MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kryzys wieku sredniego

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

Str 7 z 55

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

OKidoki444

Post #1 Ocena: 0

2012-07-17 22:40:27 (13 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

Cytat:

2012-07-17 22:33:43, marianzwonsami napisał(a):
Cytat:

2012-07-17 22:11:33, Lenusia napisał(a):
Cytat:

2012-07-17 21:39:51, Onieznajomy napisał(a):
Niezapominaj Dziara ze sex pozamalzenski, jest czym innym dla kobiety, i czyms innym dla faceta.

Możesz mi to bardziej wytłumaczyć,bo chyba jestem zbyt młoda a chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć od kogoś bardziej doświadczonego :-]:-P:-] Podziel się swoją wiedzą 8-)

Leonko, ano taka: Jak chlop zdradza, to tak jakby ktos plul z chalupy na pole, a jak kobieta, to tak jakby ktos z pola do chalupy... :-P :-]
albo zjesc torta z kolegami lub XXX samemu i inne tego typu "madrosci"zdrada to brzydka cecha i nie ma znaczenia kto zdradza.

Uwaga moderatora: Edycja moderatora

[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-07-17 22:47:55 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Izzkaa

Post #3 Ocena: 0

2012-07-17 23:04:31 (13 lat temu)

Izzkaa

Kobieta

Z nami od: 17-02-2012

Cytat:

2012-07-17 18:58:06, DZIARA13 napisał(a):
Witam.Chciałabym się dowiedzieć jak powinnam sprowadzić na ziemię mojego męża który chyba przechodzi kryzys wieku(trochę wcześnie 35l).
Typowe objawy;nowy samochód(niepotrzebny),nagrywanie płyt z muzyka z lat 90,nowy styl ubierania(trochę śmieszny-pan z dużym brzuszkiem w sweterku polo),młoda dziunia -nie wiem,chyba jeszcze nie.
Doradżcie co zrobić ,żeby się nie obraził a oprzytomniał.

p.s.wiecie dlaczego to faceci mają kryzys wieku średnie,bo kobiety nie maja na to czasu(dwoje dzieci,praca zawodowa,gotowanie,pranie itd)

Ja tam nie wiem ,ja tam sie nie znam na kryzysie wieku sredniego,bo mloda jeszcze jestem :-]:-]:-] ale mnie kryzys kojarzy sie ze znudzeniem,zmeczeniem,jakims zdolowaniem,brakiem checi do jakichkolwiek dzialan,a tutaj z opisu autorki jak dla mnie to nie kryzys,a wrecz przeciwnie ; druga mlodosc :-]
Nowy samochod,nowe ciuchy,nowe upodobania jakies sie budza...jak nic facet zaczyna zyc od nowa!
Isskaa :-8

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #4 Ocena: 0

2012-07-17 23:07:18 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

darmund

Post #5 Ocena: 0

2012-07-17 23:10:24 (13 lat temu)

darmund

Mężczyzna

Z nami od: 02-01-2012

Kiedy zacząłem (w Polsce, tutaj chwilowo brak mi czasu), ubierać się w mundur, ładować do plecaka żarcie na dwa dni i znikać w lesie na weekend - niedobrze było, bo mnie w domu nie ma, bo sam gdzieś łażę. Kiedy wspomniałem, że chciałbym zakupić UAZa z demobilu to awantura taka była,że 3 dni się nie odzywała. Nuda, to jest to co niektórych z Nas popycha do działań które kobiety określają jako kryzys wieku średniego. Kiedy byłem w wojsku, nosiłem mundur, spałem pod pałatką, biegałem po lesie, pasie taktycznym, czołgałem się (czasem w masce) czułem się , może zabrzmi to dziwnie - zadowolony. Po wojsku, kiedy mi tego brakowało wyskakiwałem raz na jakiś czas w las, wracałem do domu patrząc na świat, obowiązki inaczej.
Mam tyle samo lat co Twój mąż, tęsknię za tym co było dla mnie dobre w przeszłości, a czego nie rozumie moja żona, więc możliwe, że Twój mąż wraca do stylu z młodości który lubił (do dzisiaj słucham Depeche Mode których odkryłem razem z kumplami w szkole średniej).

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-07-17 23:18:53 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

DZIARA13

Post #7 Ocena: 0

2012-07-17 23:27:42 (13 lat temu)

DZIARA13

Kobieta

Z nami od: 17-07-2012

I znów to cholerne wojsko,jak bym męża słyszała!
To moze SZ.P.darmund powie mi dlaczego nie potraficie cieszyć sie z tego co jest tu i teraz;dzieci,żona ,stabilna sytuacja.Tylko myslami płądzicie Bóg wie gdzie,a teraz pomysl co byś zrobił gdyby Twoja żona poszła na dwie noce XXX do lasu?

Uwaga moderatora: Wulgaryzmy niektorym odpowiadaja, nie mnie decydowac o sposobie wyrazania sie doroslych w obrebie swoich czterech scian, ale na forum zachowajmy pozory (i warunki Regulaminu) chociaz...

Do góry stronyOffline

darmund

Post #8 Ocena: 0

2012-07-17 23:30:07 (13 lat temu)

darmund

Mężczyzna

Z nami od: 02-01-2012

To może lepiej żeby poszedł na dwie noce do burdelu tudzież na inne zwierzątka ?

A gdzie był w wojsku? Może służyliśmy w tej samej jednostce.

[ Ostatnio edytowany przez: darmund 17-07-2012 23:32 ]

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2012-07-17 23:32:20 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2012-07-17 23:18:53, Pigula75 napisał(a):
Prawda jest taka,że my tu troche żartujemy sobie ...ale czy nie wystarczyłoby usiąśc na spokojnie i zwyczajnie z Mężem porozmawiać ..zamiast przyglądac się Mu, podejrzewając o najgorsze i szukajac rad na forum.
Dlaczego nie powiesz Mu o tym co Cię boli, męczy , niepokoi...
Moze okazać się,że Maż nic złego nie robi, nie zamierza i o niczym złym nie mysli...

Hmmm ...czytajac niektore watki na MW mozna byloby pomyslec, ze jest wiele zwiazkow zaaranzowanych, nie znaja sie, nie wiedza wiele o sobie, nie znaja sie na tyle, zeby ze soba rozmawiac szczerze...

...obcego sie wyslucha, stara zrozumiec, za to najblizsza osobe oskarza sie o najgorsze czyny bez dyskusji o tym.

...dzieci mozna pozostawic nieznanej dotad opiekunce, ale polecanej przez niezbyt blisko znane osoby, ale meza nie mozna zostawic z dzieckiem, bo nie ufa sie jego zdolnosciom zamiarom (nie mowiac, ze zaufanie chyba musialo byc, zeby dziecko poczac :-?)

...innym mozna doradzac jak urozmaicic kolory zycia, ale jak bliska osoba stosuje te same rady, to jest to zamach na zwiazek...

Mozna byloby bez konca wymieniac...
Ada

Do góry stronyOffline

OKidoki444

Post #10 Ocena: 0

2012-07-17 23:34:20 (13 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

Cytat:

2012-07-17 23:27:42, DZIARA13 napisał(a):
I znów to cholerne wojsko,jak bym męża słyszała!
To moze SZ.P.darmund powie mi dlaczego nie potraficie cieszyć sie z tego co jest tu i teraz;dzieci,żona ,stabilna sytuacja.Tylko myslami płądzicie Bóg wie gdzie,a teraz pomysl co byś zrobił gdyby Twoja żona poszła na dwie noce XXX do lasu?
nie wkurzaj sie tylko badz bardziej przebiegla niz on i wymysl jakis wyjazd z kolezankami w" celu grania w karty" :-]

Uwaga moderatora: Edycja moderatora

[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,