MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mój partner mnie pobił

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 5 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Ewaa22

Post #1 Ocena: 0

2017-01-10 23:41:31 (8 lat temu)

Ewaa22

Kobieta

Z nami od: 29-11-2016

Witam ponownie . W piątek czeka mnie rozprawa . Nie wycofalam zeznan chce żeby odpowiedział za to co zrobił . Miał już jakoś 4 rozprawy . Na żadnej z nich się nie przyznał . Wiem ze prosił sąd o przeniesienie do polski bo chce odpowiadać przed polskim sądem zale oczywiście jak się domyślacie sąd oddalił jego prosbe. Ja wracam niestety do polski . Zdecydowałam tak ze względu na stan psychiczny córki bo jie radzi sobie z tym wszystkim . Współpracuje z organizacją która pomaga ofiarą przemocy. Będą ze mną rowniez w sądzie gdzie będę odpowiadała za pomocą tego parawanu. On nadal przebywa w wiezieniu. Oczywiście będę prosiła o wydanie zakazu zbliżania sie. Napisze w piątek jak zakończyła się sprawa . Mam nadzieje ze w końcu sprawiedliwości stanie się zadość i w końcu odpowie za to co zrobił z psychika mojej córki i moja . Bo uwierzcie po takim czymś ciężko się podnieść . Mam nadzieje ze sobie poradzę i odliczam tylko dni do powrotu do domu . Dziękuję wszystkim za rady i wsparcie . Dziękuję !

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Ewaa22

Post #2 Ocena: 0

2017-01-10 23:47:25 (8 lat temu)

Ewaa22

Kobieta

Będę miała właśnie tłumacza kobietę :)

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2017-01-11 09:00:40 (8 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

LondonCalling

Post #4 Ocena: 0

2017-01-11 09:07:14 (8 lat temu)

LondonCalling

Kobieta

Z nami od: 27-10-2012

Jestes mloda kobieta, zycie przynisie Ci jeszcze wiele pozytywnych wrazen wiec zycze Ci duzo odwagi by jak najszybciej wyjsc z tego dolka psychicznego.

Do góry stronyOffline

Ewaa22

Post #5 Ocena: 0

2017-01-11 09:49:42 (8 lat temu)

Ewaa22

Kobieta

Nie wycofam sie :) I mam nadzieje , ze sąd wyda sprawiedliwy wyrok i w końcu odpowie za to co nam zrobił . Dziękuję za dobre słowa :*

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2017-01-11 10:57:42 (8 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Rozwaz jeszcze czy chcesz czy wydaje ci sie ze musisz wyjezdzac. Zakaz zblizania wydany w tutejszym sadzie bedzie trudno wyegzekwowac w Polsce. Z racji wieku dziecka masz mozliwosc pomocy panstwa jak rowniez pomocy agencji specjalizujacych sie w takich przypadkach.

Jesli uwazasz ze powrot jest najlepszym dla was krokiem do przyszlosci bez przemocy to oczywiscie powodzenia zyczymy.

Niezaleznie od tego co powiedziec bedzie chcial w sadzie on przez swojego adwokata, ty trzymaj sie tego co przezylas i walcz o przyszlosc dziecka. Nie obawiaj sie prosic o powtorzenie pytania i nie przejmuj sie tym ze jego strona bedzie sugerowac odwrotna wersje.

Wiekszosc spraw konczy sie przed rozprawa jak widza ze jednak swiadek jest gotowy zeznawac.
Ada

Do góry stronyOffline

Ewaa22

Post #7 Ocena: 0

2017-01-11 11:39:42 (8 lat temu)

Ewaa22

Kobieta

Czekałam dwa miesiące na jakąkolwiek pomoc . Jednak skończyło się tylko na zwiekszenie zasiłku child tax . Wiem ze to będzie najlepsze dla mojej córki .. córka mówiąc mi ze anglia jest brzydka a polska ładna dala mi do myślenia i tak zdecydowałam .. policja właśnie kazała mi powiadomić policje w mojej miejscowości w razie gdyby ten człowiek chciał wrócić do polski . A myślicie że jesli od czasu jego zatrzymania 20 listopada nadal przebywa w wiezieniu może otrzymać wyrok do odsiadki ? Dostał 3 zarzuty : grozby zabicia , napaść i zniszczenie mienia

Do góry stronyOffline

tomaszzet

Post #8 Ocena: 0

2017-01-11 13:34:45 (8 lat temu)

tomaszzet

Mężczyzna

Z nami od: 09-05-2010

A za pobicie nic nie dostanie?
Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #9 Ocena: 0

2017-01-11 14:57:35 (8 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Myślę, że w kwestii powrotu to koleżance chodzi po prostu też o to, gdzie lepiej będzie się czuła.
Zaś co do tej pomocy, to nie przesadzajmy z jej możliwościami... zresztą już to wyjaśniła.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Ewaa22

Post #10 Ocena: 0

2017-01-11 17:40:38 (8 lat temu)

Ewaa22

Kobieta

Oni pobicie to chyba jako napaść biorą .. z resztą nie mam pojęcia jak to tutaj działa właśnie .. ehh .

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,