Forum dyskusyjne

On i Ona » Zwiazek z obcokrajowcem

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "On i Ona" opiekują się: frelcia, marcheweczka

Strona główna » On i Ona » Zwiazek z obcokrajowcem

Nowy tematTemat zamknięty

Strona 12 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 12 z 12
no_wayy

Post #1

2007-05-13 18:58 (rok temu)

no_wayy

Mężczyzna

Z nami od: 28-01-2007

Cytat:

...to przejaw nie tylko wybitnego rasizmu (czego, Ci nie gratuluje), ale również a może nawet w szczególności, Twoje przekonanie o psychopatycznych skłonnościach całych narodów, czy też nacji...
To że niby co?... zmówili się (czy może jakaś ustawa nawet wyszła)i teraz będą płodzić na na potęgę, na zmianę, czy też na komendę?
Jeśli fantastyka naukowa ma przyszłość, to zdrowy rozsądek tym bardziej...
Pozdrawiam.

A niby co według świata islamu cały czas robią biali? Spiskują wraz z Izraelem przeciwko nim. Proste.
Poszperaj w internecie i zobacz ile ekstremistycznych organizacji grozi całemu Zachodowi i obiecuje nam chaos, zniszczenie etc. Komu zawdzięczamy podniesiony stan gotowości antyterrorystycznej. I najważniejsze - dzięki komu słowo terroryzm z ciekawostki frazeologicznej stało się tak popularne.
Zatem słowo nietolerancja wobec innej rasy czy wyznania nie jest tylko domeną Polaków. Tylko my sobie popiszemy na forum, a inni potrafią się obwiesić trotylem i tym sposobem egzekwować swoje prawa :-|
"opis" under construction...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWW

HeMindWay

Post #2

2007-05-13 22:22 (rok temu)

HeMindWay

Konto zablokowane

Z nami od: 12-05-2007

Miałem wrażenie, że tematem postu był związek miedzy dwojgiem ludzi, czy nawet miłość... a tu masz... polityka :/

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Webmaster

Post #3

2007-05-13 22:39 (rok temu)

Webmaster

Mężczyzna

Administrator

Z nami od: 18-04-2003

Liczyłem na jakieś ciekawe wypowiedzi w temacie uzupełniające poprzednie posty ale widocznie się przeliczyłem. Klik - zamykam temat.
Moja praca jest bardzo odpowiedzialna, gorzej ze mną...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Strona 12 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony