MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przystojnego Polaka spoleczny status w UK & Odrzucanie kandydatow

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 26 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 24 | 25 | 26 ] - Skocz do strony

Str 9 z 26

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2017-08-29 20:41:01 (8 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2017-08-29 09:07:30, WaldemarBeer napisał(a):
Wiec mozna znalezc zarowno typowo "irlandzkiego rudzielca" Polaka, jak i "polskiego niebieskookiego, owalnoglowego" Irlandczyka czy Brytyjczyka.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>WaldemarBeer</i> 29-08-2017 09:15 ]

Polski niebieskooki Brytyjczyk? :-]
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2017-08-29 21:06:12 (8 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2017-08-29 21:19:04 (8 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

To rozumiem, ale "niebieskookosc" nie jest wylacznie slowianska
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2017-08-29 21:46:46 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2017-08-26 20:50:10, KatyD napisał(a):
... ewentualny brak urody to nie jest glowny czynnik decydujacy o odrzuceniu potencjalnego partnera przy wyborach zyciowych i wola brzydszych ale bogatszych?

Ten temat przypomnial mi juz kiedys podobny na MW . Wtedy tam wrzucilam cytat Kory z " Podwojnej lini zycia ". Cytat pod ktorym nadal sie podpisuje

Mysle ,ze najwazniejszy u mezczyzny jest charakter i to niekoniecznie charakter krystaliczny z samymi zaletami , bo takich ludzi przeciez nie ma .Lubie mezczyzn ,ktorzy maja osobowosc ,ktozy potrafia bronic swoich opinii i siebie samych.Lubie mezczyzn ,ktorzy maja w sobie zdecydowany rys meskosci , a takze miekkosc i dobro ,madrych i autoironicznych .Nienawidze mezczyzn ,ktorzy duzo i glupio gadaja nie maja wlasnych przemyslen i ulegaja konwencjom. Nie lubie mezczyzn oslizglych, ktorzy gadaja bez przerwy, snuja pomysly, z ktorych nic nie wychodzi.
Nie lubie szpanerow, snobow, ktorym smierdzi z geb. Nie lubie takich, ktorzy duzo mowia o sobie i o tym co przezywaja. Wszystko przezywaja w slowach. Lubie takich, ktorzy maja piekna aure, ktorzy pieknie sie smieja. Nie lubie mezczyzn, ktorzy chcieliby mi organizowac zycie.Lubie rozmawiac i lubie sluchac. Nienawidze belkotu i powtarzania w nieskonczonosc tego samego, co znamy juz z radia i telewizji.
Lubie mezczyzn seksualnych ,takich z ktorym wspolnie cos przezywam.Nienawidze nudziarzy .Czlowiek nudny jest gorszy od glupca,Glupi potrafi czowieka czasami rozerwac swoja glupota ,a nudny nigdy

Uroda ma dla mnie znaczenie drugorzedne.

Reszte lektury musze sobie nadrobic, bo wypadlo mi kilka dni z zyciorysu i wypadaloby troche nadgonic zaleglosci w czytaniu :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2017-08-30 18:13:47 (8 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2017-08-29 21:46:46, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Uroda ma dla mnie znaczenie drugorzedne.

Podobno wlasnie dlatego ze jestes kobieta Efciu
:-8

Super wypowiedz poza tym!

Do góry stronyOffline

gromak

Post #6 Ocena: 0

2017-09-01 21:30:37 (8 lat temu)

gromak

Mężczyzna

Z nami od: 13-12-2015

Dzisiaj sobie tak w pracy rozmyślałem o tym luzie Brytyjczyków i mam pytanie do pań, które tak ich zachwalały - na czym ten ich luz polega, jak się objawia? Pytanie jak najbardziej serio.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2017-09-02 09:02:40 (8 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-01 21:30:37, gromak napisał(a):
Dzisiaj sobie tak w pracy rozmyślałem o tym luzie Brytyjczyków i mam pytanie do pań, które tak ich zachwalały - na czym ten ich luz polega, jak się objawia? Pytanie jak najbardziej serio.

Hej Gromak. Nie wiem co prawda co mialy na mysli panie ktore o tym luzie pisaly ale ja moge podac przyklady konkretnych panow, jednego w domu a jednego w pracy.

1) w domu. moj brytyjski facet nie oczekuje Matki Polki wychodzacej z kuchni po to tylko zeby posprzatac reszte mieszkania. Ja nie gotuje, moj facet nazywa mnie "the wizzard of the microwave", "czarodziej/ka mikrofalowki" :-]

2) w pracy. kiedys bylam jeszcze w Polsce na konferencji w jakims zakladzie ze zlecenia jako tlumacz, tuz po studiach. powiadziano mi ze nie maja zadnych materialow dla mnie zebym mogla sie przygotowac bo wlasciwie mam byc tam tylko tak troche pro forma i ze wszyscy zagraniczniacy beda z wlasnymi tlumaczami. A po przyjsciu powiedzieli mi ze jeden facet, Brytyjczyk, nie ma tlumacza i zebym mu szeptala o czym mowia. Jakos probowalam, ale jak zaczeli wymieniac rozne rodzaje silnikow to mowie do tego Brytyjczyka, "zabij mnie ale nie umiem tego przetlumaczyc, mowia o sprzedazy roznych rodzajow silnikow." A on na to, prosze sie w ogole nie przejmowac, nic zlego sie nie dzieje - i do konca konferencji opowiadal mi dowcipy szeptem. :-] Nigdy go nie zapomne!

Do góry stronyOffline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2017-09-02 10:14:42 (8 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Doczytalem do tego miejsca "w domu. moj brytyjski facet nie oczekuje Matki Polki wychodzacej z kuchni " i pomyslalem dziwne nie jest przeciez tutaj ludzie sa wychowani na jedzeniu z mikrofalowki czytam dalej a tu takie rzeczy...
"Ja nie gotuje, moj facet nazywa mnie "the wizzard of the microwave", "czarodziej/ka mikrofalowki"

No niezle : ) ja bym sie nie zwiazal z dziewczyna ktora wiekszosc dan przygotowuje z mikrofalowy : P az taki bogaty nie jestem zeby stolowac sie codziennie w restauracjach a jedzenie to moja pasja jedzenie mrozonek jakos nie idzie z tym w parze hehe
Czasami zdarza sie zjesc jakis badziew wiadomo ale dobra kuchnia to podstawa u nas jest taka zasada ze kto pierwszy w domu ten gotuje ostatnio niestety caly czas ja koncze wczesniej ; (
Spotykajac sie z roznymi dziewczynami poruszanie tego tematu zawsze dzialalo jak plachta na byka ; ) ale za kazdym razem zadawalem to samo pytanie "ale kuchnie mamusi to chyba dobrze wspominasz co? Czy moze wolalabys zeby zamiast niedzielnego rosolku albo schabowego w podwojnej panierce byly zawsze gotowce z mikrofali hmm" na taki argument nie ma mocnych bo kazdy milo wspomina ulubione dania gotowane przez mame i warto zaewnic dzieciom podobne wspomnienia : P

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #9 Ocena: 0

2017-09-02 10:32:06 (8 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Cris82, nie zwiazalbys sie z dziewczyna nie umiejaca gotowac, w porzadku. Ale co stoi na przeszkodzie, zeby to mezczyzna gotowal? Wiekszosc szefow kuchni w dobrych restauracjach to mezczyzni, dlaczego gotowanie ciagle jest uwazane za domene kobiety? Prawda jest taka, ze to dziewczynki sa uczone w domu gotowania, to uchodzi za cos naturalnego. Jesli facet chce lub musi sie nauczyc gotowac, to to zrobi. Moj tata najpierw oczekiwal, ze to mama ugotuje, ot, to pokolenie, nikt tego nie kwestionowal. A potem wyjechal za granice na kontrakt i mamy tam nie bylo. Wrocil z umiejetnoscia gotowania. Jego specjalnoscia jest krupnik .

Do góry stronyOffline

Strona WWW

cris82

Post #10 Ocena: 0

2017-09-02 10:45:32 (8 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Ale zycie to nie restauracja zazwyczaj jest tak ze przez pierwsze pare lat po narodzinach dziecka facet pracuje a kobieta zostaje w domu duzo kobiet chcialoby tak spedzac te pierwsze lata kiedy dziecko dorasta ale bywa tak w Polsce chyba czesciej niz tu ze wyplaty mezow sa za male i kobiety sa przymuszone pracowac ja potrafie gotowac od 14roku zycia ale nie wyobrazam sobie zwiazac z kobieta ktora nie bedzie gotowac dla meza i dzieci ; )
Spoko jak dla mnie to ja mowilem swojej ze chetnie zostane z dzieckiem jezeli bedziemy miec bede sprzatac gotowac a ona bedzie chodzic do pracy i srednio jej sie spodobal ten pomysl : )
Jezeli robilaby jakas wielka kariere to bylbym to wstanie przelknac nieumiejetnosc gotowania ale wuekszosc z nas ma normalne prace nie pochlaniajace czasowo az na tyle zeby nie zjesc dorego obiadku : )
Czasami tez zjem jakas pizze mrozona albo pyzy ale bez przesady stolowac sie gotowcami mrozonkami caly czas to zwykle lenistwo hak zacznie przeciekac dach to nie ide go latac reklamowka z tesco tylko robie to porzadnie trzeba znac swoje obowiazki ale moja sie nie buntuje widzi ze sie nue opierdxielam i sama tez grzecznie robi smaczny obiadek nie trzeba jej prosic *THUMBS UP*

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 02-09-2017 10:50 ]

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 26 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 24 | 25 | 26 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,