MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dojrzała kobieta (40+) z 25 latkiem? Pomóżcie..

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ChrisCov

Post #1 Ocena: 0

2022-05-07 11:39:06 (3 lata temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Różni ludzie mają różne preferencje. Niektórzy są gerontofilami, ale to nikomu nie szkodzi.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2022-05-07 11:51:55 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-05-05 21:19:02, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Ja w wieku 41 lat dalam sie namowic na drinki-randke w pubie z 25letnim Francuzem. Im dluzej na niego patrzylam tym mlodziej mi wygladal, wiec w koncu sie pozegnalam i tyle sie widzielismy.

Natomiast prezydent Francji ozenil sie ze swoja byla nauczycielka?

jesteś wyjątkowa, większości ludzi tolerancja wzrasta z ilością drinkow :-]

co do makarona, to nie wspominam najlepiej swoich nauczycielek i nie chciał bym tego przenosić na cale dorosłe życie. Ale w jego przypadku to była recepta na sukces, ktoś pilnował żeby praca domowa była codziennie odrobiona
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

greta

Post #3 Ocena: 0

2022-05-07 17:58:12 (3 lata temu)

greta

Kobieta

Z nami od: 26-05-2007

chlopcow w wieku mojego syna uwazam za aseksualnych
nie wyobrazam sobie zwiazku z tak wielka roznica wieku,nawet jesli chodziloby tylko o czysto seksualna relacje

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2022-05-07 18:16:10 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

jeszcze jak mialem 25lat to spotykalem sie w sumie krotko z jedna starsza babka miala na moje oko 43 moze 45 lat byla atrakcyjna

poznalem ja na dyskotece na parkiecie najlepsze ze w czasie kiedy z nia tanczylem podeszla do mnie od tylu jakas mloda laska i szepnela do ucha "ej nie tancz z nia ona mnie historii uczyla ona jest stara" hehe doslownie do dzisiaj to pamietam bo zabrzmialo to zabawnie wtedy

jak sie pozniej okazalo byla dyrektorka i nauczycielka jednoczesnie w jednej ze szkol podstawowych u nas

jakies kina restauracje spotkania u mnie mialem wtedy wolna chate trwalo to kilka tygodni pozniej mnie splawila przez jedna sytuacje

raz napisala czy jade z nia jej sekretarka i ich znajomym na jakas wieksza impreze chyba wlasnie do mnaieczek o ktorych wspomnialem w innym watku

ja bylem na takim etapie ze nie lubilem sie okreslac 5 dni wczesniej czy ide na impreze bo nie wiedzialem w jakim bede nastroju najlepsze imprezy zawsze byly na spontanie

ponowila eska z zapytaniem pare razy ja cos krecilem ze dam pozniej znac i sie wkurzyla napisala tylko ze ona jest konkretna kobieta i takiej odpowiedzi potrzebuje hehe tak urwal sie nasz kontak

ogolnie opowiedziala mi swoja historie wierna przez prawie dwie dekady mezowi przylapala go na zdradzie wziela rozwod i chciala troche pouzywac zycia

k..de jak na to patrze? dzisiaj jestem ustatkowany bo mi na tym zalezalo ale patrzac w lustro czasami sie zastanawiam TO JEST NAPRAWDE 40? wtf dalej sie czuje jakbym mial 25 gora 30

gdybym byl singlem to nie mialbym oporow spotkac sie z malata moze nie 20 bo z takimi nie ma oczym pogadac i maja pstro w glowie chyba ze sluchaja hip hopu

ale 25 lat to luzik nie widzialbym zastrzezen

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #5 Ocena: 0

2022-05-07 20:03:37 (3 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2022-05-07 11:51:55, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2022-05-05 21:19:02, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Ja w wieku 41 lat dalam sie namowic na drinki-randke w pubie z 25letnim Francuzem. Im dluzej na niego patrzylam tym mlodziej mi wygladal, wiec w koncu sie pozegnalam i tyle sie widzielismy.

Natomiast prezydent Francji ozenil sie ze swoja byla nauczycielka?

jesteś wyjątkowa, większości ludzi tolerancja wzrasta z ilością drinkow :-]

co do makarona, to nie wspominam najlepiej swoich nauczycielek i nie chciał bym tego przenosić na cale dorosłe życie. Ale w jego przypadku to była recepta na sukces, ktoś pilnował żeby praca domowa była codziennie odrobiona

😁 tak, z tym codziennym zadaniem domowym to zapewne w punkt..

a Agata Christie miala chyba w jej zamierzchlych czasach mlodszego meza o ktorym mowila ze lubi antyki.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,