Str 42 z 55 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2018-09-06 13:30:23 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
kiedys byly chyba inne czasy sporo bylo takich zwiazkow teraz ktos moze
"zaryzykowac" kilka goracych nocy ale chyba malo kto sie wiaze ze starym prykiem ... moze poza corka turnala hehe swoja droga jego przyjazn z konradem szybko sie skonczyla z tego powodu ogolnie to fajnie byloby miec 20lat mlodsza laske bedac w wieku 50lat tak samo faceta ale dla tej mlodszej polowki to dramat murowany na przestrzeni kolejnych 20 |
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2018-09-06 15:26:37 (7 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2018-09-05 23:04:09, clockwork_orange napisał(a): to kryzys przerodzil sie w portal randkowy, co za epopeja, kurka wodna... No wlasnie szkoda ze nie; ) Nie nadazaja za trendami, wirtualne zycie przenosi sie na instagramy i inne takie. Tam tego typu fotki i ktrotkie wpisy przynjamniej potencjanie moga ci wygenerowac dochod. Tu piszesz a zarabia na tym kto inny ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
gosian | Post #3 Ocena: 0 2018-09-06 18:02:00 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Może nie nadążam za wirtualnym światem, może nawet jestem zacofana albo staroswiecka ale cenie sobie intymność. I dobrze mi z tym. Nikomu nic nie muszę udowadniać. Każdy kieruje swoim życiem jak chce.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Kanonier30 | Post #4 Ocena: 0 2018-09-06 18:11:12 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Szczerze napiszę, że jestem w wieku odpowiadającym stereotypom kryzysu wieku średniego u mężczyzn.... .
Natomiast spędzam tyle czasu samotnie w domu, że nawet nie wyobrażam sobie, aby jakakolwiek kobieta - zwłaszcza młodsza znacznie wiekiem - zaprowadzała mi swoje porządki. Parcie na związek za wszelką cenę - mnie tylko śmieszy, Może dlatego, że znalazłem sposób - tak sądzę - na realizowanie swoich pasji, Związanych z militariami i historią ogólnie, co wykorzystuję w pracy, a właściwie namiastce,,, , To mi wystarcza. Na szczęście żyjemy w czasach, gdzie dostęp do sieci, to dostęp do archiwów, wirtualnych zbiorów. Wpadłem w taką rutynę, że obecność kobiety, dziewczyny zdewastowałaby ten świat, Byłem żonaty - swoje wnioski wyciągnąłem i powtórki z rozrywki nie szukam. Zresztą - jak podkreśla Cejrowski - jako katolowi, to nie uchodzi, ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 06-09-2018 18:12 ] |
kksiezniczka | Post #5 Ocena: 0 2018-09-06 18:15:04 (7 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Cytat: 2018-09-06 18:02:00, gosian napisał(a): Może nie nadążam za wirtualnym światem, może nawet jestem zacofana albo staroswiecka ale cenie sobie intymność. I dobrze mi z tym. Nikomu nic nie muszę udowadniać. Każdy kieruje swoim życiem jak chce. Ja tam też biegnę, biegnę i jak na razie tylko do kindla dobiegłam ![]() ![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
|
|
karjo1 | Post #6 Ocena: 0 2018-09-06 18:23:08 (7 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Czytajac, to same kryzysy forumowe sie przewijaja...
![]() Jak ktos ladnie podsumowal, gdy glowa... |
Post #7 Ocena: 0 2018-09-06 18:38:57 (7 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2018-09-06 18:11:12, Kanonier30 napisał(a): Byłem żonaty - swoje wnioski wyciągnąłem i powtórki z rozrywki nie szukam. Zresztą - jak podkreśla Cejrowski - jako katolowi, to nie uchodzi, Byles, Kanonier? Wlasnie u Katolikow wszystko skomplikowane ja w kosciele katolickim panna a taka ze mnie panna jak z koziej ... traba. --- Tak w ogole to oczywiscie wlasciwa rzecza jest robic jak piszesz - albo sie zaangazowac calkowicie i brac slub albo sie jakos izolowac. Tylko ze teoria to u niektorych jak u mnie to wlasnie teoria. Ja mieszkam z kims bez slubu i mam wiekszy kac moralny to zostawic niz mialam kiedys skladajac w sadzie pozew rozwodowy. W dodatku z obecnym obiektem moich westchnien kiedys zaczelam wiecej rozmawiac o wyznaniu wlasnie on jest z rodziny katolickiej i tak to milo brzmialo zeby pogadac no i tylko nowy problem teraz. Nawet chcialam go namawiac na ogloszenie gdzies na polskiej stronie jesli kogos szukal i wlasnie mowilam ze bylby hot stuff wsrod Polek ale sie uparl ze wlasnie ma juz eye na jednej. Nielatwo byc madrym czasem. No nic postaram sie wiecej nie nudzic. Fajnie jak piszesz, jestes jedna z tych osob ktore zawsze milo tu spotkac ![]() [ Ostatnio edytowany przez: KatyD 06-09-2018 19:06 ] Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
Post #8 Ocena: 0 2018-09-07 21:33:13 (7 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Obiekt-Moich-Westchnien pochwalil mi sie ze spedza ten weekend ze swoja corka. To mi przypomnialo jak szwagier opowiadal ze nigdy nie przypuszczal jak latwo poznaje sie kobiety podczas spaceru z malym dzieckiem, jego pierworodna. Wszystko przed Toba wiec, Cris82!
![]() Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
autor65 | Post #9 Ocena: 0 2018-09-07 22:27:27 (7 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
ja jestem po...tak przynajmniej mi się wydaje. Trwał 16 lat! Było super.
Pytajcie ![]() człowiek się zmienia za ...granicą
|
andyopole | Post #10 Ocena: 0 2018-09-07 23:01:55 (7 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2018-09-07 22:27:27, autor65 napisał(a): ja jestem po...tak przynajmniej mi się wydaje. Trwał 16 lat! Było super. Pytajcie ![]() @autor65 zyje! Rewitaj. ![]() |