MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Badania hormonow

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

malka85

Post #1 Ocena: 0

2008-09-19 21:30:32 (17 lat temu)

malka85

Kobieta

Z nami od: 09-02-2008

witam czy ktos z was robil badz wie cos na temat badan poziomu hormonow w uk
w pl mozna to zrobic prywatnie w kazdym laolatorium a co w uk?
jeste obciazona dziedzicznie problemami z tarczyca---i matka i siostra sie z ztym mecza...a i ze mna zaczyna sie cos dziac a do pl pojade dopiero w styczniu...
czy moge takie badania zrobic samodzielnie bez proszenia sie i tlumaczenia u gp?
nienawidze tutejszych lekarzy!!!wrrr
wynik chociaz mniej wiecej bede sama w stanie ocenic bo mozna doczytac sie odpowiednich poziomow w necie

bede wdzieczna z info

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

mak4701

Post #2 Ocena: 0

2008-09-19 22:15:25 (17 lat temu)

mak4701

Kobieta

Z nami od: 12-04-2007

Ja tez sie borykam z choroba tarczycy i moge ci tylko tyle powiedziec zebys poszla do swojego GP i poprosila o badanie TSH poniewaz masz problem od dawna i chcialabys skontrolowac poziom hromonow i tyle. Kazdy GP powinien dac ci skierowanie na to badanie. Jesli chodzi o wynik to nie zobaczysz go nawet na oczy.... bynajmniej ja nie zobaczylam. Powiedziano mi tylko ze jak bedzie cos nie tak wezwa mnie a jak bedzie wszytsko ok nie beda mnie wzywali. Jednak wezwali bo poziom hormonow byl zly. Ale wyniku nie widzialam. Słyszalam ze niektore przychodnie praktykuja to ze wysylaja wyniki do domu - takze moze jest szansa na to ze je zobaczysz.

Zycze powodzenia :)
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,