ciekawa jestem co to dokładnie jest.....

Str 2 z 5 |
|
---|---|
Dark_Side_of_Th | Post #1 Ocena: 0 2005-03-03 11:59 (20 lat temu) |
Z nami od: 19-02-2005 |
gorące linie szeroko reklamowane
ciekawa jestem co to dokładnie jest..... ![]() |
Post #2 Ocena: 0 2005-03-03 12:56 (20 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2005-03-08 18:44 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Wypowiedz faceta. No nie wiem jak kobiety, ale ja jako facet nie potrafilbym udawac orgazmu. Fizycznie sie nie da. Ogolnie doprowadzenie faceta do takiego staniu nie stanowi dla kobiety problemu, ale w drugo strone wrecz przeciwnie. Dluga droga aby Ją zadowolić. Wiem coś o tym.
|
Post #4 Ocena: 0 2005-03-08 19:03 (20 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2005-03-08 19:07 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Nie profesjonalisty tylko faceta. No pomysl, mozesz udawac skurcze itd, mozesz wydawac dzwięki, prężyć ciało (tak wyglada orgazm kobiety, no chyba że udawały
![]() Teraz sie podpisze. Jezior. |
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2005-03-09 00:29 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
brawo Jezior. Ale mam wytlumaczenie. Tylko ktos psychologicznie lub fizycznie walniety moze udawac, ale to i tak bez sensu, bo dowody to wytrysk i juz. Chociaz. "Orgazm" to tak naprawde cos wiecej niz tylko wytrysk. Jak dalego sa ORGAZM od PODNIETY i WYTRYSKU. DEFINIJA:
"Orgazm, szczytowanie, jedna z faz cyklu reakcji seksualnej. Orgazmowi towarzyszy największe nasilenie podniecenia i doznawania seksualnego. Po zakończeniu fazy orgazmu następuje faza odprężenia..." [/URL] Wytrysk Utarlo sie ze u faceta orgazm = wytrysk, lub odwrotnie a przeciez tak CHYBA byc nie musi. Oczywiscie przypuszczam bo ja z tych co to orgazm = wytrysk ale z drugiej strony, moze taki koles doznaje orgazmu (nie wiem, szaleje, wydaje odglosy, itp) a dopiero pozniej wytrys. I tak moze narodzilo sie udawanie. A moze to tylko po to zeby jeszcze bardziej podniecic kobiete a jednoczesnie dac "sobie" pare minut na przerwe i "podpalic" partnerke jeszcze bardziej. Nie mam pojecia. [URL=http://www.beerland.in.lublin.pl/orgazm/]Różnica między męskim a żeńskim orgazmem ![]() |
Post #7 Ocena: 0 2005-03-09 13:02 (20 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Anonim | Post #8 Ocena: 0 2005-03-09 14:30 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
ech kobitki jak wy nic nie wiecie o życiu.facet też może udawać tylko w trochę inny sposób.jeżeli np. facetowi nie podoba sie seks z dana partnerką(bo niestety nie wszystkie mają do tego talent) a nie chce jej sprawić przykrości to po prostu sam sie zaczyna nakrecać żeby to jak najszybciej skończyć.zamyka oczy i wyobraża sobie inna super laske,wtedy szybko dochodzi i wszyscy są zadowoleni
![]() ![]() |
Post #9 Ocena: 0 2005-03-09 14:32 (20 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Anonim | Post #10 Ocena: 0 2005-03-09 23:33 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
nie trzeba modelu. otoz jak powiedzialem 99% procent facetwow ma orgaz przy wytrysku. tyle. 99% a nie sto. a przeciez normalne ze faceta kreci jak kobieta wspolpracuje, a nie lezy jak kloda. w takim przypadku zobojetnienia (skończyles juz?) facet sam podkreca sie. nie moge tu przytoczyc przykladu ale tak jest. moze ze faceci lubia seks przy zapalonym swietle, tak aby widizeli partnerkę, a kobiety wrecz odwrotnie, bedziej je kreca slowa niz widok... ale to jest moje zdanie. Jezior
|