MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Utrudnianie kontaktów z dzieckiem

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Katesnow33

Post #1 Ocena: 0

2020-03-22 17:31:52 (5 lat temu)

Katesnow33

Kobieta

Z nami od: 21-03-2020

Patologia. Tyle w temacie.
Cytat:

2020-03-21 17:29:33, Misia13 napisał(a):
Hi. Moze nie na temat...
Rade mam dla Ciebie.... zostaw tego chopaka.
Problemy nigdy sie nie skoncza.

Świetna rada bez sarkazmu. Tyle tylko, że niektórzy ludzie muszą czymś żyć i nawet nie zauważają jak bardzo zatruwają swoje życie.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>teresa2462</i> 22-03-2020 10:29 ]

Jprd nie rozumiem was ludzie proszę o pomoc w sprawie a wy mi doradzacie, ale zostawienie kogoś kogo kocham. Hmmmmmmmmm chyba że wy tak byście postąpili to gratuluję posiadania uczuć wyższych, takie rady to raczej możecie sobie wykorzystywać w swoim życiu lub wsadzić w miejsce gdzie słońce nie dociera. To że są ludzie którzy zostawili by kogoś kogo kochają od tak po prostu żeby tylko problemy się skończyły, aż mnie przeraża, że ktoś jest wstanie tak postąpić!!!! Chodzące manekiny czy co?! :-[:-[:-[:-[:-[

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

PannaZMokraGlow

Post #2 Ocena: 0

2020-03-22 18:24:15 (5 lat temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Zrobilam dzisiaj swoje drugie podejscie przeczytac calosc, ale po dojsciu do fragmentu: "znowu zadzwonil wujek i spytal czy [moj facet] chce zobaczyc dziecko, a ona sie zgodzila" to opadly mi rece i juz nie czytam dalej tylko odpisze ze jesli on ma zakaz kontaktu to chocby dzwonilo dziesieciu wujkow i wszystkie jego dawne dziewczyny sie zgadzaly to jemu nie wolno isc bo ma zakaz kontaktu.

Taki zakaz jak bedzie ignorowac to ciagle go beda aresztowac.

Do góry stronyOffline

Katesnow33

Post #3 Ocena: 0

2020-03-22 19:09:33 (5 lat temu)

Katesnow33

Kobieta

Z nami od: 21-03-2020

Cytat:

2020-03-22 18:24:15, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Zrobilam dzisiaj swoje drugie podejscie przeczytac calosc, ale po dojsciu do fragmentu: "znowu zadzwonil wujek i spytal czy [moj facet] chce zobaczyc dziecko, a ona sie zgodzila" to opadly mi rece i juz nie czytam dalej tylko odpisze ze jesli on ma zakaz kontaktu to chocby dzwonilo dziesieciu wujkow i wszystkie jego dawne dziewczyny sie zgadzaly to jemu nie wolno isc bo ma zakaz kontaktu.

Taki zakaz jak bedzie ignorowac to ciagle go beda aresztowac.

Ma zakaz kontaktów z nią a nie z dzieckiem. Prawa do dziecka zachował bez żadnego ograniczenia. To tylko i wyłącznie jej widzimisię że mu nie pozwala się spotykać z synem.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2020-03-22 19:56:31 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

To on wybrał taka a nie inną matkę swojemu dziecku. Złamał zakaz zbliżania się, to miał problemy. Nie postępujące lepiej przepytujac dziecko o to co chcecie wiedzieć o matce/byłej partnerce i to nie świadczy o was też dobrze. Biedne dziecko.

Co możemy poradzić, jak z urzędu adwokat nie odpowiada, nie pozostaje nic innego jak odkładać na opłacenie prywatnie.

Ps co mają jej problemy emocjonalne w młodości do tej sytuacji?
Ada

Do góry stronyOffline

gosian

Post #5 Ocena: 0

2020-03-22 19:56:38 (5 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

To niech idzie do sądu o wyznaczenie widzeń się z dzieckiem. Chyba tak to można załatwić? I po problemie. Jak była będzie mu utrudniać spotkań, to tym razem on może zadzwonić na policję... Tak p mi się wydaje
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOnline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,