2008-05-24 12:35:14, Krzysztof_L napisał(a):
Jak ja bym chcial zeby w ogole ktos zrobil cokolwiek...
Dobija mnie juz to zycie
Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:
Przeglądaj forum |
Działem "On i Ona" opiekują się: frelcia, marcheweczka |
|
Strona główna » On i Ona » Co zrobic zeby poderwac faceta? |
| Autor | Strona: 11 z 13 |
|---|---|
| skibiki | Post #1 2008-05-26 20:35:20 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Skąd: kettering |
Cytat: 2008-05-24 12:35:14, Krzysztof_L napisał(a): Jak ja bym chcial zeby w ogole ktos zrobil cokolwiek... Dobija mnie juz to zycie Polska to nie Disneyland tu trzeba wybierac-albo kaczor albo Donald
|
| Krzysztof_L | Post #2 2008-05-26 21:30:27 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 02-10-2007 |
Ja fajny jestem ale laski jakies lewe. Nic im sie nie chce, nudzi mnie ze ciagle ja musze dzwonic i ciagle cos kombinowac.
W seksie tez beznadziejne, gdybym sie nie ruszal to by nie bylo ;) Gdzie sa te kobiety z tzw. iskra ? :) |
| ciesza | Post #3 2008-05-26 21:35:55 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: manchester |
obawiam sie ze tam gdzie ciebie nie ma
|
| krakn | Post #4 2008-05-26 22:34:10 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: London |
Cytat: 2008-05-26 21:30:27, Krzysztof_L napisał(a): Ja fajny jestem ale laski jakies lewe. Nic im sie nie chce, nudzi mnie ze ciagle ja musze dzwonic i ciagle cos kombinowac. W seksie tez beznadziejne, gdybym sie nie ruszal to by nie bylo ;) Gdzie sa te kobiety z tzw. iskra ? :) Prawie każda ma... tylko trzeba przed użyciem wstrząsnąć i zakręcić [ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-)
* ze zmian w polskim szkolnictwie podoba mi się pomysł by matura z angielskiego była po Polsku
|
| Krzysztof_L | Post #5 2008-05-26 22:50:37 (5 miesięcy temu) |
Cytat: 2008-05-26 22:34:10, krakn napisał(a): Cytat: 2008-05-26 21:30:27, Krzysztof_L napisał(a): Ja fajny jestem ale laski jakies lewe. Nic im sie nie chce, nudzi mnie ze ciagle ja musze dzwonic i ciagle cos kombinowac. W seksie tez beznadziejne, gdybym sie nie ruszal to by nie bylo ;) Gdzie sa te kobiety z tzw. iskra ? :) Prawie każda ma... tylko trzeba przed użyciem wstrząsnąć i zakręcić To ja chyba nie umiem albo nie wiem :) Dwa lata i nic ? hmm... |
| krakn | Post #6 2008-05-26 23:38:53 (5 miesięcy temu) |
Cytat: 2008-05-26 22:50:37, Krzysztof_L napisał(a): Cytat: 2008-05-26 22:34:10, krakn napisał(a): Cytat: 2008-05-26 21:30:27, Krzysztof_L napisał(a): Ja fajny jestem ale laski jakies lewe. Nic im sie nie chce, nudzi mnie ze ciagle ja musze dzwonic i ciagle cos kombinowac. W seksie tez beznadziejne, gdybym sie nie ruszal to by nie bylo ;) Gdzie sa te kobiety z tzw. iskra ? :) Prawie każda ma... tylko trzeba przed użyciem wstrząsnąć i zakręcić To ja chyba nie umiem albo nie wiem :) Dwa lata i nic ? hmm... rany boskie, współczuje,na prawde dwa lata??? a ja miałem kompleksy ze dwa tygodnie bez baby bywałem :D dzięki podbudowałeś mnie hm, może ty za dobry dla nich jesteś? wiesz jak nie dostanie klapsa to nieszczęśliwa Co mylicie dziewczyny i panie ??? [ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-)
* ze zmian w polskim szkolnictwie podoba mi się pomysł by matura z angielskiego była po Polsku
|
| Krzysztof_L | Post #7 2008-05-27 00:17:32 (4 miesiące temu) |
No byly jakies, ale to nie mozna nazwac zwiazkiem czy czyms.
Jak pisalem... dziewczyny nie wykazywaly sie jakas inicjatywa. Jak potem je olewalem to tez nic. |
| ewamik | Post #8 2008-05-27 00:49:51 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London/Neasden |
A wiecie jak ja poderwałam mojego męża? szczegół gdzie sie poznalismy i w jakich okolicznościach ale...jako go podrywałam?
na każde spotkanie biegłam do sklepu po nowa bluzeczkę.Bluzeczki te były grzeczne ale mieły to...cos.Obcisłe,takie do linii spodni czyli talii ale powiedzmy większy dekolt albo niby wiązana z przodu ale tak jak sie wiąże łyżwy czyli na krzyżyk.Perfumowałam sie i często nachylałam jak chciał mi cos pokazac,np.swoje szkice,czy zdjęcia,bo cos tam musiałam dojrzeć Na każde spotkanie biegłam wymachując łapami,bo lakier nie zdążył wyschnąć.Pochwalił mnie,że ładny manicure french robię i ja codzniennie robiłam na nową,by nic nie było,żadnych odprysków.To samo na stopach,zwłaszcza że to była pora letnia. I wzięło!!!! Nie pocałowałam się znim gdy mnie odprowadzał do domuRaz chciał juz po kilku spotkaniach ale ja....NIE! Zamknęłam drzwi na klatce i waliłam sie pięścia w głowe-głupia,głupia,głupia...!!! Mnie az skręcało,nogi jak z waty ale udawałam delkatna dziewczynke.cekałam na następna próbę chyba kilka spotkań.Juz myslałam,że...NIE,aż tu... da dammmm...!! na początku kilka spojrzeń,ot takich ukradkiem.Jak cos mówił,ja mało oczu nie wywaliłam.Prawde mówiąc mało co pamietałam z tego,przytakiwałam głowa ale w niego byłam wpatrzona. Uwielbiam podrywac facetów i prawde mówiąc mój mąz miał byc kolejna partią czyli poderwać faceta,on sie napali ,ja go zostawiam.I tak cały czas.W koncu wpadłam we własne sidła |
| krakn | Post #9 2008-05-27 07:10:34 (4 miesiące temu) |
a my jesteśmy z internetu :P przez przypadek i przez pomyłkę :)
Kiedyś w firmie miedzy oddziałami do komunikacji używaliśmy IRC oraz ICQ bo GG nie było, na IRC pojawiła sie Angela pisana w specyficzny sposób, byłem przekonany że to moja pani "opiekun" z banku od udzielania kredytów moim klientom, gdy się okazało ze to pomyłka przeprosiłem i papa, a Beatka że skoro już zacząłem rozmowę to może chociaż się przedstawię bo się jej trochę nudzi w akademiku... no i się zaczęło 3 miesięczne gadanie , telefonowanie..... i spotkanie... i zostaliśmy razem Biust nie zawsze jest "sposobem na faceta" dla mnie priorytet ma rozumek i tzw serduszko, a jak do tego przyczepiony jest biuścik i zgrabna pupa to też fajnie Cytat: 2007-10-01 19:17, Veilchen napisał(a): Kurcze, jeśli załozycielka tego wątku ma rzeczywiscie 15 lat to proszę ją o zignorowanie moich komentarzy. hm, jak ja miałem 16 lat... ale to mnie faktycznie poderwano :D tyle że była starsza pani dla mnie, bo miała aż 27 lat Więc nie ma co się dziwić, pytania małolata, choć może nasze rozwiązania faktycznie nijak nie pasują do trampek i podkolanówek [ Ostatnio edytowany przez: krakn 27-05-2008 07:20 ] [ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-)
|
| krakn | Post #10 2008-05-29 20:49:29 (4 miesiące temu) |
no i co tyle z porad??
[ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-)
|