MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Akupunktura

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ewamik

Post #1 Ocena: 0

2008-04-08 14:39:59 (17 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Czy ktoś ma sprawdzony gabinet,gdzie wykonuje sie akupunkture?
Moja szwagierka mówiła mi o jednym na Pimlico,jakaś starsza Chinka robi zabiegi i daje zioła.Wiem,że za wizyte szwagierka płaciła 40f.
Może znacie kogoś godnego zaufania?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2008-04-08 15:27:27 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #3 Ocena: 0

2008-04-08 17:15:26 (17 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Aż tak? Moja szwagierka miała 3 wizyty,a powinna miec 10zabiegów ale jak zaczęlo działać,to se odpuściła.Chodziła na zabiegi od bólu menstruacyjnego.Mi mówiła,że poprawiło jej się i juz nie chodziła.
Podobno jakaś stara Chinka.Kazała jej pokazac język i patrzyła w oczy dłuższa chwilę.Ale to na Pimlico czyli centrum.
Ja mieszkam na NW10 tak więc do tego gabinetu co Ty byłas,to mam daleko.
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

nika-kitek

Post #4 Ocena: 0

2008-04-17 18:38:01 (17 lat temu)

nika-kitek

Kobieta

Z nami od: 17-03-2008

Z akupunktura jest tak jak z innymi metodami alternatywnymi na jednych dzialaja na innych nie.Wszytsko zalezy rowniez od osoby ,ktora wykonuje zabieg.Ja konczylam rechabilitacje ale rowniez interesowalam sie psychotronika (chodzilam przez 3 lata do tzw.szkoly czarwonic)Jak mi napiszesz co Ci odlega to moge ci postarac sie pomoc ale za pomoca akupresury.Czyli masazu punktowego.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

yG

Post #5 Ocena: 0

2009-04-20 08:30:21 (16 lat temu)

yG

Z nami od: 04-05-2007

Odnawiam temat. Ostatnio nabawilam sie bolu plecow. Powoli przechodzilo ale teraz znowu sie nasililo. Dowiedzialam sie, ze moga to byc korzonki. Co wiecej moze to sie przeciagac. Jako, ze jestem w Londynie pomyslalam zeby sprobowac czegos nowego. Co wiecej znajoma kolezanka byla na takim zabiego poza Londynem i bardzo sobie chwalila.

Do góry stronyOffline

problem

Post #6 Ocena: 0

2009-04-20 09:02:21 (16 lat temu)

problem

Kobieta

Z nami od: 13-11-2008

W Oxfordzie jest chinczyk.ktory zajmuje sie akupunktora.Moj maz byl na 3 zabiegach+ziolka i kosztowalo to 130£.Na jakis czas pomoglo,prawde mowiac to poprawilo sie juz po pierwszej wizycie. Znam kilka osob ktore chodza do niego regularnie,no ale wiadomo na takie ,,przyjemnosci,,nie kazdy moze sobie pozwolic.Jako lekarz jest dobry ale wiadomo-niezly naciagacz.Te jego ziolka i tabletki mozna kupic na ebayu za polowe ceny

Do góry stronyOffline

Anthrax

Post #7 Ocena: 0

2009-04-20 09:20:31 (16 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

Cytat:

2009-04-20 09:02:21, problem napisał(a):
W Oxfordzie jest chinczyk.ktory zajmuje sie akupunktora.Moj maz byl na 3 zabiegach+ziolka i kosztowalo to 130£.Na jakis czas pomoglo,prawde mowiac to poprawilo sie juz po pierwszej wizycie. Znam kilka osob ktore chodza do niego regularnie,no ale wiadomo na takie ,,przyjemnosci,,nie kazdy moze sobie pozwolic.Jako lekarz jest dobry ale wiadomo-niezly naciagacz.Te jego ziolka i tabletki mozna kupic na ebayu za polowe ceny

trzy pytanka:
1.a ile te ziolka kosztuja u niego?
2. czy cie wyrzuci z gabinetu jesli nie kupisz u niego tylko na e-bayu?
3. czy bez wizyty u tego pana wiedzialabys jakie ziolka kupic?
-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

problem

Post #8 Ocena: 0

2009-04-20 09:32:54 (16 lat temu)

problem

Kobieta

Z nami od: 13-11-2008

Ziolka mozna kupic za polowe ceny.Czyli u niego zaplacilam 12£,a na ebayu 6£lub 7£
Nie wyrzuci cie z gabinetu jesli nie kupisz,bo on je sprzedaje Ci dopiero po zabiegu.Jak byl brat meza u nas na odwiedzinach to poszlismy z nim do chinczyka,oczywiscie ziolka chcial sprzedac ale pocisnelam mu kita,ze teraz nie mam wiecej pieniedzy i przyjde jutro.Oczywiscie nie poszlam i kupilam na ebayu(poprosilam najpierw o nazwe-rozumiesz jak jutro wroce to bedzie wiedzial co mi sprzedac)
A tak ogolnie co do tego czy wiem co kupic to oczywiscie odpowiedz brzmi nie wiem,ale jest stronka na necie gdzie jest tlumaczenie po polsku i mozna znalezc leki na wszystko,a potem albo kupic na ebayu albo na tej stronce.Ale zapewne bedzie polowe taniej.
Poszukam pozniej tej stronki to ja podam

Do góry stronyOffline

Anthrax

Post #9 Ocena: 0

2009-04-20 10:21:41 (16 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

nadal nie rozumiem dlaczego w swoim pierwszym poscie piszesz, ze ten 'chinczyk' - to naciagacz

sama piszesz, ze on ziola rekomenduje i ma do sprzedazy u siebie. Jesli nie chcesz to nie musisz kupowac. Jakie to naciaganie?

A tak poza tym czy nie mozna powiedziec facetowi, ze nie chcesz u niego kupowac bo znalazlas tansze zrodlo? Trzeba klamac?
-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

yG

Post #10 Ocena: 0

2009-04-20 10:39:49 (16 lat temu)

yG

Z nami od: 04-05-2007

No ja tez wstrzymala bym sie z rzucaniem hasla naciagacz : ) W sklepie na codzien tez jest drozej niz w necie. Nie kazdy ma czas, checi, wiedze, mozliwosci i zaufanie do kupowania na ebayu a za to sie slono placi.

Najwazniejsze, ze pomaga. Ten chinczyk od znajomej bral 2f za zagbieg. Ziolka byly po zabiegu i byly pare razy drozsze niz sam zabieg. Nie zmuszal tylko oferowal. To bylo w Northampton oile dobrze pamietam.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,