MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Gdzie te kobiety gdzie ci mężczyźni

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

PannaZMokraGlow

Post #1 Ocena: 0

2021-10-03 23:54:02 (3 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2021-10-03 23:24:09, sqlserver napisał(a):

Takie czasy, kobiety nie są już damami wiec niech nie oczekują gentelmenów

Nie moglam sie oprzec zeby nie przeniesc do nowego watku.

Dochodzi polnoc a jutro poniedzialek i mnie trza wczesnie wstac jutro, wiec dopisze wiecej pewnie jutro wlasnie.

Mam nadzieje ze temat dobry jak kazdy inny i ze nie smiece :)

---
Jeszcze dopisze:

"-Nie jest pan dzentelmenem!
-A pani nie jest dama"
To cytat z jednej z moich ulubionych ksiazek moich nastoletnich czasow.

A kto to wlasciwie jest "prawdziwa dama"?

[ Ostatnio edytowany przez: PannaZMokraGlowa 04-10-2021 00:07 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2021-10-04 07:06:49 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-10-03 23:54:02, PannaZMokraGlowa napisał(a):

---
Jeszcze dopisze:

"-Nie jest pan dzentelmenem!
-A pani nie jest dama"
To cytat z jednej z moich ulubionych ksiazek moich nastoletnich czasow.

A kto to wlasciwie jest "prawdziwa dama"?

[ Ostatnio edytowany przez: <i>PannaZMokraGlowa</i> 04-10-2021 00:07 ]

dla mnie damy zachwycają się Przeminęło z wiatrem a nie twarzami greya
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #3 Ocena: 0

2021-10-04 07:12:39 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

I spożywają odpowiednie wiktuały zamiast tuczyć się w fastfoodzie.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #4 Ocena: 0

2021-10-04 07:18:06 (3 lata temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Dama kojarzy mi się z dama dworu , towarzyszka królowej. Dama , gentelman to były określenia szanowanej kobiety , mężczyzny z wyższych sfer społecznych i raczej posiadających tytuł. Taki jest kontekst historyczny.
Teraz czasy się zmieniły i słowa te zatraciły pierwotne znaczenie. Proszę SQLServera o wyjasnienie , kto to jest dama i gentelman.
Edit.
Widze, ze jest wpis. Wole "Przeminelo z wiatrem" od ilus tam twarzy greya, kwestia gustu. O jakiej damie mowimy? O Scarlet, ktora, zeby uratowac rodzinna posiadlosc , oferuje sie Rettowi jako kochanka? A gdy plan nie zadzialal, kradnie siostrze narzeczonego? A moze mowimy o slodkiej, milej, dbajacej o wszystkich Melanii, ktora, gdy jest swiadkiem morderstwa zolnierza przez Scarlet, bez mrugniecia okiem klamie rodzinie: "W porzadku, Scarlet czyscila pistolet i jej wypalil", po czym pomaga zakopac zwloki, zachowuje jak gdyby nigdy nic i bierze tajemnice do grobu?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

sqlserver

Post #5 Ocena: 0

2021-10-04 07:48:54 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

To kobieta która zdaje sobie sprawę z różnicy płci i nie walczy z nią tylko wyciąga z niej tyle ile może, Nie ma problemu z rozdwojeniem, gdzie z jednej strony chciała by nokautować każdego faceta który ja wkurzy a z drugiej rozpacza wieczorem do poduszki ze nikt jej nie chce przytulać. Dama ma głowę nie tylko do kręcenia walków dzięki którym ma zdobyć niezbędna jej do życia atencje, nie potrzebuje markowych ubrań i kosmetyków żeby czuć się dobrze,co nie znaczy ze ich nie używa.
Bez względu na to, czy robi ona zawodową karierę, czy też zajmuje się domem, jest osobą interesującą, o szerokich horyzontach, której towarzystwo to prawdziwa przyjemność. ale jednocześnie mimo rozległej wiedzy, nie wymądrza się, nie podkreśla swojej wyższości i nie przekonuje na siłę do swoich racji.
tak z grubsza, najlepszym jednym słowem to wyczucie

tu podkreślam, ze ja nie czuje się gentelmenem co bylo do okazania, bez mojego dresu adidasa i duzego samochodu czuje sie nikim :-8

:-]

[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 04-10-2021 07:50 ]

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #6 Ocena: 0

2021-10-04 07:58:36 (3 lata temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Takich kobiet znam dosc duzo. Widocznie masz pecha SQLserver i nie znalazles. Szukaj dalej, one istnieja.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2021-10-04 08:00:42 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2021-10-04 07:18:06, Turefu napisał(a):
Edit.
Widze, ze jest wpis. Wole "Przeminelo z wiatrem" od ilus tam twarzy greya, kwestia gustu. O jakiej damie mowimy? O Scarlet, ktora, zeby uratowac rodzinna posiadlosc , oferuje sie Rettowi jako kochanka? A gdy plan nie zadzialal, kradnie siostrze narzeczonego? A moze mowimy o slodkiej, milej, dbajacej o wszystkich Melanii, ktora, gdy jest swiadkiem morderstwa zolnierza przez Scarlet, bez mrugniecia okiem klamie rodzinie: "W porzadku, Scarlet czyscila pistolet i jej wypalil", po czym pomaga zakopac zwloki, zachowuje jak gdyby nigdy nic i bierze tajemnice do grobu?

to się bardziej odnosiło do kobiet, które czytają jakie książki a poniekąd do cytatu PzMG niż samych bohaterek, które ciężko oceniać nie będąc częścią wojny

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2021-10-04 08:04:06 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2021-10-04 07:58:36, Turefu napisał(a):
Takich kobiet znam dosc duzo. Widocznie masz pecha SQLserver i nie znalazles. Szukaj dalej, one istnieja.

wprost przeciwnie nie szukam i również znam, ale to raczej wymierający gatunek podobnie jak dżentelmeni

Do góry stronyOffline

Wembley27

Post #9 Ocena: 0

2021-10-04 10:33:19 (3 lata temu)

Wembley27

Konto usunięte

Znam jedna "dame"
Co jak przystało na "dame"...
Każdego kandydata dla córki najpierw ona musiał prześwietlić
Począwszy od wykształcenia ....czy będzie wstanie wykształcić tez dzieci za granicą
Zeby dzieci mogły maturę zdawać w Ameryce

Ona bardziej z tych dam ....z Mody na sukces ...
Nawet nie wiem czy ten serial jeszcze leci ?

[ Ostatnio edytowany przez: Wembley27 04-10-2021 10:42 ]

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #10 Ocena: 0

2021-10-04 13:23:48 (3 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Nie znam żadnej damy, aczkolwiek, pracują u mnie dziewczyny fizycznie, mają długie pomalowane tipsy dzień w dzień, tydzień w tydzień - czy to damy? hmmm ...

Ja sama nie jestem na pewno damą, jestem kobietą, koleżanką, kucharką, sprzątaczką, środkiem ogniska domowego.

Czy w Modzie na Sukces były damy? :-] takie damy to w pierwszym lepszym burdelllo ;-) można znaleźć.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,