MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wyznanie chlopaka.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 3 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Alutka80

Post #1 Ocena: 0

2007-10-19 20:16 (18 lat temu)

Alutka80

Z nami od: 17-10-2007

Ja bym odpowiedziała : co to za łajza- za przeproszeniem- który nie umie poderwać dziewczyny tylko płaci za seks? Albo jest leniwy, i idze na łatwizne albo życiowy nieudacznik heh Facet ma być facetem, umieć poderwać dziewczyne, newet jeśli chodzi tylko o seks;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anneczka

Post #2 Ocena: 0

2007-11-15 00:47 (18 lat temu)

anneczka

Kobieta

Z nami od: 20-09-2007

To zależy od charakteru dziewczyny, ja wolałabym nie wiedzieć bo by mnie to męczyło, chyba ze byłoby ryzyko, że ktoś obcy lub ze znajomych mógłby mi o tym powiedziec, to juz wolała bym szczerość faceta
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót:)

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

wiktoria7

Post #3 Ocena: 0

2008-02-15 18:11:24 (17 lat temu)

wiktoria7

Kobieta

Z nami od: 13-02-2008

każdy ma jakąś przeszłośc i lepiej chyba o tym porozmawiać a jak ktoś się zdobywa na takie wyznanie to musi być odważny ile kobiet oszukuje mówiąc swojemu facetowi że jest on jej drugim partnerem a na prawde jest juz dziesiąty.
ja bym chyba doceniła to że facet mi mówi o czymś takim

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2008-02-15 18:38:32 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anaemm

Post #5 Ocena: 0

2008-02-17 16:48:07 (17 lat temu)

anaemm

Kobieta

Z nami od: 22-10-2006

nie lajza, moim zdaniem. Chce konkretnej uslugi, dostaje, idzie na piwo. Nie sciemnia jakiejs tam cizi ze sie z nia ozeni. Z wszelkich prob podrywania od facetow, z ktorymi nie chce miec do czynienia, wolalabym proste pytanie czy chce uprawiac seks, niz pi... jaka jestem piekana, a on samotny szuka bratniej duszy. Wszyscy, co do ktorych mialam podejrzenie, ze chca mnie przelaciec, byli jakos zaangazowani. Sama wolalabym wziac meska prostytutke, niz pierniczyc sie z wpuszczaniem kogos przypadkowego do mojego zycia. I miedzy nogi.
ana

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

marcheweczka

Post #6 Ocena: 0

2008-02-17 18:31:37 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

ja rozumiem,ze jest to slogan używany w kręgach,o ktorych jest tu mowa,ale może troszke przystopujemy ze słowami łajza,pierniczyć,cizia,itp.
z góry dziękuję
:-D
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

karolain211

Post #7 Ocena: 0

2008-05-01 15:08:42 (17 lat temu)

karolain211

Kobieta

Z nami od: 29-04-2008

hmm facet wykazal sie szczeroscia ale ja nie chcialabym aby moj facet korzystal z takich uslug i co innego jest gdy mial tam jakies inne partnerki przedemna (nie mowie o 100) co w moim przypadku bylo cos w rodzaju ADAM i EWA. Moj facecik wie jaki mam do tego stosunek i napewno by sie nie przyznal jakby chcial uratowac nasz zwiazek zreszta on mysli tak samo. nic konkretnego nie wnioslam ale powiem ze nie chcialabym nigdy w zyciu byc w takiej sytuacji i na szczescie nie bede ufff bez sensu co:-?:-D

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2008-05-16 19:11:16 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2007-08-21 13:57, mak4701 napisał(a):
Oczywiscie ja tez pierwsze co to kazalabym mu zrobic badania. Poza tym taki chlopak trai u mnie na wartosci jak korzysta z takich usług.

z badaniami to bym się zgodził, a co do drugiego to nie, przesadzasz, dlaczego traci w twoich oczach??
Ludzie różnie sobie z tym radzą, jedni kupują sobie wibratory, inni "romasują" czytaj bzykają, z kolegą czy koleżanką z pracy, a inni po prostu idą i kupują dziwkę.
choć sam byłem w burdelu raz, nie korzystałem z tych usług nigdy to ja tam robiłem usługi w tedy informatyczne :P hehe, ale może to dla tego że w pobliżu zawsze były jakieś akademiki... ;-)
Z perspektywy patrząc to w sumie jeden pieron, czy studentka czy agentka... i tak loteria, tylko ze studentką trzeba było po ściemniać posiedzieć na ławce, a tu luz konkrety i do roboty :D...
Jedni mają czas i ochotę na podchody inni nie :>
Ważne co jest teraz i czy jest wierny/wierna i czy jest wam dobrze.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

ewamik

Post #9 Ocena: 0

2008-05-16 19:39:02 (17 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

No i jasne.Prawie żadna róznica czy chłopak kozysta z usług prostytutki czy też wali na lewo i prawo i zaliczył powiedzmy:30,40.50 dziewczyn.Co to za róznica.Ronaldo tez korzysta z usług kurtyzan i co? MOże miec każda na kiwnięcie palca(nie w moim typie,wiec ja odpadam;-)) ale lubi płacić,lubi miec...cholera wie co lubi ale powiedzmy-władzę,płaci-wymaga.
Tak jak pisał mój rozmówca wczesniej-jedni mają wibratory inni dmuchana lale a ini sie masturbują i onanizują-szczegół,ze ktos lubi odkurzacz.
;-)
To,co jest przed związkiem,nie powinno miec znaczenia.Ważne to, cosię dzieje w czasie trwania związku.
Mój mąz nie korzystał,zreszta w tych sprawach jest poważny i nie obchodziło go ''zaliczanie''Wkurzyłabym się i napewno rzucałabym piorunami,gdybym sie dowiedziała,że ja mu nie wystarczam i poszedł do czerwonego pokoiku.:-Y
Mówi się,że facet powienien sie przebadać...ale jaka mamy pewnośc,że poprzednia dziewczyna naszego faceta nie miała jakiegoś dziadostwa? I wcale nie musi byc k....
Mój mąż przed ślubem nie prowadził mnie do ginekologa i nie rządał wyników badań.Nie mówimy o cnocie,bo ta dawno popłynęła z Wisłą;-)

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2008-05-16 20:08:47 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie