MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Serwis randkowy w UK

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 5 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Severance_

Post #1 Ocena: 0

2013-09-23 10:07:41 (12 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2013-09-23 09:02:39, Pigula75 napisał(a):
I Nikt nie mówił o szukaniu na siłe ...czegokolwiek a juz napewno miłości I to przez neta!

Demonizują i tyle ; ), do wszystkiego trzeba się przyłożyć, a, że miłość przez neta jest możliwa, to już wiemy!

Cytat:

2013-09-22 21:39:51, autor65 napisał(a):
ach nowe pokolenie...chyba pokalanie
za moich czasow....
a mowie o najpiekniejszym, najmadrzejszym i najlepszejszym pokoleniu ...lat osiemdziesiatych
robilismy to zupelnie inaczej

Z jednym się zgodzę: piękni byliśmy i młodzi. :-]
Co do systemu uwodzenia, pozostał ten sam dla nastolatków. Natomiast nieco starsi muszą sobie radzić inaczej, lepiej żeby pod ogólniakami nie wystawali! :-8
Pamiętam, że już 30-ci lat temu istniały serwisy randkowe, a moja najlepsza psiapsióła swojego przyszłego (australijskiego) męża na zdjęciu w specjalnej witrynie wypatrzyła. To się dopiero nazywało: pójściem na żywioł! ; )

Cytat:

2013-09-23 08:34:16, Diabolique napisał(a):

Lepiej nie:

Walka zyraf.

; )

To są chyba dwa samce- nie to żebym coś tu imputowała..:-]
Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2013-09-23 10:36:00 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Geronimo

Post #3 Ocena: 0

2013-09-23 10:52:13 (12 lat temu)

Geronimo

Mężczyzna

Z nami od: 16-10-2007

Cytat:

2013-09-23 10:36:00, Pigula75 napisał(a):
Aquarius... Tylko nie zamykaj drzwi całkowicie... Zostaw je uchylone...
Sam wiesz, że zycie pełne jest niespodzianek... Czasem potrzeba czasu... może miesiećy...lat...
Dlatego warto mieć uchylone chociazby okna!
Pozdrawiam Cię serdecznie :)

Można sobie zamykać drzwi, udawać głuchego i ślepego, a natura jak będzie chciała, sama się o swoje upomni i nic z tym nie zrobisz...
Więc wszelkie deklaracje typu - "nigdy więcej" itp. można sobie wsadzić w otwór :-]

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

ChrisCov

Post #4 Ocena: 0

2013-10-20 15:36:57 (12 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Niech kolega sobie wejdzie na www.pof.com i tam poszuka. Jest to serwis zupełnie darmowy, a płatne są tylko rozszerzone funkcje.

Po wielu latach samotności znalazłem sobie o 12 lat młodszą studentkę z Nigerii i jesteśmy razem od maja. Najpierw się poznaliśmy na tej stronie, a dopiero potem się okazało, że razem robimy magisterkę na Coventry University. Z resztą studiowanie na Coventry University jest wśród białych mocno niemodne i stanowią oni może 12% populacji studentów, w tym 5% to Brytyjczycy.

Niektórzy koledzy z pracy się śmieją, ale ich dziewczyny lub żony nie nadają się do studiowania w Wielkiej Brytanii. Po prostu nie ten poziom intelektualny i nie ta znajomość języka angielskiego.
Oto zdjęcie z przystani w Portsmouth p.t. "Stary człowiek i moŻe":
Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 20-10-2013 15:48 ]

A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Diabolique

Post #5 Ocena: 0

2013-10-20 15:56:25 (12 lat temu)

Diabolique

Kobieta

Z nami od: 19-09-2013

Z czego sie smieja, ze szukales polowki na stronach randkowych?
Inter arma enim silent leges.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-10-20 16:00:35 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #7 Ocena: 0

2013-10-20 16:01:45 (12 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Cytat:

2013-10-20 15:56:25, Diabolique napisał(a):
Z czego sie smieja, ze szukales polowki na stronach randkowych?

Nie, że jestem z czarną. Tymczasem ona nie należy do typu czarnych, jakich się spotyka w pracy na magazynie, którzy śmierdzą potem na kilometr. Dziewczyna bierze prysznic 4-5 razy dziennie i ogólnie bardzo o siebie dba (ciuchy, perfumy, kosmetyki, kupuje najnowszy sprzęcior elektroniczny, itp.).

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ChrisCov

Post #8 Ocena: 0

2013-10-20 16:05:25 (12 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Cytat:

2013-10-20 16:00:35, united4ever napisał(a):
Cytat:

2013-10-20 15:36:57, ChrisCov napisał(a):

Po wielu latach samotności znalazłem sobie o 12 lat młodszą studentkę z Nigerii i jesteśmy razem od maja.

Cwaniaczek *THUMBS UP*

No wiesz, jestem zwolennikiem układów, jakie były w starożytności, że między kobietą, a mężczyzną powinna być odpowiednia różnica wieku. Ogólnie to starożytność mnie bardzo pociąga, może oprócz tych układów bi ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 20-10-2013 16:06 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Diabolique

Post #9 Ocena: 0

2013-10-20 16:15:36 (12 lat temu)

Diabolique

Kobieta

Z nami od: 19-09-2013

A faktycznie. Na tym forum tez sie zdarza, ze komus sie wydaje, ze sie swietnie przystosowal do angielskich standartow, a w innym temacie wyglasza jakies dziwne opinie na temat par mieszanych.
Inter arma enim silent leges.

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #10 Ocena: 0

2013-10-20 16:36:37 (12 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Cytat:

2013-10-20 16:15:36, Diabolique napisał(a):
A faktycznie. Na tym forum tez sie zdarza, ze komus sie wydaje, ze sie swietnie przystosowal do angielskich standartow, a w innym temacie wyglasza jakies dziwne opinie na temat par mieszanych.

Ja też niekiedy takie opinie wygłaszam. My jesteśmy ludźmi na tym samym poziome pod względem wykształcenia i znajomości języka angielskiego.
Mojej dziewczyny kolega ze studiów też sobie przygarnął jakąś Polkę, która przyjechała tutaj i nie zna angielskiego w stopniu nawet minimalnym. Jak się nie śmiać z takiego związku, skoro ona myślała tylko nieprawidłową częścią ciała? Z resztą po krótkim czasie mu się znudziła i ją wykopał. Ja nie zdecydowałem się na bycie z moją dziewczyną ze względu na cechy fizyczno-seksualne, ale na intelekt. To, że ma fajne ciało jest tylko dodatkiem.
Co do związków Polek z Kurdami, itp., to też jestem na nie, bo ta kultura ma kobiety głęboko w d*** i osoby normalne na umyśle raczej pakować się w to nie powinny. Tam kobieta jest warta mniej od zwierząt domowych, a jako chrześcijanka jeszcze mniej. Też znam taką jedną, która przy dwójce dzieci (każde z innym partnerem) zdecydowała się na 3-cie z Kurdem. Myślała, że jest kimś szczególnym, bo poleciał na nią brązowy pan. Tymczasem "pasztet" z niej jest, że aż oczy bolą. 155cm wzrostu, zez rozbieżny, ponad 100kg wagi, zero wykształcenia i angielski po 7 latach pobytu poniżej poziomu dziecka z polskiej szkoły podstawowej (nawet z córką chodziła do lekarza, by jej tłumaczyła). Najpierw były fajne zdjęcia na NK z tatusiem i dzidziusiem, a potem te z tatusiem zostały usunięte. Pewnie prysnął do Iraku i na alimenty nie ma szans. Więc siedzi na socjalu jako "samotna" matka i żyje z naszych podatków. Jak się z tego nie śmiać?

Same bycie z kimś o innym kolorze skóry i religii mnie nie drażni, ale znaczące różnice w wykształceniu i znajomości języka angielskiego wywołują u mnie śmiech.

[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 20-10-2013 16:43 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 5 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,