Str 2 z 2 |
|
---|---|
problem | Post #1 Ocena: 0 2009-04-20 11:22:27 (16 lat temu) |
Z nami od: 13-11-2008 Skąd: oxford |
To,ze jest naciagacz to moje zdanie.Kazdy moze miec inne.Jakbyscie tam byli to zrozumielibyscie sami o co mi chodzi. Koncze temat bo widze,ze zaczyna sie znowu zarzucanie forumowiczom wszystkiego co najgorsze.Myslalam,ze pomoge ale daruje sobie
|
Anthrax | Post #2 Ocena: 0 2009-04-20 20:08:01 (16 lat temu) |
Z nami od: 31-01-2009 |
Cytat: 2009-04-20 11:22:27, problem napisał(a): To,ze jest naciagacz to moje zdanie.Kazdy moze miec inne.Jakbyscie tam byli to zrozumielibyscie sami o co mi chodzi. Koncze temat bo widze,ze zaczyna sie znowu zarzucanie forumowiczom wszystkiego co najgorsze.Myslalam,ze pomoge ale daruje sobie po pierwsze jeszcze ![]() po drugie wszystkie zarzuty jak na razie wychodza od ciebie, a bo to pan chinczyk chce cie na cos "naciagnac". Wlasnie po to dostalas ode mnie pytania czy twoja odmowa kupna ziolek od niego mialaby jakiekolwiek konsekwencje a w odpowiedzi napisalas, ze nie:-W Zalecanie komus ziolek/preparatow i tym podobnych i zmuszanie ich do kupna bo inaczej beda reprekusje (typu nastepnym razie pani nie przyjme) albo namowa do kupna czegos co jest komus niepotrzebne - to jest naciaganie a nie dawanie klientowi pelnego wyboru:-W A poza tym to nie wiem po co szaty rozdzierac. Jego cena byla 12 funtow, e-bayowa 7 plus przesylka pewno z jakies co najmniej 1.50 - raptem 3.50 zaplacilabys za wygode kupna ziol od reki! a teraz jednak dodam komentarz do twojego pierwszego wpisu: Cytat: 2009-04-20 09:02:21, problem napisał(a): W Oxfordzie jest chinczyk.ktory zajmuje sie akupunktora.Moj maz byl na 3 zabiegach+ziolka i kosztowalo to 130£.Na jakis czas pomoglo,prawde mowiac to poprawilo sie juz po pierwszej wizycie. Znam kilka osob ktore chodza do niego regularnie,no ale wiadomo na takie ,,przyjemnosci,,nie kazdy moze sobie pozwolic.Jako lekarz jest dobry ale wiadomo-niezly naciagacz.Te jego ziolka i tabletki mozna kupic na ebayu za polowe ceny nie raz mi sie juz udalo zaobserwowac, ze Polacy, zeby nie wiem jak dla nich starac i stawac na glowie w uslugach - zadko powstrzymaja sie od tego zeby jednak szpili nie wsadzic pol rodziny (ba, pol miasta) chodzi do chinczyka sie leczyc, pomaga im juz po pierwszej wizycie :-W, gosci z zagranicy sie do chinczyka prowadza - ale dlatego, ze ma na skladzie do kupna preparaty, ktore sa pacjentowi potrzebne - to mianuje sie go tytulem pol-szarlatana. Ech........ -----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have
|