MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy ze mną jest coś nie tak ?

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

adamp1984

Post #1 Ocena: 0

2014-09-30 21:10:06 (11 lat temu)

adamp1984

Mężczyzna

Z nami od: 01-02-2014

Cytat:

2014-09-29 23:56:10, Aquarius napisał(a):
Cytat:

2014-09-29 23:45:48, violettaphotography napisał(a):

Masz 21 lat......

...i cale zycie przed soba
chlopak sie zdziwi jak wlasnie ta jedna jedyna spotka w jak to okreslil "zwyklym wyjsciu do sklepu"

zycie pisze rozne scenariusze a szukanie czegos na sile jak dla mnie nie ma absolutnie zadnego sensu

Wszystko ladnie pieknie tylko jest jeszcze jedna rzecz z ktorej trzeba sobie zdawac sprawe:

Co z tego ze wychodzac do sklepu mozna spotkac to jedna jedyna kobiete, skoro dana osoba nie wie co zrobic w takiej sytaucji.

Ludzie pisza ze trzeba sie znalezc w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie. OK, ale trzeba jeszcze byc odpowiednia osoba aby wiedziec ze wlasnie nadarzyla sie taka okazja i umiejetnie to wykorzystac.

Wracajac do przykladowego sklepu.

Robisz sobie spokojnie zakupy, a tu nagle widzisz sliczna kobiete ktora na dodatek sie do Ciebie usmiechnela.

Co robi wiekszosc facetow? Nic. Nie wie jak podejsc, co powiedziec, jak zareagowac.

Jezeli chcecie chlopakowi doradzic aby czekal cierpliwie na swoja 2 polowke to bedzie on czekal cierpliwie. Pytanie tylko ile tych 2 polowek przejdzie mu kolo nosa a on nie bedzie wiedzial co ma dalej robic.

Co do podpowiedzi kolegi odnosnie czatu, to jasne moze sprobowac.

Problem w tym ze calkiem inaczej sie pisze z kobieta, calkiem inaczej rozmawia z nia przez telefon, a jeszcze inaczej rozmwaia w cztery oczy.

Jednak strach, emocje i zdenerwowanie robia swoje wiec to ze sobie troche popisze z kobietami na internecie to wcale nie znaczy ze potem sobie poradzi kiedy juz spotka sie z dana kobieta.

Pozdrawiam

Adam
Adam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWW

Aquarius

Post #2 Ocena: 0

2014-09-30 21:39:32 (11 lat temu)

Aquarius

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 12-05-2009

Cytat:

2014-09-30 21:10:06, adamp1984 napisał(a):

Pytanie tylko ile tych 2 polowek przejdzie mu kolo nosa a on nie bedzie wiedzial co ma dalej robic.

...prosze?
zawsze mi się wydawalo, ze ta druga polowka jest/moze być tylko jedna a tu Kolega wysuwa teorie ze jednak więcej
byłem co prawda w dwoch bardzo powaznych zwiazkach, pierwszy po czasie okazal się pomylka i postanowilismy się rozstac, drugi zakonczyl się po prawie 18-tu latach malzenstwa
pierwsza zona była „wypadkiem” przy pracy, druga miloscia mojego zycia

moje postanowienie na reszte zycia-spedzic je w samotnosci bo kogoś takiego nie spotkam już nigdy

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2014-09-30 22:11:34 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona