Ale można też w ramach wyjątku zaufać "Ździchowi" czy Żelisławowi.
Str 23 z 24 |
|
---|---|
Jurny_Jurek | Post #1 Ocena: 0 2021-05-28 17:31:20 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Z Quentinem Tarantino.
Ale można też w ramach wyjątku zaufać "Ździchowi" czy Żelisławowi. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
jolantina | Post #2 Ocena: 0 2021-05-28 17:38:45 (4 lata temu) |
Z nami od: 17-11-2008 Skąd: Hogwart |
Q - postac z Jamesa Bonda Poza tym Qetar Qetor Qetim Qetësor Qëndrak Querubim Quintiliano Quirino Quitério no i o so chodzi? Diabla oszukac nie grzech
|
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2021-05-28 18:17:22 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-05-28 17:38:45, jolantina napisał(a): Q - postac z Jamesa Bonda Poza tym Qetar Qetor Qetim Qetësor Qëndrak Querubim Quintiliano Quirino Quitério no i o so chodzi? Jest jeszcze Qtasiarz nie wiem czy kojarzysz popularny dosyć moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Gwontownik | Post #4 Ocena: 0 2021-05-28 18:22:28 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
[*]null
Cytat: 2021-05-28 14:27:21, sqlserver napisał(a): Cytat: 2021-05-28 13:47:11, jolantina napisał(a): czyli Quasimodo wam został No ewentualnie Ącki. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
sqlserver | Post #5 Ocena: 0 2021-06-01 15:25:43 (4 lata temu) |
czy on tez musi czekać 107 lat
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
|
|
Blamestorm | Post #6 Ocena: 0 2021-06-01 15:38:27 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
I chyba nie ma takiej osoby ktora by sie z tym zgadzala?
Ludzie ktorzy ( oboje plci) limituja kontakt drugiemu rodzicowi z dziecmi, maja zwykle za soba jakas bardzo skomplikowana historie, I to nie jest zadna norma. Bardziej popularny jest chyba brak zainteresowania szczegolnie ojcow swoimi dziecmi niz ograniczenia ich kontaktow z dziecmi z czystej zlej woli kobiety/ matki? No chyba ze nie to chetnie sie dowiem . [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 01-06-2021 15:43 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
sqlserver | Post #7 Ocena: -1 2021-06-01 15:43:38 (4 lata temu) |
ja na szczęście nie mam informacji z pierwszej reki ale wiem, ze szczególnie sprzyja temu pandemia i ojcowie teraz są jeszcze bardziej wykluczeni
Ojcowie odcięci od dzieci w pandemii moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Blamestorm | Post #8 Ocena: -1 2021-06-01 15:47:51 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-06-01 15:43:38, sqlserver napisał(a): ja na szczęście nie mam informacji z pierwszej reki ale wiem, ze szczególnie sprzyja temu pandemia i ojcowie teraz są jeszcze bardziej wykluczeni Ojcowie odcięci od dzieci w pandemii Ale to nie jest odpowiedz na moje pytanie? Nie pytalam o kilka smutnych histori ojcow tylko o ogolne statystyki. Co jest wiekszym problemem. Mam wrazenie ze ty sobie wyszukujesz najbardziej dramatyczne historie gdzie facet byl jakos skrzywdzony I wklejasz je gdzie popadnie. Kobiet nie lubisz? Skrzywdzil cie ktos? If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
sqlserver | Post #9 Ocena: -1 2021-06-01 15:59:19 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-06-01 15:47:51, Blamestorm napisał(a): Cytat: 2021-06-01 15:43:38, sqlserver napisał(a): ja na szczęście nie mam informacji z pierwszej reki ale wiem, ze szczególnie sprzyja temu pandemia i ojcowie teraz są jeszcze bardziej wykluczeni Ojcowie odcięci od dzieci w pandemii Ale to nie jest odpowiedz na moje pytanie? Nie pytalam o kilka smutnych histori ojcow tylko o ogolne statystyki. Co jest wiekszym problemem. Mam wrazenie ze ty sobie wyszukujesz najbardziej dramatyczne historie gdzie facet byl jakos skrzywdzony I wklejasz je gdzie popadnie. Kobiet nie lubisz? Skrzywdzil cie ktos? wprost przeciwnie lubimy się wzajemnie, ja po prostu pisze o tym bo widzę problem, mam znajomego który jest w podobnej sytuacji szacuje się ze ponad 80% mężczyzn miało choć raz utrudniony kontakt z dzieckiem, problemem jest ustalenie kiedy to zaczyna być alienacja a do kiedy to po prostu problemy wynikające np z napiętego harmonogramu matki moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
sqlserver | Post #10 Ocena: -1 2021-06-01 16:06:58 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-06-01 15:47:51, Blamestorm napisał(a): Kobiet nie lubisz? Skrzywdzil cie ktos? pozwolę sobie odnieść jeszcze do tego bo nie podejrzewam cie o tak niskie loty, to wszechobecna socjotechnika w podobnych dyskusjach. Co z ciebie za mężczyzna jak nad czymś rozpaczasz, mięczak jesteś. Jak byś był twardziel to byś był ponad takimi rzeczami Czy jak ty pisałaś o braku równouprawnienia to znaczyło ze cie maż w kuchni tłucze bo za duże masz dziurki w solniczce moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|