|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2007-06-01 11:52 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
wonka21 | Post #2 Ocena: 0 2007-06-01 12:23 (18 lat temu) |
Z nami od: 14-05-2007 Skąd: Plymouth |
Witam. Mi osobiscie nie podobaja sie anglicy, szkoci, po prostu obcokrajowcy. Nie wiem dlaczego to pewnie kwestia gustu! Poza tym ubieraja sie fajnie,nie wszyscy!! Mam juz partnera polaka i juz tak zostanie.
![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: wonka21 01-06-2007 12:40 ] |
ewOWE | Post #3 Ocena: 0 2007-06-01 13:30 (18 lat temu) |
Z nami od: 22-01-2007 Skąd: Devon |
Ja jeszcze nie spotkałam prawdziwego gentlemana...
Jak przystojny to beka albo pierdzi a jak brzydal.. to na maxa! I nie wspomnę o ich stylu ubierania. Daleko im do przystojnych, szarmanckich i boskich włochów. Zresztą do Włoch tez mają daleko ![]() Az dziw, ze ten przystojny Sean Connery tez pochodzi z Wielkiej Brytanii. Tak myślę i myślę i żaden inny Brytyjczyk, który mógłby zrobić na mnie jakieś wrażenie nie przychodzi mi do głowy. Na ulicy nie ma sie za kim obejrzeć. No chyba ze brytyjską krew zmieszać z europejską albo jakąś inną... jakąkolwiek... Wtedy mogłoby powstać naprawdę cudo ![]() Chyba zmienię wyspę brytyjską na sycylijską ![]() |
ania_caterham | Post #4 Ocena: 0 2007-06-01 14:19 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-05-2007 Skąd: Caterham |
Jestem w zwiazku z rodowitym Anglikiem i jest super. Jestesmy 6 lat po slubie i nadal szczesliwi. Nie wyobrazam sobie lepszego meza. Jest opiekunczy, odpowiedziany, nie pije i nie pali, potrafi zaskoczyc mila niespodzianka, i osobiscie uwazam, ze jest atrakcyjny (wiadomo ... z wiekiem wszyscy sie pomarszczymy i posiwiejemy, wiec nigdy nie przywiazywalam zbytniej uwagi do wygladu).
W gruncie rzeczy ocenianie takie jak wyzej uwazam za niesprawiedliwe. To tak samo jakby zapytac obcokrajowca jak wyobraza sobie Polaka ... powie, ze to facet z wasem z papierosem i reklamowka w reku, ktory rzuca miesem na prawo i lewo ... co w niektorych przypadkach jest jak najbardziej prawda. |
Post #5 Ocena: 0 2007-06-01 14:59 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
ewOWE | Post #6 Ocena: 0 2007-06-02 11:15 (18 lat temu) |
Z nami od: 22-01-2007 Skąd: Devon |
Napisałam, ze nie spotkałam co nie oznacza, że każdy Anglik jest brzydalem z ogólnym brakiem kultury.
Pracuję tylko i wyłącznie z Anglikami obu płci i z moich obserwacji wynika moja wypowiedz. To wszystko. Nie oceniam narodu brytyjskiego. Napisałam o osobach, które znam, spotykam, mijam na ulicy. Mój mąż jest Polakiem. Dba o mnie, troszczy się. Spełnia zachcianki i kaprysy. Potrafi doradzić, pomoc podjąć odpowiednie decyzje. Jest najlepszym przyjacielem i wspaniałym kochankiem. Jest najcudowniejszym człowiekiem jakiego znam. Ale czy narodowość ma znaczenie? Czy raczej wychowanie i kultura osobista? Nie oceniam. Opisuję. Wygląd. Powłokę zewnętrzną. Czy tym kierujemy sie przy wyborze partnera na życie? Czy ważne jest czy nasz najlepszy przyjaciel ma wąsy, jest rudy, albo kulawy? Chyba nie, prawda? Faktem jest, ze wszyscy angielscy panowie jakich znam, maja niesamowite poczucie humoru i świetnie sie z nimi bawię. Faktem jest, że prawie wszyscy są bardzo oczytani i potrafią błysnąć intelektem. Ale znam tez i takich, którzy nie potrafią pisać. Wydaje mi sie, ze wątek powstał by podzielić sie własnymi spostrzeżeniami i uwagami. I tyle. I pewnie watek "Do facetów' całkowicie sie rożni bo faceci nie maja problemów jaki tu powstał. I z tego właśnie powodu moimi przyjacielami i kumplami są wyłącznie faceci. Kobiety za dużo mieszają. tfu! |
Post #7 Ocena: 0 2007-06-02 11:42 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
rozrabiara27 | Post #8 Ocena: 0 2007-06-02 12:43 (18 lat temu) |
Z nami od: 22-04-2007 Skąd: south ockendon |
a ja uwazam ze ktos kto dla nas jest brzydki dla innej osoby natomiast jest bardzo przystojny wiec sa gusty i gusciki. co to bylby za swiat gdyby kazdemu podobal sie ten sam typ osoby?
pozdrawiam |
ania_caterham | Post #9 Ocena: 0 2007-06-02 13:18 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-05-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2007-06-02 11:15, ewOWE napisał(a): Napisałam, ze nie spotkałam co nie oznacza, że każdy Anglik jest brzydalem z ogólnym brakiem kultury.Pracuję tylko i wyłącznie z Anglikami obu płci i z moich obserwacji wynika moja wypowiedz. No wlasnie ... wszystko zalezy of tego w jakim srodowisku sie obracamy ![]() Nie wiem o co Ci chodzi z tymi problemami i mieszaniem. Jak sama wspomnialas ... dzielimy sie tutaj tylko wlasnymi opiniami ... wiec taki tez byl moj post. Nie ma brzydkich facetow tak samo jak i nie ma brzydkich kobiet. Sa tylko ludzie, ktorzy o siebie dbaja bardziej lub mniej. Pozdrawiam i zycze wiekszego dystansu do niektorych spraw ![]() |
Post #10 Ocena: 0 2007-06-02 13:22 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|