Cytat:
2015-06-09 19:42:18, Natalie1991 napisał(a):
Witam. Mam pytanko. Dostalismy z narzeczonym od adwokata liste jakie dokumenty potrzebyjemy zeby wziasc slub w uk (moj narzeczony jest nielegalnie) Jednym z punktow jest to ze mam okazac payslips ale ja nie pracuje. Czy moze mi ktos powiedziec jak z tego wybrnac? Czy jest sposob zeby dostac wize jak najszybciej po slubie? Placac wiecej adwokatowi lub cos takiego?
Ty nie pracujesz, ew. masz nieudokumentowane dochody,Twój narzeczony przebywa tutaj nielegalnie, i adwokat/prawnik nie poinformował cię, że w takiej sytuacji nie macie najmniejszej szansy na uregulowanie Waszego pobytu w Anglii, tylko wręczył liste niezbędnych dokumentów do zawarcia małżeństwa?
U kogo dziewczyno byłaś?
Obstawiam, że u osoby, która - inkasując za każde spotkanie okrągłą sumkę - obieca wszystko, a z prawem, prócz reklamowania siebie jako prawnika w internecie, ma nie wiele wspólnego.
Udzielę Ci porady za darmo - zapomnij o wizie dla albańskiego narzeczonego, dopóki sama nie uregulujesz swojej sytuacji w Anglii i nie wykażesz, że jesteś w stanie utrzymać się bez pomocy państwa.
I unikaj pseudo-prawników jak ognia, bo bardzo skomplikujesz sobie życie