2017-09-03 12:29:25, lulilu1 napisał(a): Nie dość, że jesteś skupiony na fizycznej stronie ( wbrew własnym doświadczeniom - co świadczy o mentalności nastolatka ,
A Ty Lulilu1 dalas rade znalezc takiego partnera ktory Twoj wyglad fizyczny ma w nosie?
Kiedys ktos wymienil na tym forum ksiazke Anthony'ego De Mello, Jezuity i psychoterapeuty ktory w swojej ksiazce pisal ze kolega terapeuta zwrocil mu uwage ze De Mello nie poswiecil wystarczajaco uwagi jednej pacjentce. "Czy ta kobieta byla atrakcyjna?" spytal kolega. De Mello najpierw sie wewnetrznie oburzyl bo przeciez to dziecko Boze jak i on, i ze on nie zwracalby uwagi na atrakcyjnosc jako mnich, ale potem w ksiazce przyznal ze dla niego ta kobieta rzeczywiscie byla malo atrakcyjna. I dopiero dotarlo do niego analizujac nagrania, ze ja zbyl. Jest cos pierwotnego w czlowieku, co wedlug mnie nie ma nic wspolnego z mentalnoscia nastolatka. Oczywiscie na szczescie ludzie maja rozne gusta, mowiac o tym ze kazda potwora..
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
@KatyD, to ja już bardziej zapytałbym, czy @0Lulilu zainteresowałaby się 150 kilogramowym facetem, ale za to takim, który jest zawsze uśmiechnięty, nie opowiada historii z doopy, jest interesujący i dobrze spędza się z nim czas. Ile taki facet musiałby się natrudzić względem tego, który ważyłby dajmy na to 85 kilogramów?
No tak, ale co z seksem? Lubisz być podduszana ? :D
Faceci o sexie nie maja pojecia Nie tylko Polacy; )
To temat na nowy watek, czy lapie sie na odrzucanie kandydatow? ; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
2017-09-03 16:24:39, galadriel napisał(a): Faceci o sexie nie maja pojecia Nie tylko Polacy; )
To temat na nowy watek, czy lapie sie na odrzucanie kandydatow? ; )
U mnie filmik wyswietla sie z podpisem "rehabilitacja w sanatorium"... troche dziwnie
Mysle ze lapiesz sie na odrzucanie kandydatow 100% :D
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
2017-09-03 16:35:18, galadriel napisał(a): Powiedziec facetom, ze sa do kitu i ze o niebo lepsza jest Ann Summers- nagle wszyscy chca sie zaprzyjazniac...; )
...Gonic kroliczka?
Ja tez mysle ze temat jest dobry. Bylam na takim wystepie gdzie cytowano Cillie Black mowiaca ile toz sie trzeba zab nacalowac zanim trafi sie na krolewicza!
Ja natomiast slyszlam od kolezanek - Polek,ze to Anglicy sa kiepscy jesli chodzi o sprawy lozkowe. Z ich opowiadan wynikalo,ze sa czesto leniwi i maja male libido...ale ogolnie to ''zaslyszane zdanie''. Ja sama nie mam zadnych doswiadczen na tym polu- I nie zgodze sie,ze wyglad nie jest wazny. Mysle,ze jest wazny dla obu plci. Oczywiscie,ze nie jest najwazniejszy....Ja zakochalabym sie w srednio wygladajacym, ale madrym chlopaku duzo szybciej i mocniej niz w takich typach jakich opisala Gal- Zgodze sie tez,ze ogolnie piekno nas przyciaga. I jest w tym cos bardzo pierwotnego.
2017-09-03 18:53:50, MajaCardiff33 napisał(a): Ja natomiast slyszlam od kolezanek - Polek,ze to Anglicy sa kiepscy jesli chodzi o sprawy lozkowe. Z ich opowiadan wynikalo,ze sa czesto leniwi i maja male libido...ale ogolnie to ''zaslyszane zdanie''. Ja sama nie mam zadnych doswiadczen na tym polu- I nie zgodze sie,ze wyglad nie jest wazny. Mysle,ze jest wazny dla obu plci.
Ja tego nie slyszalam, a rodowitego Anglika nigdy nie mialam (moj facet jest Szkotem). Co do wygladu, zgadzam sie. Swoja droga, mowiac o wygladzie, ktos ma piekny nowy avatar