Str 11 z 26 |
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2017-09-02 13:45:53 (8 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Te oczekiwania/wymagania zmieniaja sie chyba z wiekiem. Hmm,ale sposob interpretowania swiata,ergo stodowisko/kultura/wzorce tez maja cos do rzeczy. Taka dygresja z rozmow na silowni. Ja cos tam komentuje o facetach "dobrych w lozku". Pakistanscy Brytyjczycy w ogole nie rozumieli o czym mowa.A 50cio letni Anglik o aparycji J Bonda po chwili namyslu odpowiedzial:surely, w tym musi chodzic o cos wiecej niz sex sam w sobie. No to na plus dla Anglikow😎
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
cris82 | Post #2 Ocena: 0 2017-09-02 13:49:00 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Ludzie sa rozni kazdy ma inna osobowosc widze to nawet po anglikach z pracy z jednymi mozna isc na ipmreze wypic i sie pobawic a sa tacy ze jedyny wypad ktory mozna byloby zrobic to wypad na ryby od dluzszego czasu namawialem jednego anglika zeby gdzies ze mna poszedl bo czasami jest mi go szkoda 35lat i taka doopa wolowa bez dziewczyny na wakacje z rodzicami zawsze ale pomocny i porzadny czlowiek
Przypomina mi sie tez krotki "zwiazek" z jedna Polka opowiadala mi kiedys o angliku z pracy raz po firmiwej imprezie zabrala go do domu on do niej swirowal juz od dluzszego czasu mieszkala sama wyladowali w sypualni a on sie kolo niej polozyl glaskajac po wlosach zaczal nawijac na banii ze sie w niej podkochuje przytulil sie i myslal ze pojda spac a ona sie wk...la i wjevala go z chaty ![]() Na szczescie trafila na mnie i po jednym spontanicznym wieczorze s musiala zamowic nowe wyro bo ktore sie rozlecialo ale jedno jest prwne o Polakach na ewno bedzie mowic juz dobrze Apropo tych lozek nie zebym byl jakims seks demonem ale zauwazylem ze na rynku jest duzo produktow kiepskiej jakosci delikatne to wszystko strasznie Chociaz z drugiej strony namietnie chodzilem w tym czasie na silownie duzo biegalem mialem swietna kondycje wiec moze jakus tam udzial sprawczy tez mialem : P |
Post #3 Ocena: 0 2017-09-02 14:42:38 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 13:49:00, cris82 napisał(a): Przypomina mi sie tez krotki "zwiazek" z jedna Polka opowiadala mi kiedys o angliku z pracy raz po firmiwej imprezie zabrala go do domu on do niej swirowal juz od dluzszego czasu mieszkala sama wyladowali w sypualni a on sie kolo niej polozyl glaskajac po wlosach zaczal nawijac na banii ze sie w niej podkochuje przytulil sie i myslal ze pojda spac a ona sie wk...la i wjevala go z chaty ![]() A moze ona cierpiala na lek przed bliskoscia i dlatego szukala tylko przelotnych zwiazkow i nie podobalo jej sie ze facetowi sie podobala? Bo dlaczego Tobie tez sie z nia nie ulozylo? Co do pojscia razem spac, smieszne troche ze ja tez z moim jednym facetem za pierwszym razem poszlam doslownie spac i bylam nawet cokolwiek zdziwiona, a potem dzialo sie dopiero rano. Niektorzy potrzebuja chyba czasu zeby sie rozkrecic. ![]() Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2017-09-02 14:55:13 (8 lat temu) |
Mowila ze dluzszy czas byla sama i potrzebowala odreagowac myslala ze oboje po % pojda do niej i reszta potoczy sie w odpowiednim kierunku nie wiem czy chciala zwiazku ja w tamtym czasie ostatnie o czym myslalem to byly wlasnie zwiazki nabralem wiatru w zagle i po 5letnim zwiazku chcialem sie wyszalec co trwalo prawie 3lata hehe : )
Ja nie wiem jak mozna lezec kolo dziewczyny ktora ci sie podoba zakladajac ze nie spaliscie jeszcze ze soba i trzymac rece przy sobie nie no moze mialem podobne sytyuacje majac 16lat gdzie patrzenie sobie gleboko bylo sytuacja wywolujaca mocnuejsze bicie serca ; ) Widocznie mialas wiecej cierpliwosci od niej moze ten anglik nie dokonca jej sie podobal na zwiazek pozniej zwiazala sie z innym tez z pracy z tego co mowila |
Post #5 Ocena: 0 2017-09-02 15:05:26 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 14:55:13, cris82 napisał(a): Mowila ze dluzszy czas byla sama i potrzebowala odreagowac myslala ze oboje po % pojda do niej i reszta potoczy sie w odpowiednim kierunku Ciekawostka: w serialu Hollyoaks byl taki watek ze dziewczyna chciala odreagowac zlamane serce wiec zaczela calowac jednego faceta w klubie, upila sie i zaprosila go do siebie. Potem film jej sie urwal i rano zorientowala sie ze spali ze soba. Facet poszedl do wiezienia za gwalt poniewaz ona tamtej nocy byla w stanie upojenia uniemozliwiajacym jej swiadoma zgode na seks. Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2017-09-02 15:27:16 (8 lat temu) |
Kiedys jeden hindus mi opowiadal ze za kazdym razem jak idzie z angielka poznana na imprezie na chate to kaze jej wyslac esemesa ze ida sie bzykac autentyk moze nie brzmi to zbyt romantycznie ale widocznie dochodzi tu do takich absurdow w sensie oskarzen
|
Post #7 Ocena: 0 2017-09-02 15:31:41 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 13:19:41, Turefu napisał(a): Napisalam, ze mlodsze pokolenie podchodzi do tego inaczej, ale ciagle sie w Polsce doradza, zeby zony nie szukac w pubie. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Turefu</i> 02-09-2017 13:21 ] No bo tez inna jest rola pubu w zyciu ludzi tutaj. U mnie w poprzedniej pracy gdzie byli sami Anglicy, wszyscy dzielili sie wspomnieniami po dniu matki i okazuje sie ze wszyscy byli z mamami w pubach z tej okazji. Urodziny z rodzina tez urzadzali w pubach, rezerwowali stoliki. U mnie w bloku jedyne mieszkanie w ktorym urzadzano imprezy - domowki to bylo mieszkanie Polakow, ktorym rozwiazano umowe najmu za skargi od sasiadow. Reszta bawi sie na zewnatrz i ciuchutko wracaja do domu. Wiec jak tu byc uprzedzonym do kobiety spotkanej w pubie ![]() Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
Post #8 Ocena: 0 2017-09-02 15:32:41 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 15:27:16, cris82 napisał(a): Kiedys jeden hindus mi opowiadal ze za kazdym razem jak idzie z angielka poznana na imprezie na chate to kaze jej wyslac esemesa ze ida sie bzykac autentyk moze nie brzmi to zbyt romantycznie ale widocznie dochodzi tu do takich absurdow w sensie oskarzen Tak, inna rzeczywistosc Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
gromak | Post #9 Ocena: 0 2017-09-02 15:42:33 (8 lat temu) |
Z nami od: 13-12-2015 Skąd: Manchester |
Cytat: Na szczescie trafila na mnie i po jednym spontanicznym wieczorze s musiala zamowic nowe wyro bo ktore sie rozlecialo Mawiają, że krowa co dużo muczy, mało mleka daje ![]() @Turefu - doczepiać sobie sztuczne rzęsy nie jest tożsame z dbaniem o siebie, skoro jest gruba = nie dba o siebie i w nosie mam jej uzależnienie od ciastek. Właśnie to mnie odrzuca najbardziej w Angielkach - obojętnie jak wielkiego doopska nie ma, i tak je uciśnie w miniówkę i idzie taki potwór ze sztucznymi rzęsami i dziesięciocentymetrowymi tipsami, wymalowana jak klaun. Normalnie klękajcie narody, kto by takiej nie chciał? Co do obowiązków i tej toalety czy kuchni - mieszkam sam, kibelek sprzątam raz na 2 tygodnie, kuchnie codziennie po tym, jak ją użyję - ile mi to zajmuje? Dziesięć minut, może kwadrans. Podziel to teraz na dwie osoby. Moim zdaniem kobieta w związku ma być stroną motywującą do działania, mężczyzna ma te działania podejmować. Jednym słowem, skoro oczekujesz, że bez słowa wymienię przebitą oponę, to nie każ mi prosić o zacerowanie roztarganej kieszeni. Moim marzeniem jest kobieta, która będzie rozumiała różnicę między płciami, skoro oczekuje ode mnie, żebym rozumiał, że gdy ona płacze to chce tylko, żebym ją przytulił, to niech zrozumie, że ja chce czasem być po prostu sam i pierdzieć sobie w krzesło z puszką piwa w ręce. Tak już nas natura stworzyła, że to my, mężczyźni mamy zdobywać, a kobiety mają wybierać. Tyle tylko, że wiele z przedstawicielek płci przeciwnej ma Bóg wie jakie oczekiwania wobec nas, nie wymagając jednocześnie zbyt wiele od siebie samych. |
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2017-09-02 16:11:03 (8 lat temu) |
Mmmuuuuuuuu!!!!! : D
|