MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zdjecia RTG rezonans gastroskopia-ktos mial robione w UK?

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Maat17

Post #1 Ocena: 0

2022-03-20 20:45:33 (3 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Cytat:

2022-03-20 20:04:37, Wielim napisał(a):
Po co mi dwa tygodnie wolnego i zabieranie rodziny, wole pojechać w jeden dzień i wrócić nawet w ten sam , gastroskopia trwa 15 minut , niech będzie i kilka godzin z innymi badaniami i tak dalej . Na wakacje to sobie w sierpniu pojadę , narazie tylko na jedno mkze dwa badania , podzwonie popytam się w tygodni

Rob jak chcesz.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Wielim

Post #2 Ocena: 0

2022-03-20 22:29:01 (3 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Cytat:

2022-03-20 20:13:01, andyopole napisał(a):
Cytat:

2022-03-20 20:04:37, Wielim napisał(a):
Po co mi dwa tygodnie wolnego i zabieranie rodziny, wole pojechać w jeden dzień i wrócić nawet w ten sam , gastroskopia trwa 15 minut , niech będzie i kilka godzin z innymi badaniami i tak dalej . Na wakacje to sobie w sierpniu pojadę , narazie tylko na jedno mkze dwa badania , podzwonie popytam się w tygodni

Jak to po co dwa tygodnie wolnego. Pójdziesz na "żyletę". Ponoc nic tak nie działa dobrze na ozdrowienie jak wyrwanie kilku stadionowych krzesełek. No, może chociaż komuś uda się dać z liścia? *YAHOO* Zawsze mowiles ze ci to dobrze robi. :-D

Powiem Ci ze kusząca propozycja ale nie niestety jak cos mkge jechac sam i tylko na jeden dzien bo teraz inne czasy , zona pracuje i to ja musze się dostosować, ewentualnie mogę wziąć syna ale ma szkole i i tak odrazu na żyletę xd no i ja nie jestem z Warszawy ;(
A tak poważnie to Crunch co Ci wyszlo? To wrzody czy jakis inny problem? Mi mowili zrob badania w gp na krew i watrobe , zrobilem , dostałem jedynie sms o treści ze są satysfakcjonujące i na tym koniec ich akcji , mowili idz zrob usg jamy brzusznej zrobilem prywatnie i nic , nie to ze szukam problemu na siłę ale jednak chce spać spokojnie

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #3 Ocena: 0

2022-03-20 22:53:56 (3 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

To nawet nie widziales tych badan na oczy?
Ja bym poprosila o wydruk..... nastepnym razem bedziesz mial do czegos porownac. Co Ci z badan, jak nie wiesz na czym stoisz.

[ Ostatnio edytowany przez: Maat17 20-03-2022 23:15 ]

Do góry stronyOffline

gosian

Post #4 Ocena: 0

2022-03-20 23:16:23 (3 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Tutaj też badania krwi dostaniesz od GP do ręki z normami jakie powinny być. Przynajmniej u mnie tak jest. Ale będąc w Pl też staram się robić przynajmniej te podstawowe
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #5 Ocena: 0

2022-03-21 08:23:45 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2021

Co wy jescie ,tyle osób ma jakieś problemy z żołądkiem, jakaś zgaga , wrzody...

Rutyna:

Rano woda na czczo ciepła z cytryną, chyba ,że macie problemy właśnie z kwasami wtedy sama przygotowana woda, duża szklanka 30 min przed posiłkiem, żeby "naoliwić" bebechy po spaniu.

Przed snem Rumianek na przemian ze skrzypem polnym.

Dużo wody w trakcie dnia, grejfrut, orzechy włoskie, kiszonki.

Zacznijcie jedzenie traktować na pół z przyjemnością i paliwem , a nie sama przyejmnością , w pewnym wieku trzeba zrezygnować z czegoś " bo sie lubi " niestety bo można sobie narobić kłopotu ze zdrowiem zwłaszcza w tych chorych czasach...

[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 21-03-2022 08:24 ]

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #6 Ocena: 0

2022-03-21 13:46:29 (3 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Nie widzialem , dostalem sms ze sa satysfakcjonujace to po co mi one, wczesniej lekarz zapraszal do siebie na omówienie ze np brak witaminy d3 a teraz nic . Moze dlatego ze spozywam d3 systematycznie.
Wracajac do gastroskopii , wlasnie dzwonilem do kliniki w Gdańsku, moga wykonać gastroskopie w maju plus badanie na bakterie hektobakeria , calosc 500 złotych , tymczasem w Londynie od 1000 funtów. Razem z biletami parkingiem na Stansted i taksowkami w Polsce i test na lot do Polski to mniej niz 200 funtów i tylko jeden dzien w plecy . Powrót tego samego dnia wieczorem. Musze się nad tym zastanowic

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #7 Ocena: 0

2022-03-21 15:41:52 (3 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Edit
Narazie unowilem wizyte z lekarzem w gp na 6 kwietnia. Pokaze mu wyniki scanu brzucha i powiem ze mnie boli , troszke pokoloryzuje i moze cos ruszy. Jak nie to jednak albo polece do Polski albo jak bede mieli terminy dopiero na czerwoec to juz poczekam do lipca jak bede na wakacjach

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,