Str 4 z 4 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
basia33ster |
Post #1 Ocena: 0 2008-03-13 18:33:34 (17 lat temu) |
Z nami od: 11-01-2008 Skąd: Oxfordshire |
Jestem szczęśliwa - mam przy sobie Mężczyznę, którego kocham niewypowiedzianie mocno, mam wielką nadzieję, że wkrótce spełnimy nasze marzenie o własnych czterech ścianach, że jego miłość nigdy sie nie skończy i że stworzymy prawdziwą rodzinę.
Jestem szczęśliwa także z tego powodu, że gdy dopadają mnie dołki, to nie trwają dłużej niż dzień...i że szybko się ich pozbywamy, bo nie są warte tego, by o nich nawet myśleć - a najczęściej to my, kobiety, mamy zdolność do "tworzenia" nieistniejących problemów.
[ Ostatnio edytowany przez: basia33ster 14-11-2010 09:34 ]
|

|
 |
|
|
27majka |
Post #2 Ocena: 0 2008-03-13 18:44:30 (17 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2007 Skąd: scarborough |
Wiecie, jak się czyta wszystkie te wypowiedzi, to od razu człowiekowi robi się lepiej na duchu i sam zaczyna dostrzegać te drobinki szczęścia w swoim życiu. Ja też jestem szczęśliwa, mam kochanego męża, choć podobnie jak Gosian mówię do niego czasem, że mógłby się trochę zmienić  A do pełni szczęścia brakuje nam tego maleńkiego "Słoneczka", o którym ktoś wcześniej pisał ale gorąco wierzę, że w końcu nam się uda. Pozdrowienia dla wszystkich szczęśliwych ludzi.
|

|
 |
|
lady2912 |
Post #3 Ocena: 0 2008-03-13 19:57:49 (17 lat temu) |
Z nami od: 29-11-2007 Skąd: Sutton Green |
a ja jestem szczesliwa bo znalazlam prace ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) zmeczona, ale szczesliwa!! Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....
|

|
 |
|
skora81 |
Post #4 Ocena: 0 2008-03-18 08:34:47 (17 lat temu) |
Z nami od: 17-03-2008 Skąd: basildon essex |
a ja nie jestem szczesliwy !!! wszystko do okola mnie wkurw.... wstaje rano wczesnie od pocztaku dnia bo msuze isc do pracy i uzerac sie z takowymi ruznymi skurw.... wszystko dookola mnie jest zjebane .nie mam znajomych nie mam dobrej pracy nie mam nic z czego bym byl zadowolony.nawet nie mam sie z kim upic w sobote tylko siedze sam jak ciele w pabie .i powiedzcie mi jak mozna byc zadowolonym ??? pozdrwaiam szczesliwych i usmiechnietych
|

|

|
|
karolain211 |
Post #5 Ocena: 0 2008-05-01 15:21:43 (17 lat temu) |
Z nami od: 29-04-2008 Skąd: bbb |
hmm a ja czasem chcialabym aby moj mezus dal mi troszke luzu na jeden dzionek hihi wylacznie....  nie zartuje jest kochany, taki pieszczoch zreszta jak ja, szaleje za mna jak nie wiem kto z czego sie ciesze gdyz wole to niz marudzenie ze za malo czasu mi poswieca, ze nie mowi kocham, ze nie kupuje kwiatow a tak marudze czasem ze nie mam sily hihi ale czasem!!!nie powiem zdazaly sie klotnie ale nie potrafie i on tez nie odzywac sie dluzszy czas jak np. dzien!nie odzywamy sie minimum 2 godz i musimy sie pogodzic tak jakos jest, mam nadzieje ze taki bedzie jeszcze dluzszy czas ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) jest z nami rowniez nasz maly pudzianek co rozrabia jak... ehhh Jestesmy razem co za szczescie ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) oczywiscie doceniam moje skarbyy
|

|
 |
|
|
punk50 |
Post #6 Ocena: 0 2008-05-03 22:28:59 (17 lat temu) |
Z nami od: 11-05-2007 Skąd: Tamworth |
Zgadzam sie w 100 % z poprzedniczka...! Tylko, ze my mamy małą księżniczkę
|

|

|
|
ewa1977 |
Post #7 Ocena: 0 2008-05-04 16:41:35 (17 lat temu) |
Z nami od: 30-12-2007 Skąd: LONDYN |
Czesc.Pozdrawiam wszystkich.U mnie z tym szczesciem jest roznie.Mam kochanego mezczyzne przy swoim boku i on daje mi duzo szczescia ale tak naprawde w pelni bede szczesliwa w lipcu gdy przywioze tu mojego ukochanego synka bo ciezko jest zyc ciagle teskniac.
|

|
 |
|
skibiki |
Post #8 Ocena: 0 2008-05-04 18:29:41 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Skąd: Liverpool |
A ja dopiero "uczę się"jak być szczęśliwą!!!
Nie dawno był w moim życiu okres bardzo trudny,pełen łez,żalu i nienawiści ale on BYŁ minął i nie powróci!!Ta świadomość uświadamia mi że teraz już tylko bedzie lepiej,jest wiosna,świat budzi się do życia,staram się cieszyć każdą chwilą swojego życia i CHCE BYĆ SZCZĘŚLIWA     :-W [url=][img][/img][/url]
|

|
 |
|
konto usunięte |
Post #9 Ocena: 0 2008-05-05 09:15:13 (17 lat temu) |
Konto usunięte |
Jaki piekny watek!!!
A moj facet dostal niedawno prace w IT, wiec mamy wystarczajaco kaski, pracujemy zgodnie z naszymi kwalifikacjami, lubimy nasze firmy, mamy tu kupe fajnych znajomych z calego swiata a co najlepsze, kupilismy dwa rowery i jezdzimy po pieknych zielonych polach i wybrzezu w Kent!
Pierwsze szesc miesiecy na wyspach bylo trudne, ale teraz naprawde zaczynamy zyc! I to jest cudowne, ze jak czlowiek nie traci nadziei, to musi mu sie udac, i w koncu sie udaje.
Pozdrawiam wszystkich szczesliwych i do szczescia teskniacych,
Gosia
|

|
 |
|