MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

NoNickname

Post #1 Ocena: 0

2015-06-10 11:22:16 (10 lat temu)

NoNickname

Kobieta

Z nami od: 10-02-2011

Cytat:

2015-06-09 19:42:18, Natalie1991 napisał(a):
Witam. Mam pytanko. Dostalismy z narzeczonym od adwokata liste jakie dokumenty potrzebyjemy zeby wziasc slub w uk (moj narzeczony jest nielegalnie) Jednym z punktow jest to ze mam okazac payslips ale ja nie pracuje. Czy moze mi ktos powiedziec jak z tego wybrnac? Czy jest sposob zeby dostac wize jak najszybciej po slubie? Placac wiecej adwokatowi lub cos takiego?

Ty nie pracujesz, ew. masz nieudokumentowane dochody,Twój narzeczony przebywa tutaj nielegalnie, i adwokat/prawnik nie poinformował cię, że w takiej sytuacji nie macie najmniejszej szansy na uregulowanie Waszego pobytu w Anglii, tylko wręczył liste niezbędnych dokumentów do zawarcia małżeństwa?

U kogo dziewczyno byłaś?
Obstawiam, że u osoby, która - inkasując za każde spotkanie okrągłą sumkę - obieca wszystko, a z prawem, prócz reklamowania siebie jako prawnika w internecie, ma nie wiele wspólnego.

Udzielę Ci porady za darmo - zapomnij o wizie dla albańskiego narzeczonego, dopóki sama nie uregulujesz swojej sytuacji w Anglii i nie wykażesz, że jesteś w stanie utrzymać się bez pomocy państwa.

I unikaj pseudo-prawników jak ognia, bo bardzo skomplikujesz sobie życie :-8

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,