MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy potrafilabys... ?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 4 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

amelka1983

Post #1 Ocena: 0

2007-05-15 13:22 (18 lat temu)

amelka1983

Z nami od: 23-06-2006

Mnie zdradzal prawie od poczatku tylko sama siebie oszukiwalam ze wcale tak nie jest.Kochalam go na zaboj.Rzucilam studia,oszukiwalam rodzine ,przyjaciol.Czulam sie bezpiecznie tak jak tego zawsze pragnelam.Ale gdy zdazyl sie ten pierwszy raz wybaczylam i teraz tego bardzo zaluje.Niedawno urodzilam mu syna, a on i tak zdradza, nie szanuje...bije..Dopiero teraz wiem ze nie wolno wybaczac.NIE WOLNO!!Ja nie potrafie tak zyc ze swiadomoscia ze jestem oszukiwana przez osobe dla ktorej poswiecilam tak wiele.To boli.Przy zyciu utzru=ymuje mnie tylko moj syn.Nie targne sie na zycie ze wzgledu na niego.Nie oddam mu go tak latwo...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu

gigolo

Post #2 Ocena: 0

2007-09-17 22:41 (18 lat temu)

gigolo

Mężczyzna

Z nami od: 17-09-2007

tak zawsze myslem i taka mialem zasade....pozdrawiam stasxxx@poczta.onet.pl

Do góry stronyOffline

gigolo

Post #3 Ocena: 0

2007-09-17 22:44 (18 lat temu)

gigolo

Mężczyzna

Z nami od: 17-09-2007

jak napisalem ponizej...zdradzila raz jest matka co ja moge...zreszta i tak traktuje ja jak corke...a oze az siostre ktorej pomagam...bo sama nigdy sobie nie poradzi...

Do góry stronyOffline

gigus

Post #4 Ocena: 0

2007-09-19 08:25 (18 lat temu)

gigus

Z nami od: 10-04-2007

Do Amelki

Czesc tak sobie czytam i zastanawiam sie nad twoim postem

napisz na moj email edytka.kaluzinska@yahoo.co.uk

pozdrawiam

Do góry stronyOffline

bercia

Post #5 Ocena: 0

2007-09-25 12:19 (18 lat temu)

bercia

Kobieta

Z nami od: 22-08-2007

NIGDY!!!!!!!!

Ja nie potrafie. I nie ma co sie ludzic ze to tylko jeden niewinny raz. Jezeli kobieta lub mezczyzna zdradzil/a tzn. ze szuka czegos czego brakuje mu/jej z obecnym partnerem...

Do góry stronyOffline

Dodziunia

Post #6 Ocena: 0

2007-09-25 12:32 (18 lat temu)

Dodziunia

Kobieta

Z nami od: 02-05-2007

DO AMELKI
zdrada boli na pewno- chcialas wybaczyc ok. ale nie pozwalaj zeby cie bil. jesli zrobil to raz zrobi kolejny(wiem bo sama to przechodzilam). odejdz od niego jak najpredzej, nie pozwol soba pomiatac. JESTES KOBIETA- SILNA I WYTRZYMALA. PORADZISZ SOBIE BEZ NIEGO.On Cie nie kocha skoro podnosi na Ciebie reke. zaslugujesz na milosc i szacunek a on ci tego nie zapewni wiec zmykaj jak najpredzej

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Dodziunia

Post #7 Ocena: 0

2007-09-25 12:37 (18 lat temu)

Dodziunia

Kobieta

Z nami od: 02-05-2007

do AMELKI cd.:
jesli nie chcesz robic tego dla siebie zrob to dla dziecka. ono rosnie coraz wiecej rozumie, nie pozwol zeby dorastalo i patrzylo na takie sceny. to sie pozniej na nim odbije. jesli chcesz pogadac napisz na maila dodziunia@op.pl

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Alutka80

Post #8 Ocena: 0

2007-10-19 20:18 (18 lat temu)

Alutka80

Z nami od: 17-10-2007

Ja ustaliłam przed ślubem już - jeśli się dowiem o zdradzie- nie ma o czym rozmawiać i żadnych szans nie ma- Sajonara

Do góry stronyOffline

justin1976

Post #9 Ocena: 0

2007-10-19 20:55 (18 lat temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

Zdrada boli i to cholernie. Wybaczyć to jedno, ale trudniej jest zaufać ponownie. Czasami to się nigdy nie udaje. A pomyslałyscie ilu wspaniałych, wzorowych ojców i mężów zdradza i nigdy nie jest na tym przyłanym?? A czasami to jest tylko jeden głupi wyskok. Jakis durny impuls, który może zrujnować życie wielu ludziom. Bo facet jest na tyle uczciwy i po wszytkim, dręczony wyrzutami sumienia, powie partnerce. Jedna rada dla facetów. Zdradziłes, czujesz się z tego powodu jak ostatnia swinia, kochasz swoją partnerkę i nie chcesz żeby znowu kiedykolwiek do tego doszło, to nic jej nie mów. Zdradziłes to cierp, ale czemu ona ma cierpieć razem z Tobą. Dziewczyny, nas też to dotyczy... niestety...

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

jasti

Post #10 Ocena: 0

2007-10-19 21:15 (18 lat temu)

jasti

Kobieta

Z nami od: 21-08-2007

miałam faceta w którym byłam zakochana po uszy i jak mnie zaczoł zdradzać to nic nie zrobiłam w końcu zerwalismy ale długo siedziałam jeszcze w tym związku teraz z perspektywy wiem że nigdy nie można odpuszczać facetom zdrady bo to nie jest warte siedzenia w takim zwiazku
miłoś powinna iść z obydwu stron a nie tylko z jednej jak facet zdradza to nie jest miłośc i nie ważne że ma się 3 dzieci to zawsze wpływa negatywnie na związek a dzieci ślepe nie są i widzą że miłośc się skończyła i nie warto siedzieć w takim związku to człowiek się tylko męczy nie wspominajac o innych
trzeba iść do przodu i zaczynac życie od nowa bo to nie wielka tragedia z której nie można się podnieść można sobie poradzić ludzie dają radę sie pozbierać po większych tragediach:)
jasti

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,