MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kryzys wieku sredniego

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 47 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 46 | 47 | 48 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

Str 47 z 55

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2018-09-09 13:01:50 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-09 12:29:32, cris82 napisał(a):

Katy czyli obecnie jesteś na etapie że może to nie jest to ale zawsze taniej niż w pojedynke?
: D

Hmm. Tak, taniej. Dla niego bo mu sie wlasnie zdrowie posypalo i zostawil prace i ciagle po szpitalach. Jak sie wszystko unormuje to wtedy bedzie czas pomyslec co dalej. Musze przyznac ze lata temu bardzo pomogl mi sie podzwignac psychicznie po moim ciekawym okresie w zyciu to teraz az tak mi sie nie spieszy wyprowadzac. Jak zwykle czas jakos doradza najlepiej, tak mi sie wydaje.

Nie Cris82 ja to trooper jestem jesli chodzi o jakosc mieszkania i takie tam. Nie jestem kobieta luksusowa. Bardzo mi sie to okreslenie kiedys spodobalo, ktos opowiadal o kims ze ma kochanke tzw luksusowa wiec jest droga w utrzymaniu.

No a moj obecny facet to chyba moj pierwszy z ktorym chcialabym zostac przyjaciolmi nawet jak juz sie wszystko rozsypie. Przynajmniej z mojej strony.
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2018-09-09 13:04:57 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-09 12:44:00, ZlotaPerla napisał(a):
Cytat:

2018-09-09 12:29:32, cris82 napisał(a):

A to właśnie o typie jak ja :-8 Ale takie coś to się da: ujeżdża i dosiada - jak facetowi naprawdę zależy.

A to dobre :)
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2018-09-09 13:06:02 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cos w tym jest. Jesli ktos ci kiedys pomogl, w jakims tam sensie, to potem ma sie sentymet do tej osoby. Tzn moze na ciebie liczyc kiedy jemu sie lapa podwinie.

@cris, a ty kiedykolwiek byles zonaty albo w dlugoterminowym zwiazku?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2018-09-09 13:09:03 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

ta przyjazn jest bez sensu chociaz ja tez zawsze rozchodzilem sie w przyjaznej atmosferze i byly jakies drobne zyczliwosci to kwestia gors 2lat jak kontakt sie urywa ale nic to nie kosztuje wiec dlaczego nie : P

luksusowa hehe dobre akurat nie to mialem na mysli po prostu brzmisz jakbys nic juz do niego nie czula dlatego troche sie dziwilem ze jeszcze razem mieszkacie

taki najdluzszy to 5letni zostalem rzucony w sumie z mojej winy a tak to krotkie do roku czasu plus kilka przerw gdzie na weekendy bywalo ze czulem sie jakbym mial swiat u swoich stop 0+)

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 09-09-2018 13:23 ]

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2018-09-09 13:14:11 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Cytat:
2018-09-09 13:09:03, cris82 napisał(a):
ta przyjazn jest bez sensu chociaz ja tez zawsze rozchodzilem sie w przyjaznej atmosferze i byly jakies drobne zyczliwosci to kwestia gors 2lat jak kontakt sie urywa ale nic to nie kosztuje wiec dlaczego nie : P(...)

Przyjazn, albo przynajmniej neutralne podejscie swiadczy od dojrzalosci emocjonalnej. I o tym na ile nadajesz sie do powaznych zwiazkow.

Teraz juz 7 lat po rozwodzie, przedtem 10 lat w malzenstwie, ale bez problemu jak jest czlowiek w potrzebie (obojetnie ktore z nas) to mozemy na siebie liczyc.

Jak jest po" swiadczy najabrdziej o jakosci ciebie jako czlowieka, potencjalnego partnera.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ruuuda

Post #6 Ocena: 0

2018-09-09 14:10:04 (7 lat temu)

ruuuda

Kobieta

Z nami od: 05-02-2013

Kryzys to glupota , ciesz my sie zyciem bo niewiemy co nas spoka za rogiem . W poniedzialek dowiedzialam sie o smierci kolezanki (43L) :-[ zostawila 2 synow , meza ....
To co bylo juz niewroci, tworzmy historie teraz i dbajmy o zdrowie, kondycje . Zmienmy nasz tok myslenia na pozytywne , wlaczmy muzyke i zatanczmy dla siebie samego taniec radosci :-)

Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2018-09-09 21:36:09 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

here's sth interesting, just found on fb:

https://www.good.is/articles/shirtless-shamers-shut-down?utm_source=upw&utm_medium=fb&utm_campaign=1

lol

Do góry stronyOffline

KatyCider

Post #8 Ocena: 0

2018-09-11 21:12:53 (7 lat temu)

KatyCider

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-09 10:48:10, galadriel napisał(a):
Thank you, better.

Warto niewarto. Oczywisci, jesli ktos sie nastawia, ze wszystko musi byc na cale zycie, to potem sa rozczarowania. Wiekszosc zwiazkow nie jest na cale zycie. Niezaleznie od wieku obojga zaangazowanych. Kwestia oczekiwan.

Soulmates. O ten typ najtrudniej. Bratnie dusze zostaja przez cale zycie. Tez niezaleznie od wieku; )

Tylko ze chyba jesli brakuje tego nastawienia ze to na cale zycie to moze nic nie ma oprocz rozczarowan :/

Trudno mi to opisac ale tak cos czuje. Jakies dwanascie lat temu zdecydowalam sie zaprosic kogos do siebie na jedna noc i skonczylo sie to dluzsza znajomoscia bo trudno chyba tak odciac sie emocjonalnie? Tamten chlopak byl pozniej swietnym przyjacielem i rozmowca. Teraz jak mnie nowy towarzysz trzyma za reke to mam wrazenie ze to niepotrzebne i dopiero jakby mysle ze moze dla niego to wazne, moze jednak fetyszysta jak ktos tu sugerowal, ale chyba dlugo to nie potrwa z takim nastawieniem to juz lepiej szukac czegos innego... Ale sie zakrecilam.

:D

W kazdym razie na cale zycie to chyba najlepiej. Albo byc soulmates :)

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #9 Ocena: 0

2018-09-11 21:22:17 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Ten moj mlody tez mial byc na jedna noc. I zostal. I sie jakos odczepic nie moze; )

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla

Post #10 Ocena: 0

2018-09-11 21:25:16 (7 lat temu)

ZlotaPerla

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-09 14:10:04, ruuuda napisał(a):
Kryzys to glupota , ciesz my sie zyciem bo niewiemy co nas spoka za rogiem . W poniedzialek dowiedzialam sie o smierci kolezanki (43L) :-[ zostawila 2 synow , meza ....

:-[

Do góry stronyOffline

Strona 47 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 46 | 47 | 48 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,