Str 22 z 26 |
|
---|---|
Najwiekszy_Desz | Post #1 Ocena: 0 2017-09-13 10:42:32 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 13-09-2017 Skąd: Londyn |
Nie zauważyłem nigdy, aby Polacy się odznaczali jakoś z wyglądu na plus, ale tak samo nigdy bym nie powiedział, że Polki są jakieś szczególnie ładne na tle zagranicznej konkurencji.
|
beansontoast | Post #2 Ocena: 0 2017-09-13 15:45:26 (8 lat temu) |
Z nami od: 23-11-2013 Skąd: Warrington |
Nicolas Gueguen, francuski naukowiec, robil badania na temat atrakcyjnosci mezczyz wzgledem kobiet i wyszlo mu, ze, UNIWERSALNIE, najwieksze szanse na przykucie uwagi pieknej kobiety i otrzymanie od niej numeru telefonu, wzglednie przyjecie zaproszenia na instant date, mial gosc o wygladzie archetypu z nowel romantycznych, siedzacy w drogim, pieknym samochodzie, ubrany w uniform strazaka, z psem siedzacym obok i z malym dzieckiem w foteliku
![]() Robil jeszcze inne badania, z ktorych wyszlo, ze facet, niezaleznie od urody, ale w luksusowym samochodzie mial ok. 3 krotnie wieksza szanse na przykucie uwagi pieknej kobiety i otrzymanie jej numeru telefonu. Kobiety, nieswiadome tego, a uczestniczace w badaniu ocenialy jednoczesnie takiego faceta jako duzo wyzszego niz byl w rzeczywistosci. Natomisat mezczyzni oceniali jako duzo nizszego. [ Ostatnio edytowany przez: beansontoast 13-09-2017 15:49 ] |
Richmond | Post #3 Ocena: 0 2017-09-13 16:16:28 (8 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Patrz post 2 w tym watku: pieniadze.
http://www.mojawyspa.co.uk/forum/32/61288/Przystojnego-Polaka-spoleczny-status-w-UK-Odrzucanie-kandydatow,0#post1464535 Carpe diem.
|
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2017-09-13 16:28:32 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Wow jakie badania tez mi odkycie hehe na yt jest cala masa filmow przed/po z bugatti varon czy jak to sie pisze i super laskami w roli glownej gold digger trzeba chyba wpisac jesli dobrze pamietam tak dla zainteresiwanych
|
Baska30 | Post #5 Ocena: 0 2017-09-13 16:52:05 (8 lat temu) |
Z nami od: 21-12-2013 Skąd: Kettering |
Ani Polki ani Polacy uroda na Wyspach nie grzeszą. Jest mnóstwo pięknych Brytyjek i przystojnych Brytyjczykow. Przecietny Polak jest fatalnie ostrzyżony (o ile w ogole widuje się z fryzjerem - zazwyczaj ogarnia to maszynka, a jeśli nie to irokezy, wzorki, garnki...), kiepsko ubrany, nosi plecak i twierdzi, ze nie potrzebuje samochodu. Polki to zupełnie inna historia, wiele pozostalo wiernych stylowi bal maturalny 2002, nosza fatalne dodatki i rzadko dbaja o figure...
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2017-09-15 19:59:22 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
O, ciekawie jest poczytac opinie kolejnych osob.
@MC33, moja rozmowa kwalifikacyjna byla mila ale spoznilam sie o ponad pol godziny bo zabladzilam po drodze. Pub jest dwie minuty od stacji a ja poszlam w przeciwnym kierunku i potem kluczylam trzy kwadranse krecac sie w kolko. Dobra jestem, co? Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2017-09-19 21:46:34 (8 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: Robil jeszcze inne badania, z ktorych wyszlo, ze facet, niezaleznie od urody, ale w luksusowym samochodzie mial ok. 3 krotnie wieksza szanse na przykucie uwagi pieknej kobiety i otrzymanie jej numeru telefonu (...)
Dobra, to ja robie za piekna kobiete dzis: D Jeden z moich znajomych z silowni: taki sobie, no mily, widac ze inteligentny, uroda przecietna, no taki sobie zwykly szaraczek. IT. No i zawsze jakas gadka, szmatka, no ale ja caly czas myslalam, ze on jest zonaty i tak dalej, to sie w sumie nie interesowalam nim. No, a dzis sie okazuje, ze nie dosc, ze nie zonaty, dom gdzies tam w innym county, a tu mieszkanie w tygodniu (bo tu pracuje), zadnych znajomych (ewentualna konkurencja dla mnie wyeliminowana) i w dodatku zmienia sobie co roku Jaguary. W zeszlym roku mial jakis sportowy, a teraz jakis taki jak land roverowaty czy cos w tym stylu. No, od razu jakos jak uslyszalam gdzies w trakcie rozmowy o tych "jaguarach" to mnie to obudzilo jakos z tego marazmu i pytam "O czym rozmawiacie" ? bo w sumie to nie sluchalam. "O moich samochodach" odpowiada. Cos mi sie wydaje sadzac po jego wyrazie twarzy, ze on doskonale zna reguly tej gry w samca alfa i jakimi brykami sie tenze powinine rozbijac; ) I teraz on jest oczywiscie moim najlepszym kolega ![]() ![]() ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #8 Ocena: 0 2017-09-19 22:16:45 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
![]() Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2017-09-20 01:44:23 (8 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
I gotowac potrafi; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #10 Ocena: 0 2017-09-20 08:20:00 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Gal, swietna wiadomosc, trzymaj sie tej znajomosci bo nawet gdyby nie przerodzila sie w zwiazek to mieszkajac w innym county i wynajmujac w Londynie Mon-Fri facet brzmi na Brytyjczyka albo bardzo zintegrowanego przybysza wiec odpadaja zawilosci roznic kulturowych, a jak nie on to moze jakis jego kolega kiedys... Bede trzymac kciuki za rozwoj tej Waszej znajomosci w kazdym razie
![]() Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|