MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kryzys wieku sredniego

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

Str 8 z 55

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

darmund

Post #1 Ocena: 0

2012-07-17 23:39:32 (13 lat temu)

darmund

Mężczyzna

Z nami od: 02-01-2012

Cytat:

2012-07-17 23:27:42, DZIARA13 napisał(a):
I znów to cholerne wojsko,jak bym męża słyszała!
To moze SZ.P.darmund powie mi dlaczego nie potraficie cieszyć sie z tego co jest tu i teraz;dzieci,żona ,stabilna sytuacja.Tylko myslami płądzicie Bóg wie gdzie,a teraz pomysl co byś zrobił gdyby Twoja żona poszła na dwie noce XXX do lasu?

Nie zrozumiesz tego boś Ty kobieta. Kto powiedział, że się nie potrafię cieszyć? Uważasz, że Twój się nie cieszy? Moja żona i syn są dla mnie najważniejsi - tym bardziej, że nie widziałem wszystkich chwil z życia małego bo w wojsku byłem. Może tego nie okazuję często, ale jeśli będzie trzeba to poświęcę wszystko by byli bezpieczni.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Vivienne

Post #2 Ocena: 0

2012-07-17 23:40:15 (13 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Cytat:

To moze SZ.P.darmund powie mi dlaczego nie potraficie cieszyć sie z tego co jest tu i teraz;dzieci,żona ,stabilna sytuacja.Tylko myslami płądzicie Bóg wie gdzie,a teraz pomysl co byś zrobił gdyby Twoja żona poszła na dwie noce w pizdu do lasu?

Ja tez mam meza, dziecko i stabilizacje i czasami chcialabym sama gdzies pojechac, odpoczac. Sama!!!

Taka samotna rzeka Maanam

"Czasami nie wiem co ma z soba zrobic
Jestes zawsze to naprawde mi szkodzi

Do góry stronyOffline

darmund

Post #3 Ocena: 0

2012-07-17 23:51:08 (13 lat temu)

darmund

Mężczyzna

Z nami od: 02-01-2012

Poza tym kiedy wracałem z tego lasu, patrzyłem na normalne życie, na żonę, pracę,obowiązki w inny sposób - nie potrafię Tobie tego wytłumaczyć i obawiam się że tego nie zrozumiesz. To jest jak bieg do horyzontu, do czegoś co jest za nim schowane i kiedy myślisz że już jesteś blisko odsuwa się to dalej. Chwila zatrzymania, odsapnięcia, by biec znowu. To, że się do czegoś zmierza nie oznacza, że neguję to co już mam - rodzina, stabilizacja.

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #4 Ocena: 0

2012-07-17 23:56:21 (13 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Cytat:

2012-07-17 23:51:08, darmund napisał(a):
Poza tym kiedy wracałem z tego lasu, patrzyłem na normalne życie, na żonę, pracę,obowiązki w inny sposób - nie potrafię Tobie tego wytłumaczyć i obawiam się że tego nie zrozumiesz. To jest jak bieg do horyzontu, do czegoś co jest za nim schowane i kiedy myślisz że już jesteś blisko odsuwa się to dalej. Chwila zatrzymania, odsapnięcia, by biec znowu. To, że się do czegoś zmierza nie oznacza, że neguję to co już mam - rodzina, stabilizacja.

A ja Cie rozumiem, kazdy potrzebuje odskoczni, odpoczynku, takiego fizycznego odejscia na chwile od najblizszych. Zeby moc zatesknic, obejzec cos innej perspektywy. I wrocic do ciepla, do domu

Do góry stronyOffline

Izzkaa

Post #5 Ocena: 0

2012-07-18 00:16:30 (13 lat temu)

Izzkaa

Kobieta

Z nami od: 17-02-2012

Cytat:

2012-07-17 23:40:15, Vivienne napisał(a):
Cytat:

To moze SZ.P.darmund powie mi dlaczego nie potraficie cieszyć sie z tego co jest tu i teraz;dzieci,żona ,stabilna sytuacja.Tylko myslami płądzicie Bóg wie gdzie,a teraz pomysl co byś zrobił gdyby Twoja żona poszła na dwie noce w pizdu do lasu?

Ja tez mam meza, dziecko i stabilizacje i czasami chcialabym sama gdzies pojechac, odpoczac. Sama!!!

Taka samotna rzeka Maanam

"Czasami nie wiem co ma z soba zrobic
Jestes zawsze to naprawde mi szkodzi

Ja tak raz zrobilam i juz nigdy wiecej nie zrobie.
Pojechalam raz,sama,chcialam odpaczac,a po 5 godzinach wylam jaj bob,chcialam wracac,tesknilam jak szalona jakas,i juz wiem,ze nigdy przenigdy nie pojade bez moich dzieci,juz nie chce od nich odpoczywac,ani od dzieci,ani od meza,ani nawet od kota.
Chce ich miec zawsze i wszedzie przy sobie.
Isskaa :-8

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Yvonne_67

Post #6 Ocena: 0

2012-07-18 03:11:07 (13 lat temu)

Yvonne_67

Kobieta

Z nami od: 08-04-2011

Tak sie sklada, ze w swoim srodowisku jestem otoczona mezczyznami w “wieku z zagrozeniami kryzysowymi”, a poniewaz traktuja mnie troche jak swojego kumpla, to czesto jestem swiadkiem
tych meskich dziwnych zachowan, zreszta na duzo wieksza skale niz maz autorki postu.
Nie krytykuje ich, nie oceniam, wiec dosc latwo rozmawia sie nam na te tematy.

Ci panowie maja jakby dwa niezalezne swiaty:
-ten pierwszy to zona, dzieci, dom, praca – i nie maja absolutnie ochoty tego niszczyc i zmieniac, czy robic jakakolwiek inna rewolucje w malzenstwie
-ten drugi to ich “ja i moje zycie poza domem”, czyli rozrywka, imprezy, dziewczyny, seks, modne ciuchy, a takze kosmetyczka, manicure, pedicure, waxing i wszystko inne, by wygladac jak najlepiej.

Mam wrazenie, ze dla nich nie sprawia to zadnego problemu, by oddzielic te dwa swiaty - ten pierwszy traktuja powaznie, ten drugi - nieco mniej, raczej jako zabawe, ktorej celem jest seks.
I tu zawsze slysze: To tylko seks!!!

Problem ten nie dotyka mnie osobiscie, wiec nie wiem, jak reagowalabym w takiej sytuacji, daleka jestem rowniez od udzielania jakichkolwiek rad, widze tylko, jak bardzo roznimy sie my, kobiety, od mezczyzn.

Zauwazylam tylko, ze im bardziej gderajaca i kontrolujaca zona, tym sprytniejsze pomysly meza.
(Jeden nawet pytal mnie o przysluge, abym wytlumaczyla jego zonie, zeby zalozyla “czarne okulary”.8-))

PS: Essex!

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #7 Ocena: 0

2012-07-18 07:46:25 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #8 Ocena: 0

2012-07-18 08:04:56 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Cytat:

2012-07-17 22:11:33, Lenusia napisał(a):
Cytat:

2012-07-17 21:39:51, Onieznajomy napisał(a):
Niezapominaj Dziara ze sex pozamalzenski, jest czym innym dla kobiety, i czyms innym dla faceta.

Możesz mi to bardziej wytłumaczyć,bo chyba jestem zbyt młoda a chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć od kogoś bardziej doświadczonego :-]:-P:-] Podziel się swoją wiedzą 8-)

Yvonne dala odpowiedz w #6
Dala tez odpowiedz, czemu faceci boja sie inteligentnych kobiet :)
Izzkaa - piekny post (#5)

Do góry stronyOffline

DZIARA13

Post #9 Ocena: 0

2012-07-18 08:11:26 (13 lat temu)

DZIARA13

Kobieta

Z nami od: 17-07-2012

Więc sex pozamałżeński dla faceta jest rzeczą normalna i my nic z tym nie mozemy zrobić?

Do góry stronyOffline

OKidoki444

Post #10 Ocena: 0

2012-07-18 08:14:44 (13 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

nie to nie jest normalne,zdrada to zdrada i juz od ciebie zalezy jak do tego podejdziesz ja bym nie potrafila wybaczyc a ty?
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,