MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Oplaty za pobyt w szpitalu

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

aga0703

Post #1 Ocena: 0

2008-04-25 23:06:00 (17 lat temu)

aga0703

Kobieta

Z nami od: 25-04-2008

Witam!
Prosze o pomoc i rade w wyjasnieniu sytuacji ktora mnie spotkala .
Obecnie jestem osoba niepracujaca (pracowalam wczesniej) mam home office i NIN .Mieszkam ze swoim chlopakiem ktory obecnie pracuje.
Obecnie jestem w ciazy ,trafilam do szpitala z bolem brzucha ,lekarze pozostawili mnie w szpitalu na noc podejrzewajac najpierw wyrostek a pozniej ciaze poza maciczna .
Po kilkunastu godzinach lezenia w szpitalnym lozku a przed badaniem usg ,przyszla pani z biura i poinformowala nas ze poniewaz jestem osoba nie pracujaca bedziemy musieli pokryc koszty pobytu w szpitalu.
Do tej pory uwazalismy ze skoro zyjemy jako para i ze jesli przysluguje nam WTC na pare to koszty mojego leczenia pokrywane sa z ubezpieczenia mojego partnera .
Czy ktos z was moze byl w podobnej syutacji ?
Czy ktos mi moze powiedziec jak to naprade jest z ta opieka medyczna i co mam zrobic jesli dostane rachunek za pobyt w szpitalu.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2008-04-25 23:32:56 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #3 Ocena: 0

2008-04-26 07:17:21 (17 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

wez chlopaka, dokumenty, ho , nin, wtc i wybierzcie sie do biura szpitala wyjasnic ta sytuacje, jesli nic nie wskuracie , to zadzwoncie na infolinie nhs, telefon jest na ich stronie.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,