Na poparcie twojej tezy najlepszym przykladem bedzie swiat mody i same modelki co ; ))))
[ Ostatnio edytowany przez: cris82 02-09-2017 20:08 ]
Str 13 z 26 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2017-09-02 19:44:41 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Jasne :D
Na poparcie twojej tezy najlepszym przykladem bedzie swiat mody i same modelki co ; )))) [ Ostatnio edytowany przez: cris82 02-09-2017 20:08 ] |
Post #2 Ocena: 0 2017-09-02 20:58:47 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 19:39:33, lulilu1 napisał(a): Słowa koleżanki nie należy w tym kontekście rozumieć dosłownie. Atrakcyjna i pewna siebie kobieta, nie pluje jadem (teoretycznie rzecz jasna) po innych przedstawicielkach płci pięknej, innych kobietach, koleżankach. [ Ostatnio edytowany przez: <i>lulilu1</i> 02-09-2017 20:06 ] A jak opisac przecietna kobiete ktora krytykuje wyglad innych kobiet? Bedzie chodzila sama w dresie i z odrostami na pol glowy? Byc moze, aczkolwiek ja nie widze takiej tendencji. Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
lulilu1 | Post #3 Ocena: 0 2017-09-02 21:22:46 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
Nie widzisz takiej tendencji? hmm może za długo w Anglii mieszkasz.
Absolutnie nic w tym niezwykłego, że zaniedbane kobiety na potęgę krytykują te atrakcyjniejsze. To uproszczenie, że atrakcyjna kobieta nie będzie krytykować ,więc może tak- człowiek który jest spełniony i zadowolony ze swojego życia oraz aparycji, ma poczucie wartości i celu nie będzie zawracal sobie głowy bezsensowną krytyką drugiej jednostki bo i po co? coż to może wartościowego wnieśc do egzystencji? |
Post #4 Ocena: 0 2017-09-02 21:50:20 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 21:22:46, lulilu1 napisał(a): ,więc może tak- człowiek który jest spełniony i zadowolony ze swojego życia oraz aparycji, ma poczucie wartości i celu nie będzie zawracal sobie głowy bezsensowną krytyką drugiej jednostki bo i po co? coż to może wartościowego wnieśc do egzystencji? No tak. Wlasnie na przyklad gruba kobieta w spodniczce mini jest "zadowolona ze swojej aparycji" bo inaczej nie zalozylaby spodniczki mini. Ale to nie znaczy ze przez wszystkich jest uwazana za "atrakcyjna" wiec faktycznie bylo to uproszczenie. Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
Post #5 Ocena: 0 2017-09-02 22:03:53 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 18:36:54, KatyD napisał(a): Cytat: 2017-09-02 18:25:42, lulilu1 napisał(a): Oni to mają w nosie, może dlatego taka ilość dzieciaków się tu nie wiesza ze względu na brak akceptacji- nie dlatego, że jej nie ma ale dlatego, że mają to w nosie. Taka ilosc dzieciakow jak gdzie?.. Na wiosne tego roku media brytyjskie oglosily wyniki badan wedlug ktorych dzieciaki w UK czuja sie o wiele bardziej nieszczesliwe niz ich rowiesnicy np. w Polsce. Podobno nawet osmiolatki nie radza sobie z oczekiwaniami otoczenia odnosnie wygladu. Za to w tegorocznym rankingu szczescia spolecznego - juz niekoniecznie dzieci - UK zajmuje 19. pozycje a Polska 46. ranking szczescia w roznych krajach swiata 2017r Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2017-09-02 23:47:09 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 13:45:53, galadriel napisał(a): Te oczekiwania/wymagania zmieniaja sie chyba z wiekiem. Hmm,ale sposob interpretowania swiata,ergo stodowisko/kultura/wzorce tez maja cos do rzeczy. Taka dygresja z rozmow na silowni. Ja cos tam komentuje o facetach "dobrych w lozku". Pakistanscy Brytyjczycy w ogole nie rozumieli o czym mowa.A 50cio letni Anglik o aparycji J Bonda po chwili namyslu odpowiedzial:surely, w tym musi chodzic o cos wiecej niz sex sam w sobie. No to na plus dla Anglikow😎 Troche pozno reaguje odpowiedzia, ale swoja droga podziwiam Cie Galadriel za tupet, szczerze ![]() ![]() acha, ja tylko jeszcze wroce do tematu klubow bo wczesniej zeszlysmy w jednym Twoim watku na ich temat, kiedys w klubie Anglik ktory powiedzial o swoim koledze ze jest bardzo freudowski, spytal mnie co robie zawodowo. ja odpowiedzialam ze "pracuje przy telefonie ale nie chce o tym rozmawiac". on na to, a co? jakas mila seks linia? i wtedy przyznalam sie ze I was once tempted, ze kiedys kusila mnie taka oferta pracy. on oczywiscie drazyl czy sie skusilam ostatecznie, ale nie skusilam sie. i to byl jeden z moich wyczynow zyciowych, taka doza otwartosci wtedy przed kims obcym. wiec, jak mowie, Ciebie podziwiam za latwosc takich watkow ![]() Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
londonpool | Post #7 Ocena: 0 2017-09-03 05:53:00 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-05-2016 Skąd: Pytong |
Ja od partnerek oczekuję mycia klozetu, zwyczajnie jestem zbyt wrażliwy. A gotuję sobie sam, ja bym się brzydzi zjeść coś zrobionego przez inną osobę. Mam zmywarkę więc to sporo załatwia. Oczekuję też od kobiet prawicowych poglądów. Jak wiecie byłem skinheadem i skrajnym liberałem ekonomicznym.
[ Ostatnio edytowany przez: londonpool 03-09-2017 05:54 ] Da ya think I'm sexy?
|
Post #8 Ocena: 0 2017-09-03 09:50:51 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-03 05:53:00, londonpool napisał(a): A gotuję sobie sam, ja bym się brzydzi zjeść coś zrobionego przez inną osobę. Czego to mozna sie dowiedziec o zwyczajach innych uzytkownikow Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2017-09-03 10:04:59 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-03 09:50:51, KatyD napisał(a): Cytat: 2017-09-03 05:53:00, londonpool napisał(a): A gotuję sobie sam, ja bym się brzydzi zjeść coś zrobionego przez inną osobę. Czego to mozna sie dowiedziec o zwyczajach innych uzytkownikow Moj kolega w pracy ma tak samo. Dodatkowo nie lubi jesc przy ludziach, bo ma traume ze sie na niego patrza podczas tak intymnej dla niego czynnosci jak jedzenie ![]() Ten watek nie powstal bezpodstawnie ![]() 5 najdziwniejszych rzeczy o mnie Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
GiantGoram | Post #10 Ocena: 0 2017-09-03 10:30:53 (8 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2015 Skąd: Bristol |
[ Ostatnio edytowany przez: GiantGoram 03-09-2017 10:36 ] |