Str 3 z 26 |
|
---|---|
NightFury | Post #1 Ocena: 0 2017-08-27 05:37:00 (8 lat temu) |
Z nami od: 25-01-2012 Skąd: Liversedge |
To ładne co sie komu podoba. Ja tam wole mężczyzn o nietuzinkowej urodzie. Niestety ten pan z pierwszego zdjęcia na mnie absolutnie nie działa. Gdybym chciała na sam tylko wygląd zwracać uwagę...
Music leads me through my life
|
Wielim | Post #2 Ocena: 0 2017-08-27 06:17:31 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Coraz mniej jest Polek które wybierają Polaków , zwłaszcza tych które "zachlysnely " się UK , Londynem. Coraz popularniejsze staje się przysłowie Polki lubią kolorki , i to są fakty , w 99% gdy widzę biała kobietę z "kolorowym" mężczyzna wiem ze to Polka . Nawet kiedyś usłyszałem od czarnoskórego - widzisz Polki bardzo łatwo mieć , wiem o tym ha i moi znajomi hehe
|
greta | Post #3 Ocena: 0 2017-08-27 10:02:33 (8 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2007 Skąd: liverpool |
Mnie kompletnie nie pociagaja inne kolory skory niz bialy
Patrzac na zdjecie wstawione w tym temacie przypomnialo mu sie jeszcze ze nie lubię religijnych panów Myślę że u przeciętnego Polaka nie miałabym szans.nie lubię gotować i nie chodzę do kościoła |
Post #4 Ocena: 0 2017-08-27 10:17:08 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #5 Ocena: 0 2017-08-27 10:29:08 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: Coraz mniej jest Polek które wybierają Polaków , zwłaszcza tych które "zachlysnely " się UK , Londynem. Coraz popularniejsze staje się przysłowie Polki lubią kolorki , i to są fakty , w 99% gdy widzę biała kobietę z "kolorowym" mężczyzna wiem ze to Polka . Nawet kiedyś usłyszałem od czarnoskórego - widzisz Polki bardzo łatwo mieć , wiem o tym ha i moi znajomi hehe Jak uslyszalabym od kogos, ze zasmiewa sie o tym ze czesto i latwo znajduje osoby innej narodowosci czy koloru skory do przypadkowego sexu, to moje zdanie byloby raczej bardzo negatywne w odniesieniu do tego wysmiewacza. Jak Polak uprawia przypadkowy sex z obcego pochopdzenia partnerkami, to on jest zaradny, ma polot i podryw. Jak Polska uprawia sex z osobami (juz w smie bez znaczenia jakiego pochodzenia) to jest dziwka.... jak niektorzy Polacy maja taki szacunek dla kobiet to az mi w uszach piszczy. Hipokryzji najbardziej nie lubie u nikogo, i zaborczycz, dulskich mezczyzn. Niezaleznie jakiego pochodzenia... PS A takie obelzywe hasla o latwych Polkach to buraki opowiadaly i 30 lat temu, i niby sie wtedy to nagminnie odbywalo, i 20 lat temu i 10 lat temu. Zadna nowosc, chociaz przykre, ze nastepne pokolenie Polakow rosnie z osobnikami bez szacunku do kobiet.
Ada
|
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2017-08-27 10:58:56 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Cytat: 2017-08-27 06:17:31, Wielim napisał(a): Coraz mniej jest Polek które wybierają Polaków , zwłaszcza tych które "zachlysnely " się UK , Londynem. Coraz popularniejsze staje się przysłowie Polki lubią kolorki , i to są fakty , w 99% gdy widzę biała kobietę z "kolorowym" mężczyzna wiem ze to Polka . Nawet kiedyś usłyszałem od czarnoskórego - widzisz Polki bardzo łatwo mieć , wiem o tym ha i moi znajomi hehe z moich obserwacji kiedys tak bylo probowaly czegos nowego bo to normalne w nowym kraju i nie ma co sie dziwic ale zauwazylem tez ze Polki po nieudanych zwiazkach z Anglikami niekoniecznie chca wchodzic do tej samej rzeki chyba po zwiazkach z nimi zdaja sobie sprawe ze nie wszysto zloto co sie swieci i wszyscy maja swoje wady inna sprawa ze dla dziewczyn z wiosek ktore zyly w biedzie statusem moze byc juz sama narodowosc a nie majatek 3 lata temu spotykalem sie troche z jedna angielka sliczna jak laleczka porcelanowa mowila ze ma pociag do Polakow byla z dobrego domu jej poprzedni facet byl Polakiem ja jestem troche przystojniejszy od diabla ale on na moje oko to takie 4/10 hehe opowiadala ze byli z soba dwa lata pokazala mi zdjecia z Polski gdzie byla u jego rodziny zdjecie wykonane podczas grila wiocha zabita dechami i nie chodzilo jej na pewno o status ale to moglbyc ewenement poza tym mialem pare przygod na imprezach angielki sa bardzo bezposrednie i nie wszystkim przeszkadza narodowosc kiedy leci fajna muza i po % wszystkim udziela sie fajny nastroj byl to ogolnie czas kiedy naintensywniej uczylem sie angielskiego bo mialem motywacje podrywanie angielek sprawialo mi duzo frajdy zauwazylem tez ze np slowaczki lotyszki bardzo pozytywnie na nas reaguja oczywiscie bylo tez od groma sytyacji kiedy dostawalem kosza wlasnie przez pochodzenie nigdy sie nie wstydzilem ze jestem z Polski i zawsze dumnie to podkreslam mysle ze mowie po angielsku przyzwoicie ale jest to dalekie od idealu pytanie o narodowosc bywa irytujace z czasem czasami zartowalem mowiac ze pochodze z tadzikistanu zawsze padalo to samo pytanie "skad???gdzie to?" odpowiedz zawsze ta sama "kolo uzbekistanu "... : ) kiedys slyszalemw radiu aurycje gdzie prowadzacy zadal pytanie na antenie "czy gdyby twoj facet stracil prace to czy dalej bys go kochala?" dla mnie to bylo oczywiste bo takie sytuacje sa czescia naszego zycia ku mojemu zaskoczeniu dzwonila masa kobiet ktore zaczynaly swoja wypowiedz w stylu "wydaje mi sie ze tak" "to zalezy " nie bylo to juz takie oczywiste : ) |
Post #7 Ocena: 0 2017-08-27 11:02:11 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-08-27 05:37:00, NightFury napisał(a): Niestety ten pan z pierwszego zdjęcia na mnie absolutnie nie działa. ![]() No szczerze mowiac, na mnie tez nie. Jakis taki ulizany, bardziej niz mnie moze podobalby se moim sasiadom gejom zza sciany wedlug mnie. No ale przeciez na czesc kobiet musi dzialac bo inaczej nie byloby go na tej "pocztowce"... ![]() Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
Post #8 Ocena: 0 2017-08-27 11:13:31 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-08-27 06:17:31, Wielim napisał(a): Coraz mniej jest Polek które wybierają Polaków Wielim, kluczowe tu sa slowa "coraz mniej". A wedlug jakich faktow tak sadzisz? Szczerze mowiac ja tez mam wiecej kolezanek Polek w zwiazkach z cudzoziemcami niz kolegow Polakow w zwiazkach z cudzoziemkami, ale tak jak pisalam w innym watku, czesc Slowianek podobno jezdzila do haremow po zloto podczas gdy Slowianie najmowali sie jako zolnierze w obcych armiach i nie jestem pewna czy nasza zbiorowa mentalnosc w ogole sie zmienila od tamtych czasow, wiec dlaczego myslisz ze akurat tendencje do wiazania sie z cudzoziemcami kiedys roznily sie od obecnych? Cytat: 2017-08-27 10:58:56, cris82 napisał(a): kiedys slyszalemw radiu aurycje gdzie prowadzacy zadal pytanie na antenie "czy gdyby twoj facet stracil prace to czy dalej bys go kochala?" dla mnie to bylo oczywiste bo takie sytuacje sa czescia naszego zycia ku mojemu zaskoczeniu dzwonila masa kobiet ktore zaczynaly swoja wypowiedz w stylu "wydaje mi sie ze tak" "to zalezy " nie bylo to juz takie oczywiste : ) BOMBA! ![]() Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
Turefu | Post #9 Ocena: 0 2017-08-27 11:31:16 (8 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Cytat: 2017-08-27 10:58:56, cris82 napisał(a): Cytat: 2017-08-27 06:17:31, Wielim napisał(a): Coraz mniej jest Polek które wybierają Polaków , zwłaszcza tych które "zachlysnely " się UK , Londynem. Coraz popularniejsze staje się przysłowie Polki lubią kolorki , i to są fakty , w 99% gdy widzę biała kobietę z "kolorowym" mężczyzna wiem ze to Polka . Nawet kiedyś usłyszałem od czarnoskórego - widzisz Polki bardzo łatwo mieć , wiem o tym ha i moi znajomi hehe kiedys slyszalemw radiu aurycje gdzie prowadzacy zadal pytanie na antenie "czy gdyby twoj facet stracil prace to czy dalej bys go kochala?" dla mnie to bylo oczywiste bo takie sytuacje sa czescia naszego zycia ku mojemu zaskoczeniu dzwonila masa kobiet ktore zaczynaly swoja wypowiedz w stylu "wydaje mi sie ze tak" "to zalezy " nie bylo to juz takie oczywiste : ) Mysle, ze to nie jest oczywiste. Tak, takie sytuacje sa czescia zycia. Ale mamy XXI wiek I ciagle to of mezczyzny oczekuje sie , ze bedzie glownym zywicielem rodziny. Czasami, gdy np. sa male dzieci, sytuacja moze byc bardzo ciezka. Jesli kobieta jest przyzwyczajona do tego, ze maz zarabia wiecej I nagle jest zmiana rol, to of niej oczekuje sie przejecia opieki , takze tej finansowej, nad rodzina, to jest to potezne obciazenie. To jest czesc zycia, ale taka, ktorej nikt nie chce probowac. |
Post #10 Ocena: 0 2017-08-27 11:36:14 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-08-27 10:17:08, WaldemarBeer napisał(a): My na premierze filmu (BFI London Film Festival) ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>WaldemarBeer</i> 27-08-2017 10:59 ] Pieknie. Cytat: 2017-08-27 10:29:08, Adacymru napisał(a): PS A takie obelzywe hasla o latwych Polkach to buraki opowiadaly i 30 lat temu, i niby sie wtedy to nagminnie odbywalo, i 20 lat temu i 10 lat temu. Co mnie zastanawia to slowo "promiscuous" na naszej czesci mapy Europy na tej nie-polskiego chyba autorstwa mapie ponizej ![]() Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|