[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
Str 3 z 3 |
|
---|---|
marcheweczka | Post #1 Ocena: 0 2007-10-09 21:05 (18 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
No widzisz...bedzie dobrze,ulozycie sobie wszystko pomalutku
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|
Pluszowa | Post #2 Ocena: 0 2007-10-09 21:22 (18 lat temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
Cytat: 2007-10-09 18:15, ciesza napisał(a): niedlugo sie zareczymy ![]() Życzę wam wszystkiego NAJ, i żeby nigdy nie rozdzieliły was sprawy finansowe. A co do waszej rozmowy, to cieszę się, że mogliście normalnie przedyskutować całą sprawę. Zawsze twierdziłam, że najważniejszą cechą człowieka jest zdolność komunikacji z innymi. Nauczyłam tego mojego męża ![]() Pozdrawiam ![]() No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
jojomaster | Post #3 Ocena: 0 2007-10-09 22:59 (18 lat temu) |
Z nami od: 18-07-2007 Skąd: luton |
u nas od zawsze bylo tak: zarobki obojga na jedna kupe, odkladalismy: to na mieszkanie, to na rachunki, to na zycie i bzdury (w moich rekach :D). szczerze mowiac nie wyobrazam sobie innej sytuacji. poza tym moje kofanie twierdzi ze kobita powinna sie domem zajmowac (chodzi tu o pilnowanie czy niczego nie brakuje, bo sprzatanie, gotowanie itp mamy na spolke), wiec woli zebym ja kaske nasza trzymala. no i oczywiscie kofanie lubi przepuszczac na gierki, filmy... no, moj portfel jest bardziej odpowiedzialny...
|
ciesza | Post #4 Ocena: 0 2007-10-10 17:10 (18 lat temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: MANCHESTER |
dziekuje za zyczenia
![]() wczesniej rzeczywiscie wszystkie wydatki zwiazane z malymokrywalam sama, a teraz plan jest inny. postanowilismy zalzyc wspolne konto a propo kalkulacji to bedziemy na nie wplacac 80% naszej podstawowj pensji. bardzo szczegolowo przedyskutowalismy kwestie tego co jest za wspolne pieniadze a co za zaskorniaki, wiec zadna niespodzianka ani porozumienie nie moze miec miejsca zwlaszcza jesli chodzi o pieniadze. wiec teraz bedzie juz dobrze bo musi ![]() |