MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy ze mną jest coś nie tak ?

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Marxonex

Post #1 Ocena: 0

2014-09-08 08:36:15 (11 lat temu)

Marxonex

Mężczyzna

Z nami od: 08-09-2014

Witam,

Otóż mam 21 lat i jakoś moje życie miłosne nie było i nie jest za specjalne. Miałem tylko jedną dziewczynę w moim życiu i to było kilka miechów temu no ale się rozstaliśmy po 2 tygodniach bo nie było mięty pomiędzy nami i patrząc na to z góry to ona przyszła do mnie a nie ja do niej jak to ujmę a to zazwyczaj powinno być na odwrót jak się nie mylę.

Na ogół mam problemy z płcią przeciwną ponieważ zazwyczaj jestem cichy i wstydliwy w kontaktach z dziewczynami a także zazwyczaj siedzę w domu i zawsze mam coś do roboty a czasami sobie wyjdę pograć z kumplami w kosza, piłkę albo zwyczajnie do sklepu i z powrotem do domu.

Zawsze jestem sobą i nie bajeruje kobiet bo to nie jest w moim stylu tak samo jest z imprezami albo dyskotekami po prostu w tych klimatach czuję się wyobcowany i ich nie lubię to nie uczęszczam w takie miejsca.

Co do wymagań to nie mam dużych ponieważ chodzi głównie o to żeby się dobrze razem bawić, mieć wsparcie i odwzajemniać uczucia a co do wyglądu to nie mam za dużo do powiedzenia ponieważ jak by to ując mało mnie interesuje. Jeśli chodzi o związki jak wiadomo odgrywa to tam jakąś małą rolę jak to zwykle u mnie bywa ale nie aż tak dużą w porównaniu do innych a także zazwyczaj znajduję coś sexownego w każdej kobiecie Mrugnięcie. Najbardziej to lubię się przytulać do kobiety bowiem mogę się tulić długie godziny z drugą połówką ponieważ już taki jestem, to lubię i tyle.

Czekam na tą jedyną dla której mógł bym zrobić wszystko i wzajemnością (także stracić dziewictwo) ale nie sądzę żeby takie coś się stało w moim życiu i czasami tracę już nadzieję i czuję się bardzo samotny, czuję pustkę w sercu albo złapie małego doła ale na następny dzień mi jakoś lepiej jak słońce zawita Śmiech

Czasami jak złapię doła to czuję że nic mnie nie trzyma na ziemi jako że mogę zostać sam do końca życia co jest bardzo przerażające dla mnie. *DONT_KNOW*

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2014-09-08 08:43:11 (11 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Nie wykazujesz inicjatywy, ale piszesz, ze to Ty powinienes znalezc dziewczyne, a nie ona Ciebie. Jak ma sie to stac w takim razie? Czekac mozesz do konca zycia i nic moze sie nie zdarzyc.

A co jest zlego w tym, ze to kobieta wykazuje inicjatywe? Patrzac na niektorych kolegow z pracy, to gdyby kobiety ich "nie wziely", to oni byliby dalej sami.
Carpe diem.

Do góry stronyOnline

Post #3 Ocena: 0

2014-09-08 12:37:47 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

adamp1984

Post #4 Ocena: 0

2014-09-29 22:55:54 (11 lat temu)

adamp1984

Mężczyzna

Z nami od: 01-02-2014

Niestety kolego ale widac ze masz bledne przekonania nad ktorymi trzeba mocno poracowac.

Czekanie na 2 polowke kompletnie nic Ci nie da i jezeli bedziesz dalej szedl ta droga to skonczysz jako samotny zdesperowany facet.

Wiem ze scenariusze w filmach sa fajne i ujmujace za serce, ale one Cie nigdzie nie zaprowadza.

Jezeli nie wiesz co powinienes dalej zrobic to ja Ci powiem, tylko nie stoj w miejscu i nie popadaj w depresje zastanawiajac sie gdzie jest ta milosc.

Pozdrawiam

Adam

Adam

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Post #5 Ocena: 0

2014-09-29 23:11:31 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Aquarius

Post #6 Ocena: 0

2014-09-29 23:23:44 (11 lat temu)

Aquarius

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 12-05-2009

Cytat:

2014-09-29 22:55:54, adamp1984 napisał(a):

Jezeli nie wiesz co powinienes dalej zrobic to ja Ci powiem, tylko nie stoj w miejscu i nie popadaj w depresje zastanawiajac sie gdzie jest ta milosc.

...zajrzalem w profil Kolegi
to ze "zaliczylem" juz jednego bana oraz mocne postanowienie poprawy dotyczace "kwiecistosci" i cietosci mojego jezyka powstrzymuja mnie przed komentarzem

nie mniej jednak z calego serca sukcesow zycze *THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Onieznajomy

Post #7 Ocena: 0

2014-09-29 23:32:43 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Cytat:

2014-09-08 08:36:15, Marxonex napisał(a):

Na ogół mam problemy z płcią przeciwną ponieważ zazwyczaj jestem cichy i wstydliwy w kontaktach z dziewczynami a także zazwyczaj siedzę w domu i zawsze mam coś do roboty a czasami sobie wyjdę pograć z kumplami w kosza, piłkę albo zwyczajnie do sklepu i z powrotem do domu.

ktos potrzebuje osmielenia w stosunku do kobiet
moze powinien sobie zafundowac kila korepetycji u fachowych dziewczyn
na takich spotkaniach trudno o zaangazowanie
dlatego pozniej bedzie latwiej z normalnymi dziewczynami

Do góry stronyOffline

violettaphotogr

Post #8 Ocena: 0

2014-09-29 23:45:48 (11 lat temu)

violettaphotography

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

Masz 21 lat......
#Violujemy

Do góry stronyOffline

Aquarius

Post #9 Ocena: 0

2014-09-29 23:56:10 (11 lat temu)

Aquarius

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 12-05-2009

Cytat:

2014-09-29 23:45:48, violettaphotography napisał(a):

Masz 21 lat......

...i cale zycie przed soba
chlopak sie zdziwi jak wlasnie ta jedna jedyna spotka w jak to okreslil "zwyklym wyjsciu do sklepu"

zycie pisze rozne scenariusze a szukanie czegos na sile jak dla mnie nie ma absolutnie zadnego sensu

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

krystek90

Post #10 Ocena: 0

2014-09-30 07:12:29 (11 lat temu)

krystek90

Mężczyzna

Z nami od: 09-09-2014

Wszystko z Tobą jak najbardziej jest "tak";) warto poszlifować sobie nawet samą rozmowę z kobietą;] wejdź na czat-to głupota ale można się wiele nauczyć;] dobrze że nie Jesteś bajerantem;] bądź sobą;] wszystko na luzie i będzie ok;] Popieram to co inni pisali żeby zagadać ;] Panienki mało kiedy same podchodzą-bo to one lubią być adorowane;] wystarczy nawet że na laskę która Ci się w klubie podoba-popatrzysz nieco dłużej;] śledź ją wzrokiem i podejdź;] przecież za rozmowę nikt nie poszedł siedzieć;] Stary dasz radę;p

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,