A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
Str 3 z 3 |
|
---|---|
ChrisCov | Post #1 Ocena: 0 2022-05-07 11:39:06 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-12-2008 Skąd: Coventry, West Midlands |
Różni ludzie mają różne preferencje. Niektórzy są gerontofilami, ale to nikomu nie szkodzi.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2022-05-07 11:51:55 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2022-05-05 21:19:02, PannaZMokraGlowa napisał(a): Ja w wieku 41 lat dalam sie namowic na drinki-randke w pubie z 25letnim Francuzem. Im dluzej na niego patrzylam tym mlodziej mi wygladal, wiec w koncu sie pozegnalam i tyle sie widzielismy. Natomiast prezydent Francji ozenil sie ze swoja byla nauczycielka? jesteś wyjątkowa, większości ludzi tolerancja wzrasta z ilością drinkow co do makarona, to nie wspominam najlepiej swoich nauczycielek i nie chciał bym tego przenosić na cale dorosłe życie. Ale w jego przypadku to była recepta na sukces, ktoś pilnował żeby praca domowa była codziennie odrobiona moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
greta | Post #3 Ocena: 0 2022-05-07 17:58:12 (3 lata temu) |
Z nami od: 26-05-2007 Skąd: liverpool |
chlopcow w wieku mojego syna uwazam za aseksualnych
nie wyobrazam sobie zwiazku z tak wielka roznica wieku,nawet jesli chodziloby tylko o czysto seksualna relacje |
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2022-05-07 18:16:10 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
jeszcze jak mialem 25lat to spotykalem sie w sumie krotko z jedna starsza babka miala na moje oko 43 moze 45 lat byla atrakcyjna
poznalem ja na dyskotece na parkiecie najlepsze ze w czasie kiedy z nia tanczylem podeszla do mnie od tylu jakas mloda laska i szepnela do ucha "ej nie tancz z nia ona mnie historii uczyla ona jest stara" hehe doslownie do dzisiaj to pamietam bo zabrzmialo to zabawnie wtedy jak sie pozniej okazalo byla dyrektorka i nauczycielka jednoczesnie w jednej ze szkol podstawowych u nas jakies kina restauracje spotkania u mnie mialem wtedy wolna chate trwalo to kilka tygodni pozniej mnie splawila przez jedna sytuacje raz napisala czy jade z nia jej sekretarka i ich znajomym na jakas wieksza impreze chyba wlasnie do mnaieczek o ktorych wspomnialem w innym watku ja bylem na takim etapie ze nie lubilem sie okreslac 5 dni wczesniej czy ide na impreze bo nie wiedzialem w jakim bede nastroju najlepsze imprezy zawsze byly na spontanie ponowila eska z zapytaniem pare razy ja cos krecilem ze dam pozniej znac i sie wkurzyla napisala tylko ze ona jest konkretna kobieta i takiej odpowiedzi potrzebuje hehe tak urwal sie nasz kontak ogolnie opowiedziala mi swoja historie wierna przez prawie dwie dekady mezowi przylapala go na zdradzie wziela rozwod i chciala troche pouzywac zycia k..de jak na to patrze? dzisiaj jestem ustatkowany bo mi na tym zalezalo ale patrzac w lustro czasami sie zastanawiam TO JEST NAPRAWDE 40? wtf dalej sie czuje jakbym mial 25 gora 30 gdybym byl singlem to nie mialbym oporow spotkac sie z malata moze nie 20 bo z takimi nie ma oczym pogadac i maja pstro w glowie chyba ze sluchaja hip hopu ale 25 lat to luzik nie widzialbym zastrzezen |
PannaZMokraGlow | Post #5 Ocena: 0 2022-05-07 20:03:37 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2022-05-07 11:51:55, sqlserver napisał(a): Cytat: 2022-05-05 21:19:02, PannaZMokraGlowa napisał(a): Ja w wieku 41 lat dalam sie namowic na drinki-randke w pubie z 25letnim Francuzem. Im dluzej na niego patrzylam tym mlodziej mi wygladal, wiec w koncu sie pozegnalam i tyle sie widzielismy. Natomiast prezydent Francji ozenil sie ze swoja byla nauczycielka? jesteś wyjątkowa, większości ludzi tolerancja wzrasta z ilością drinkow co do makarona, to nie wspominam najlepiej swoich nauczycielek i nie chciał bym tego przenosić na cale dorosłe życie. Ale w jego przypadku to była recepta na sukces, ktoś pilnował żeby praca domowa była codziennie odrobiona 😁 tak, z tym codziennym zadaniem domowym to zapewne w punkt.. a Agata Christie miala chyba w jej zamierzchlych czasach mlodszego meza o ktorym mowila ze lubi antyki. |