Str 7 z 24 |
|
---|---|
Blamestorm | Post #1 Ocena: 0 2021-05-03 23:24:30 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Jasne Rich zgadzam sie z Toba, ale panowie wyzej wypowiedzi sie juz na temat biologicznego przeznaczenia kobiety I ze takie zachowanie nie sa naturalnie.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-05-04 00:34:15 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-05-03 23:24:21, PannaZMokraGlowa napisał(a): Cytat: 2021-05-03 23:17:48, Richmond napisał(a): Mogła zostać dyrektorem i rodzić dzieci. Istnieją takie kobiety. Albo mogla zostać dyrektorem i nie rodzić dzieci. Wiekszosc dyrektorek ktore znam po prostu nie rodzila dzieci. Ja znam dużo dyrektorek, które maja dzieci. Moja żona pracowała na takim stanowisku gdy urodziła i była w stanie pogodzić obowiązki a ze względów finansowych duży ciężar obowiązków przejąłem ja, byłbym nieuczciwy gdybym napisał ze to ja wychowywałem dziecko ale napewno na tamtym etapie to ja wstrzymałem swoją zawodowa karierę ale nie doskonalenie się dzięki czemu po 2 letniej przerwie bez problemów odnalazłem się na rynku pracy wiec płacz o złamanych karierach do mnie nie trafia moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
PannaZMokraGlow | Post #3 Ocena: 0 2021-05-04 00:50:45 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-05-04 00:34:15, sqlserver napisał(a): Cytat: 2021-05-03 23:24:21, PannaZMokraGlowa napisał(a): Cytat: 2021-05-03 23:17:48, Richmond napisał(a): Mogła zostać dyrektorem i rodzić dzieci. Istnieją takie kobiety. Albo mogla zostać dyrektorem i nie rodzić dzieci. Wiekszosc dyrektorek ktore znam po prostu nie rodzila dzieci. Ja znam dużo dyrektorek, które maja dzieci. Moja żona pracowała na takim stanowisku gdy urodziła i była w stanie pogodzić obowiązki a ze względów finansowych duży ciężar obowiązków przejąłem ja, byłbym nieuczciwy gdybym napisał ze to ja wychowywałem dziecko ale napewno na tamtym etapie to ja wstrzymałem swoją zawodowa karierę ale nie doskonalenie się dzięki czemu po 2 letniej przerwie bez problemów odnalazłem się na rynku pracy wiec płacz o złamanych karierach do mnie nie trafia Brawo. Jestes w mniejszosci facetow w Polsce. Ja znam podobne przypadki ale nieliczne, znam tez osoby ktore podsmiewuja sie z mezczyzn zajmujacych sie dziecmi. Czesto po kolejnych kilku dzieciach, bez pomocy, traci sie motywacje z tego co obserwuje. |
sqlserver | Post #4 Ocena: 0 2021-05-04 01:00:46 (4 lata temu) |
Ja śmiałem się sam z siebie bo staram się mieć dystans do siebie a i sytuacja nie była normalna, ale jak żona zarabiała 4 razy więcej to nie potrzeba było wielkiej analizy. A ta Polska została dodana bo w UK to standard ?
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
PannaZMokraGlow | Post #5 Ocena: 0 2021-05-04 01:04:23 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-05-04 01:00:46, sqlserver napisał(a): Ja śmiałem się sam z siebie bo staram się mieć dystans do siebie a i sytuacja nie była normalna, ale jak żona zarabiała 4 razy więcej to nie potrzeba było wielkiej analizy. A ta Polska została dodana bo w UK to standard ? UK pod tym wzgledem nie znam. Przypuszczam ze nie jest to tez standard. |
|
|
Gwontownik | Post #6 Ocena: 0 2021-05-04 05:28:30 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2021-05-03 22:54:35, PannaZMokraGlowa napisał(a): Cytat: 2021-05-03 21:41:20, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2021-05-03 21:37:59, PannaZMokraGlowa napisał(a): Cytat: 2021-05-03 18:55:40, Gwontownik napisał(a): Dlaczego kobieta jest atrakcyjna dla faceta, a facet interesujący dla kobiety? Obawiam sie Gwontownik ze moi koledzy z pracy lubia akurat kobiece ciala. Tak sie im czasem cos wymsknie. Na szczescie, rozumiem ze jestes inny? Każdy lubi popatrzeć na piękno lecz nie jest to najważniejsze. Najważniejsze jest "piękno" jako ocena ogólna, wypadkową wszystkich składowych ocen. Jeżeli dla ciebie taki stan jest w pełni akceptowalny i zadowalający to mnie nic do tego. Nie będę pisał o czym to świadczy. A potem narzekacie bo "uprzedmiotowienie"? Szukanie partnerki życiowej, gdzie jedynym kryterium jest fajne ciało? Ja napisalam cialo, oraz wczesniej kobiece cialo. Ty tlumaczysz z polskiego na polski: fajne cialo. Dalszy komentarz jest chyba zbedny. Gwontownik przykladem osoby o innych pogladach niz Twoje jest tu Blamestorm i calkowicie nie doceniasz w swoich wypowiedziach tej fascynujacej roznicy, tylko chwalisz swoja zone za to ze mysli dokladnie tak jak Ty. Jestes zaprzeczeniem wlasnej teorii o fascynacji roznicami. Tak napisałem i nie musisz interpretować z polskiego na polski bo wynika to samo z siebie. Jeżeli ktoś coś lubi, to siłą rzeczy musi być dla niego atrakcyjne, przykuwające uwagę, ładne. Chyba, że jest tak brzydkie, że aż atrakcyjne w swej brzydocie. Czy może chcesz powiedzieć, że twoi koledzy z pracy generalnie lubią "kobiece ciała" niezależnie od innych czynników? Ważne, by ciało było kobiece. Ty natomiast napisałaś:"moi koledzy z pracy lubia akurat kobiece ciala. Tak sie im czasem cos wymsknie.", a to oznacza jednoznacznie, że ciało jest głównym elementem uwielbienia, a reszta w pakiecie do tego ciała jest nieistotną i zbędną dla twoich kolegów. Gratuluję kolegów. A gdzie ja napisałem, że "moja żona myśli dokładnie tak jak ja"? Czego dotyczył ten fragment wypowiedzi? Przeczytaj ponownie, przeanalizuj i wyciągnij wnioski. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 04-05-2021 06:02 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2021-05-04 06:19:02 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
zawsze mnie bawil temat dyskryminacji kobiet w pracy
przeciez nikt kobietom nie zakazuje otwierac firm gdzie obsadzac na wysokich stanowiskach beda inne kobiety placac im wieksze pieniadze jak mezczyznom wiec w czym problem? ciekawe jak to jest w rzeczywistosci ale mam wrazenie ze kobiety ktore wysoko zajda nie znaja tego problemu nie nazywaja tej sytuacji problemem i pewnie szanuja "wolny rynek" tak sobie rozmyslam tylko co o tym mysla kobiety sukcesu : P cos jak thatherowa ostatnie co widziala w swoim rzadzie to kobiety ![]() cenie zdanie richmond w takich kwestiach bo jest wstanie spojrzec na sprawe z dystansu powiedz pracujac w it pewnie masz okazje wspolpracowac z kobietami i mezczyznami gdybys miala wybrac tylko z kobietami lub mezczyznami to jaki bylby twoj wybor? : ) [ Ostatnio edytowany przez: cris82 04-05-2021 06:53 ] |
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-05-04 07:37:36 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-05-04 06:19:02, cris82 napisał(a): zawsze mnie bawil temat dyskryminacji kobiet w pracy przeciez nikt kobietom nie zakazuje otwierac firm gdzie obsadzac na wysokich stanowiskach beda inne kobiety placac im wieksze pieniadze jak mezczyznom wiec w czym problem? to się dobrze wpisuje w dyskusje, niespodziewanie świat zyskał nowa super zaradna i majętną kobietę, niestety na dokładne dane na temat jej majątku musimy poczekać do końca procesu rozwodowego Bill się rozwodzi moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2021-05-04 07:47:04 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
swoja droga zabawne ze oni pokazuja ludziom "jak maja zyc" tylko ze tej harmonii zabraklo w prywatnym zyciu i to jeszcze na etapie bycia "dziadkami" !
czyli jaki syf tam musi byc ze nie potrafia razem zyc bedac prawie od 30lat malzenstwem rozumiem rozwiesc sie po roku czy 7 latach ale jak ktos sie rozwodzi po 27latach w wieku 60 ilus tam lat zapewne to musialbyc zwiazek na pokaz [ Ostatnio edytowany przez: cris82 04-05-2021 08:13 ] |
Blamestorm | Post #10 Ocena: 0 2021-05-04 08:03:58 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
[QUOTE/]
Chris napisal: "ciekawe jak to jest w rzeczywistosci ale mam wrazenie ze kobiety ktore wysoko zajda nie znaja tego problemu nie nazywaja tej sytuacji problemem i pewnie szanuja "wolny rynek" tak sobie rozmyslam tylko co o tym mysla kobiety sukcesu : P" Ja zrobilam kariere, I jestem na pozycji senior. Tak, mimo urodzenia dziecka. Co nie znaczy ze jestem niewidoma na sytuacje ogolna bo przeslania mi moja wlasna. [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 04-05-2021 08:04 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|