Str 2 z 3 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2007-10-21 16:40 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Pluszowa | Post #2 Ocena: 0 2007-10-25 14:40 (18 lat temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
Cytat: 2006-12-14 20:10, magic4-75 napisał(a): pewnie ktos odpisze ze sie myle,ale dlaczego dla wiekszosci kobiet mimo ze zaprzeczaja gdy spotkaja nowego faceta to zwracaja tylko uwage na wyglad,zawod i stan posiadania? Prawda jest taka, że nie zaczyna się rozmowy z człowiekiem który się nam nie podoba, chyba że jest to facet poznany przez np. znajomych. Co do stanu posiadania i zawodu, to co w tym złego, że kobieta chce zapewnić sobie życie na wyższym poziomie bez martwienia się co do garnka włożyć? No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
marcinb | Post #3 Ocena: 0 2007-10-26 13:32 (18 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
dominika - niw wszyscy faceci to dranie ale to oni sa najbardziej interesujacy...
![]() poz, Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
marcheweczka | Post #4 Ocena: 0 2007-10-26 13:41 (18 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
moj facet poderwal mnie na rajdy i barmnastwo-dosc ciekawy sposob....poprostu polaczyly nas wspolne pasje i przypadek,nie dyskoteka,nie klub....,ale praca i jego i moja byly naszym lacznikiem.Nigdy nie zdazylo mi sie spojrzec u faceta na jego majetnosc lub pozycje zawodowa........,ale madre te,ktore wiedza na co patrzec...
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|
ksiezniczka | Post #5 Ocena: 0 2007-10-27 14:27 (18 lat temu) |
Z nami od: 16-01-2007 |
...Ale fajne historie
![]() |
|
|
anneczka | Post #6 Ocena: 0 2007-11-10 16:06 (17 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2007 Skąd: Staffordshire |
Ja sie tez z tym nie zgodze!!Poznając moją 2 połówke był na rozpadku 1 wszego małżenstwa, nie powodziło mu sie najgorzej ale nie bylo tez wesoło!gdy rozwiódł się został bez niczego , z długami i alimentami a ja mimo wszystko kochałam go i kocham nieustannie od ponad 4 lat!razem wychodziliśmy z tych długów i było nam raźniej choć nie musiałam sie w to pakować, zrobiłam to!!!Pozdrawiam
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót
![]() |
evita29 | Post #7 Ocena: 0 2007-11-10 16:35 (17 lat temu) |
Z nami od: 02-11-2007 Skąd: northampton |
nie sadze ze jest to kwestia plci...zyjemy wydaje mi sie w takich czasach...wszystko niestety wywrocilo sie dp gory nogami jakiekolwiek wartosci przestaja miec znaczenie...dla wielu ludzi takie slowa jak lojalnosc ,wiernosc przestaja miec jakiekolwiek znaczenie...to samo mozna powiedziec o mezczyznach...dla wiekszosci bez wzgledu na plec liczy sie przede wszystkim wyglad wizualny...dzieki bogu nie dla wszystkich....nie mozna generalizowac...sa luszie ktorzy patrza troche glebiej niz to co widoczne dla oka
evita29
|
Milusia | Post #8 Ocena: 0 2007-11-10 16:42 (17 lat temu) |
Z nami od: 07-11-2007 Skąd: Greenhithe :) |
Magic4-75 nie wszystkie kobiety sa takie same, tak jak napisaly juz inne dziewczyny nie kierowaly sie pieniedzmi przy wyborze swoich partnerow. Ja z moim chlopakiem chcemy duzo w zyciu osiagnac ale staramy sie o to zrobic razem, wspierajac sie i pomagajac wzajemnie. Ale niestety musze sie z toba zgodzic, ze wiele jest takich dziewczyn, ktore tylko leca na kase, zimne wyrachowanie i kalkulacja. Sama poznalam tu kilka Polek z takimi pogladami i uwazam ze jest to strasznie zalosne. Mam nadzieje, ze kiedys w koncu Ci sie poszczesci i zycze powodzenia w szukaniu tej jedynej
![]() jewelleryjunction co uk
|
anneczka | Post #9 Ocena: 0 2007-11-10 19:29 (17 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2007 Skąd: Staffordshire |
Jest wiele dziewczyn materialistek i tak zwanych blachar ale nie każda taka jest!!!! A poruszając kwestie urody to każdy ma inny gust i to oczywiste,że partner ci sie musi podobać!!! Wyobrażasz sobie być z kimś kto jest miły, romantyczny kochający itp a odraża cię wizualnie??Ja nie!! Mój Grzesiek jeest dla mnie ładny i uroczy ale wielu osobom sie nie podoba i tak jest z każdym, ja podobam się jemu ale czy podobam się każdemu facetowi?? Pomyśl nad tym!!! Fakt czesto zdarza sie ze jeden facet podoba sie milionom ale znajdą sie takie które powiedzą, że jest obleśny i to jest ŻYCIE!!!! Pozdrowionka
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót
![]() |
izabelalukaszew | Post #10 Ocena: 0 2007-11-13 01:04 (17 lat temu) |
Z nami od: 04-11-2007 Skąd: Slough/Słupsk |
pozdrawiam
ja uwazam, ze nie ma nic wazniejszego w prawdziwym zwiazku jak partnerstwo...oczywiscie musi cos zaiskrzyc ale po dluzszym czasie orientujesz sie ,ze ta sama milosc ma mnostwo odcieni i znaczen i to jak razem ,kochajacy sie ludzie, stawiaja czola codziennosci i problemom to glownie zasluga tego, ze przede wszystkim sa partnerami, a nie kochankami-malzonkami-sympatiami......itd |