zastanów się zdarzyło mu się raz zdarzy się i drugi.
Chcesz brnąć w związek bez przyszłości?
To nie ma sensu, żuć palanta zanim cię skrzywdzi.

Str 3 z 5 |
|
---|---|
emcia32 | Post #1 Ocena: 0 2007-10-23 21:09 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-10-2007 Skąd: Londyn |
Jeśli do niego wrócisz to będziesz najgłupszą kobietą na ziemi,
zastanów się zdarzyło mu się raz zdarzy się i drugi. Chcesz brnąć w związek bez przyszłości? To nie ma sensu, żuć palanta zanim cię skrzywdzi. ![]() Carpe Diem
|
Van_Helsing | Post #2 Ocena: 0 2007-10-25 12:22 (18 lat temu) |
Z nami od: 03-05-2007 Skąd: Gloucestershire |
Zgodze sie z 2 wypowiedzia... ZDARZA SIE....
Tak samo kobiety jak i mezczycni zdradzaja.... nie ma nic w tym nowego i nic pod tym wzgledem sie nie zmieni... Czy wrocic? indywidualna sprawa kazdej osoby rodzaj zdrady itp Ja osobiscie nie bylbym wstanie wybaczyc i mimo milosci do danej osoby wiem ze powrot nie bylby najlepszym rozwiazaniem.. a to dlaczego ze znika brak zaufania bardzo wazny czynnik w zwiazku.. Zycie jest sztuka wyboru - sir Adam 12/05/12
|
Anette | Post #3 Ocena: 0 2007-10-25 13:02 (18 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2007 |
przyznal sie bo wiedzial ,ze Ty to zrobisz i Cie wyprzedzil,by wyjsc z twarza..tak mu sie zdaje.
Pomysl o jednym,wybaczysz,wrocisz ,dasz szanse ale bedziesz pamietac,cierpiec gdy sobie przypomnisz,nie zaufasz tylko bedziesz sprawdzac,dociekac,kontrolowac-by wciaz przekonywac sie,ze tym razem Cie nie zdradzi..bedzie Ci ciezko,bardzo. Tylko,ze jezeli tak kochasz,ze nim oddychasz to jak masz zoatac bez powietrza?.. 3m sie,pa |
magba | Post #4 Ocena: 0 2007-10-25 13:20 (18 lat temu) |
Z nami od: 27-06-2007 Skąd: SW18 |
Cytat: 2007-10-21 15:21, dominika80 napisał(a): Minal rok jak sie poznalismy. Bylo roznie, raz lepiej raz gorzej. Dlugo bronilam sie przed tym uczuciem, bo juz wczesniej zostalam skrzywdzona. Jednak stalo sie, zakochalam sie. On mial w Polsce dziewczyne, ale mowil ze tylko ja sie licze. Naprawde uwierzylam ze moge znow byc szczesliwa, az do dnia kiedy pojechalam do niego z niespodziewana wizyta i.... nie wpuscil mnie. Okazalo sie ze dwie godziny wczesniej przywiozl z lotniska swoja dziewczyne. Teraz jeszcze ma czelnosc prosic mnie zebym jej nic nie mowila. No i jak wierzyc Facetom?? To swinie!!!!!! Nigdy nie byłam w takiej sytuacji , ale bardzo Ci wspułczuje , oczywiście na Twoim miejscu powiedziała bym Tamtej dziewczynie, że jej chłopak gra na dwa fronty.Ciebie zranił, ale podejżewam mogą być następne, bo niezły z niego flircjasrz i następną też może zranić. I daj sobie z nim spokoj bo nic dobrego z nim Cie nie czeka. Trzymaj się i pozdrawiam .........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............
|
Andrew_Bird | Post #5 Ocena: 0 2007-11-06 23:15 (17 lat temu) |
Z nami od: 01-11-2007 |
Poligamia jest naturalną cechą mężczyzn. Popatrz na szympansy. Jesteśmy małpami więc nie żałujmy sobie. Naturalnie poligamista powinien lojalnie powiadomić swoją partnerkę seksualną, że nie jest jedyna i że się z nią nie ożeni, ewentualnie ożeni się ale w innym obrządku religijnym zezwalającym na poligamię.
|
|
|
anneczka | Post #6 Ocena: 0 2007-11-15 00:41 (17 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2007 Skąd: Staffordshire |
A może to on nadal nakręca spirale kłamstwa??? Może to ta dziewczyna go olała??Z drugiej strony to tylko oni oboje wiedzą jak było naprawde, skoro było tak jak on powiedział to powinien dostac 2 szanse, a jeśli powiedział jej o Tobie ze strachu ze ty jej powiesz, a ona go po tym rzuciła, to co szuka pocieszenia???Najlepiej byłoby gdybys porozmawiała z tą dziewczyną jaka jest prawda ale czy ona bedzie chciała z tobą rozmawiac???
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót
![]() |
skibiki | Post #7 Ocena: 0 2007-12-01 20:19 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Skąd: Liverpool |
Cytat: 2007-10-25 13:02, Anette napisał(a): przyznal sie bo wiedzial ,ze Ty to zrobisz i Cie wyprzedzil,by wyjsc z twarza..tak mu sie zdaje. Pomysl o jednym,wybaczysz,wrocisz ,dasz szanse ale bedziesz pamietac,cierpiec gdy sobie przypomnisz,nie zaufasz tylko bedziesz sprawdzac,dociekac,kontrolowac-by wciaz przekonywac sie,ze tym razem Cie nie zdradzi..bedzie Ci ciezko,bardzo. Tylko,ze jezeli tak kochasz,ze nim oddychasz to jak masz zoatac bez powietrza?..To sa swiete slowa. Ja wybaczalam mezowi 2 razy i teraz jest kolejny.Za karzdym razem bol,lzy,bol w sercu rozczarowaniei i zal ale to juz ostatni raz mam dosyc nie wytrzymuje psychicznie on zdradzil mnie z moja BRATOWA!!To tak boli rozpadly sie 2 malzenstwa,mamy dwoje malych dzieci,ktore maja zostac ze mna(i beda oczywiscie)bo mu to nie wplanach,chce hulac,pic smakowac nocnego zycia a ja bez zmian dom,dzieci,praca i samotnosc.Jest mi ciezko odejsc od meza boje sie samotnosi ale jak dlugo mam to znosic??A najgorsze ze go kocham 3m sie,pa ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: skibiki 01-12-2007 20:20 ] [url=][img][/img][/url]
|
skibiki | Post #8 Ocena: 0 2007-12-01 20:22 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Skąd: Liverpool |
Cytat: [B]2007-12-01 20:19, skibiki Ja wybaczalam mezowi 2 razy i teraz jest kolejny.Za karzdym razem bol,lzy,bol w sercu rozczarowaniei i zal ale to juz ostatni raz mam dosyc nie wytrzymuje psychicznie on zdradzil mnie z moja BRATOWA!!To tak boli rozpadly sie 2 malzenstwa,mamy dwoje malych dzieci,ktore maja zostac ze mna(i beda oczywiscie)bo mu to nie wplanach,chce hulac,pic smakowac nocnego zycia a ja bez zmian dom,dzieci,praca i samotnosc.Jest mi ciezko odejsc od meza boje sie samotnosi ale jak dlugo mam to znosic??A najgorsze ze go kocham 3m sie,pa ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>skibiki</i> 01-12-2007 20:20 ] [url=][img][/img][/url]
|
lady2912 | Post #9 Ocena: 0 2007-12-14 16:50 (17 lat temu) |
Z nami od: 29-11-2007 Skąd: Sutton Green |
dziewczyny! nie wszyscy faceci to swinie! uwierzcie, sa na swiecie pojedyncze egzemplarze czulych, kochajacych facetow. Ale, uwaga, nie zapominajmy ze kazda roza ma kolce a kazdy czlowiek jakies wady.
Skibiki: to nie dotyczy Twojego bylego. on to niewatpliwie przedstawiciel rasy wyjatkowo parszywych swin!!:-Y Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....
|
wersonke | Post #10 Ocena: 0 2007-12-14 17:31 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-10-2007 Skąd: cardiff |
ja jestem bydle ale nie świnią :/
Nie potrafiłem nigdy powiedzieć kłamstwa, w które by ktokolwiek wątpił, ani prawdy, w którą by ktokolwiek uwierzył.
|