 lat temu)

malke

Kobieta

Z nami od: 26-06-2007

Pewnie masz racje,ale trafic dobrego lekarza to tu jak wygrana w totka.Nie chca zlecac badan a jak juz cos zleca to na badanie czeka sie nawet do kilku miesiecy.

Do góry stronyOffline

goskauk

Post #3 Ocena: 0

2008-11-28 13:16:34 (17 lat temu)

goskauk

Kobieta

Z nami od: 05-02-2008

Jak cos jest nie tak z niemowlakiem to najlepiej jechac do glownego szpitala na ostry dyzur,o kazdej porze i przynajmniej bedzie lekarz i pediatre sciagaja jak trzeba.Maja tam caly sprzet i czasami robia rozne badania od razu.Szczegolnie jezeli chodzi o dzieci czy kobiety w ciazy to inaczej do tego podchodza.A GP to czasami odsyla z paracetamolem ,to prawda. I tlumacz tez sie znajdzie.:-D
pit-y,benefity itp.

Do góry stronyOffline

Numer Skype

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,