MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ból głowy a zmiana pogody

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ewamik

Post #1 Ocena: 0

2008-10-18 23:53:09 (17 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Od kilku dobrych dni nawala mi głowa.A to z tyłu boli,a to z góry,dzisiaj z przodu-okolice oczu,nosa.
Czy to ma związek ze zmiana pogody czy tez mam niedobór żelaza?
Fakt faktem ostatnio rozdwajają mi się paznokcie...
Ktoś odczuwa zmiane pogody w podobny sposób?
Męczy mnie to ale też ja jestem panikarą i od razu mam złe myśli bo np.dzisiaj obudziłam się z bólem głowy i dopiero od godzinki po aspirynie przestała boleć.
Chociaz jak sobie przypominam rok temu o tej porze też byłam klapnieta,wiosna też

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

daggerss

Post #2 Ocena: 0

2008-10-19 10:05:22 (17 lat temu)

daggerss

Kobieta

Z nami od: 21-03-2008

czasem ma to tez zwiazek z miesniami podczaszkowymi, tak jak to jest w moim wypadku... warto udac sie do GP po jakies dobre tablety. sa kuracje kilku miesieczne ktore naprawde pomagaja, bierze sie tablety codziennie przez jakies polroku potem sie je odstawia i po klopocie...
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #3 Ocena: 0

2008-10-19 11:21:15 (17 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Ja tez czasami odczuwam ogromne bole glowy. Niestety z racji mojego blogoslawionego stanu ni dysponuje duza iloscia lekow przeciwbolowych ale moj maz znalazl w ASDZIE super plastry ktore nakleja sie na czolo. Po naklejeniu miejsce gdzie znajduje sie plaster robi sie zimne a z plastra ulatnia sie zapach miety. Mam nadzieje, ze nie z skomplikowanie napisalam.Dodam, ze naprawde sa rewelacyjne.:-P
:-)

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2008-10-19 11:30:05 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

bóle w okolicy czoła i nosa to nie są bóle migrenowe, to ból zatokowy, czapka na łeb i do lekarza, bo jak zrobi się ropien w zatokach to będzie czyszczenie przez przebicie przez nos i ściaganie ropnia, zabieg bolesny, a do tego seria antybiotyków, nie ma żartów!!!!

Ja od lat mam bóle migrenowe, teraz rzadsze i lżejsze, ale bywały takie że nie mogłem nic robić czasami aż miałem ból oczu i mdłości
masakra.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

ewamik

Post #5 Ocena: 0

2008-10-19 11:55:08 (17 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

To chyba udam sie do lekarza...
Frelcia,to co piszesz o tych plastrach-podobnie działa VICK ten żel.Też ma zapach taki mietowy i chłodzi(niby rozgrzewający).
Gdy byłam w ciąży lekarz pozwolił mi brac jedynie apap,a ja dodatkowo smarowałam sobie czoło VICK'em.Dobrze,że mi przypomniałas to.W moim przypadku bóle były związane m.in z niedoborem żelaza.
No to dzięki Wam.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,