MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy wszystkie kobiety sa takie same

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

zwirek

Post #1 Ocena: 0

2007-11-13 09:01 (17 lat temu)

zwirek

Kobieta

Z nami od: 30-06-2007

Ja poznalam swojego partnera tu w Londynie.Tak jedna juz pisala nie jest mezszczyzna typu maczo ale dla mnie jest jedyny i wyjatkowy.Nie ma na koncie nic oprocz debetow,ale to sie nie liczy,liczy sie fakt ze jestesmy ze soba szczesliwi.Urodzil na sie niedawno sliczny synek i tez nie stac nas na zmiane lokum ale to tez nie przeszkadza i nie niszczy niczego w naszym zwiazku wrecz odwrotnie umacnia go bo zaczelismy wspolnie starac sie zeby bylo nam wszystkim lepiej.
Mysle ze faktycznie zle trafiles i ja takie dziewczyny spotkalam i spotykam do dzis ale je latwo poznac wiec radze miec dobrze otwarte oczy a nie przezyjesz tego juz wiecej.A dlaczego wiele polek zadaje sie z ci..tymi bo maja pieniadze i umieja czarowac,wiec takich dziewczyn radze unikac jak ognia bo jesli nie to jeszcze nie jeden raz sie poparzysz,a nie warto.
Wiem ze sa normalne kobietki ktore nie patrza jak tu wycyndolic faceta i takich kobietek na Twojej drodze zycze.Powodzenia

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

agniech31

Post #2 Ocena: 0

2007-11-15 07:48 (17 lat temu)

agniech31

Z nami od: 09-11-2007

Nie wszystkie zwracają uwagę na konto, markę samochodu i wygląd. Byłam w kilku związkach i mój kazdy facet był tak bardzo różny. Samochód był, ale stary polonez. Stan konta? Raczej debet. Inny był bez mieszkania, siedział ojcu na glowie. Żaden z nich nie mogłby raczej brać udziału w kokursie Mister World. Bylam z nimi i nie patrzyłam na to co mają i ile mają. Nie warto generalizować kobiet...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer AIMNumer gadu-gadu

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,