2008-05-15 15:15:52, 123siwa napisał(a):
witam tez tak myslalam jak ty,zanim nie zostalam zdradzona powiem ci jedno jesli bardzo kochasz wybaczysz tak jak ja wybaczylam........
Str 7 z 7 |
|
---|---|
butterfly42 | Post #1 Ocena: 0 2008-05-16 06:05:32 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-02-2008 Skąd: 52°40′36″N 2°26′49″W TELFORD |
Cytat: 2008-05-15 15:15:52, 123siwa napisał(a): witam tez tak myslalam jak ty,zanim nie zostalam zdradzona powiem ci jedno jesli bardzo kochasz wybaczysz tak jak ja wybaczylam........ |
Jess31 | Post #2 Ocena: 0 2008-06-17 23:46:29 (17 lat temu) |
Z nami od: 17-06-2008 Skąd: Coventry |
moje osobiste zdanie na temat zdrady ... jezeli jestem w zwiazku i ogladam sie za innymi facetami juz nie wspominajac nawet o kroku do przodu czyli przespaniem sie z innym facetem swiadczy tylko o jednym COS JEST NIE TAK, czerwona lampka sie zapala i zadanie domowe do odrobienia ... 1. znalezienie przyczyny 2. analiza 3. rozmowa 4. wspolna praca nad przyczyna 5. poprawa albo 6. rozstanie, to ostatnie tylko wtedy gdy inne rozwiazania nie skutkuja i suma sumarum wraca sie do punktu 0. czyli mysli i czynow idacych w kierunku zdrady ... i tego samego oczekuje od partnera oczywiscie, wlasnie takiego podejscia, nie chce sie rozpisywac na temat przyczyn zdrady, zwykle sa takie same i u kobiet i u mezczyzn i dlatego moze warto czesto rozmawiac na temat potrzeb, fantazji ... i spelniac je
![]() |
PIEGOWATA | Post #3 Ocena: 0 2008-10-10 08:24:56 (17 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2008 Skąd: Windsor |
CZYTAM TUTAJ JA BYM NIE WYBACZYŁA JA BYM NIGDY NIE ZDRADZIL A JA POWIEM ŻYCIE PISZE RÓŻNE SCENARIUSZE ALE GENERALNIE TO MY JESTEŚMY ICH AUTORAMI MOJE PSEUDO MAŁŻEŃSTWO TRWAŁO 18 LAT PRZEZ PIERWSZE 8 LAT NIE MIELIŚMY DZIECKA RZUCILIŚMY SIĘ W WIR PRACY I SPEŁNIANIA SWOICH AMBICJI ZAWODOWYCH,POWODZIŁO NAM SIĘ FINANSOWO OWSZEM ALE NAS JUŻ WTEDY NIE BYŁO.ŻYLIŚMY JAK DWOJE SOBIE OBCYCH LUDZI POD JEDNYM DACHEM A JEDYNA KOBIETA W ŻYCIU MOJEGO MĘŻA JAKA BYŁA WTEDY I JEST ZRESZTĄ DO DZIŚ TO JEGO MAMA ANI TO CO POWIEDZIAŁAM ANI TO CO ZROBIŁAM NIGDY NIE ZNALAZŁO AKCEPTACJI U MĘŻA PO 8-MIU LATACH ZAADOPTOWAŁAM DZIECKO OCZYWIŚCIE ZA JEGO APROBATĄ.WTEDY ŻYCIE SZYBKO ZWERYFIKOWAŁO STAN NASZYCH UCZUC.ZACZĘŁO SIĘ PIEKŁO POSTANOWIŁAM WYJECHAC Z NADZIEJĄ ŻE MOŻE DOBRZE ZROBI NAM JAKIŚ CZAS ROZŁĄKI,PO ROKU MÓJ MĄŻ PRZYJECHAŁ DO MNIE.NIESTETY NIE BYŁO LEPIEJ A RACZEJ GORZEJ.PO JAKIMŚ CZASIE POZNAŁAM CZŁOWIEKA KTÓRY BARDZO MI POMÓGŁ I WŁAŚNIE Z NIM ZDRADZIŁAM ALE JUŻ NIE MĘŻA LECZ SAKRAMENT MAŁŻEŃSTWA I CHYBA PO RAZ PIERWSZY W ŻYCIU POCZUŁAM SIĘ KOBIETĄ.OCZYWIŚCIE WZIĘLIŚMY ROZWÓD MĄŻ WRÓCIŁ DO MAMY A JA ZOSTAŁAM TU Z SYNEM.JESTEM SAMA ALE WOLNA I DLATEGO BARDZO SZCZĘŚLIWA I CHCE W TYM MIEJSCU POWIEDZIEC ŻE W ŻYCIU NIC NIE DZIEJE SIĘ BEZ PRZYCZYNY ALE NIE NALEŻY MÓWIC NIGDY,A RACZEJ WARTO WYSŁUCHAC CO DRUGA BLISKA OSOBA MA NAM DO POWIEDZENIA,BO TO MOŻE BYC DOBRYM LEKARSTWEM NA NASZE ZYCIE CZY ZWIĄZEK.
|
poqsa | Post #4 Ocena: 0 2008-10-13 01:09:54 (17 lat temu) |
Z nami od: 01-09-2006 Skąd: Londyn |
To wielka sztuka "umieć być z kimś, zachować w tym siebie i żeby oboje byli szczęśliwi". Ale najlepiej skonczyc co sie zaczelo, a potem zaczynac od nowa... Bo przy zdradzie i tak zawsze najbardziej poszkodowana jest osoba zdradzana, zdradzający ma wybór, zdradzany - nie.
życie jak rollercoaster nie jest proste, ale i tak kocham ten rozpęd...
|
SiwyZmc | Post #5 Ocena: 0 2008-10-13 07:46:33 (17 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2008 Skąd: Polska |
ja mam prosty sposob na zycie...pomysl w ten sposob zanim zdradzisz.....jakbys sie czul jakby zdradzila Cie Twoja druga polowa.....odpowiedz jest prosta...jesli nie zalezy Ci na tym tak wiec pewnie zdradzisz bo wasz zwiazek jest go*** warty....jesli Ci zalezy to nic nie zrobisz.....ale to nie odpowiedz na pytanie w tym poscie....ja bym nie wybaczyl za nic w swiecie. jestem tak pamietliwy ze nie moglbym z tym dlugo zyc....a jesli cos takiego by mi zrobila zona czy dziewczyna....szczeke bym jej zlamal z miejsca tu i teraz! pamietajmy ze pies nie wezmie puki suka nie da tak wiec zloscic sie na faceta nie ma wlasciwie sensu....(tak wiec oni sa niewinni
![]() wole trudna prawde od slodkiego klamstewka tak wiec zanim cos sie stanie wole rozmowe na ten temat. |
|
|
poqsa | Post #6 Ocena: 0 2008-10-14 01:23:51 (17 lat temu) |
Z nami od: 01-09-2006 Skąd: Londyn |
Cytat: ....a jesli cos takiego by mi zrobila zona czy dziewczyna....szczeke bym jej zlamal z miejsca tu i teraz! pamietajmy ze pies nie wezmie puki suka nie da tak wiec zloscic sie na faceta nie ma wlasciwie sensu....(tak wiec oni sa niewinni ![]() wole trudna prawde od slodkiego klamstewka tak wiec zanim cos sie stanie wole rozmowe na ten temat. no tak samcze podejście do sprawy- czyli mam rozumiec ze kazdy facet zdradzajacy kobiete jest niewinny bo to baba dala tak? ja jednak wierze w rownouprawnienie i zyciowe podobienstwa- jednemu bym obciela sprzet a lasce hmmm powiedzmy ze przechodzilaby na druga strone ulicy- wiem to z autopsji, juz to przechodzilam życie jak rollercoaster nie jest proste, ale i tak kocham ten rozpęd...
|