Str 41 z 55 |
|
---|---|
clockwork_orang | Post #1 Ocena: 0 2018-09-05 23:04:09 (7 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
to kryzys przerodzil sie w portal randkowy, co za epopeja, kurka wodna...
|
Richmond | Post #2 Ocena: 0 2018-09-05 23:21:27 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
![]() Nie znam zadnego dwudziestolatka, stad bylo moje pytanie. ZNam paru trzydziestolatkow, ktorzy nie dyskryminuja ze wzgledu na wiek. Carpe diem.
|
4ary | Post #3 Ocena: 0 2018-09-05 23:31:46 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja tak w trakcie obiadu załapałem sie na to zdjęcie i muszę powiedzieć ,że słabe te kafelki były w tej łazience. Odcień taki nijaki i fuga krzywa.
![]() Wszystko jednak to kwestia smaku i odpowiedniego miejsca. Na polskich plażach na ten przyklad w tym roku pelno półnagiego luda i to cieszy ale w wielu pobliskich kawiarniach i restauracjach klienta w gaciach nie obslugują bez względu na to jak kształtnie jest zbudowany. I to też cieszy. To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
Post #4 Ocena: 0 2018-09-05 23:48:02 (7 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2018-09-05 23:31:46, 4ary napisał(a): Ja tak w trakcie obiadu załapałem sie na to zdjęcie i muszę powiedzieć ,że słabe te kafelki były w tej łazience. Odcień taki nijaki i fuga krzywa. ![]() Wszystko jednak to kwestia smaku i odpowiedniego miejsca. Na polskich plażach na ten przyklad w tym roku pelno półnagiego luda i to cieszy ale w wielu pobliskich kawiarniach i restauracjach klienta w gaciach nie obslugują bez względu na to jak kształtnie jest zbudowany. I to też cieszy. Lazienka beznadziejna to prawda powinnam byla pomyslec czym zakryc kafelki. Kiedys mieszkalam w kamienicy w ktorej czesc bedsitow nalezala do burdelu a wiem to od policjii wiec to na pewno. Kiedys przypadkowo zajrzalam do jednego z pokoi I w tym nedznym bedsicie lozko mialo piekna ciemna satynowa posciel. To pewnie cos takiego powinnam rozeslac? Richmond nawet nie wiedzialam ze priv obsluguje zdjecia to przesle tylko sie nie wystrasz lobuzie. ![]() ___ Acha, odnosnie dwudziestolatkow to moje doswiadczenia sa takie same jak Gal teraz po czterdziestce. Chlopcy najwyrazniej lubia przygody. Teraz pewna strona randkowa szukala moderatora i myslalam sie zglosic wiec jeszcze zalozylam szybko profil zeby tam zajrzec. Oczywiscie od razu pisze sporo facetow i mnie zagadal jakis uzytkownik podobno 22 lata I zdjecie mlodej buzi I postawnego cialka w mundurze wojskowym. Ja odpisalam ze ja tylko na chwileczke bylam I juz uciekam ale nie umialabym zignorowac zolnierza wiec pozdrawiam spod bazy wojskowej a on zaczal nawijac o seksie no I pozniej usunelam konto. Tak jak dla Gal, dla mnie potencjalny syn lub wnuk to jednak nie jest to ale chlopcy sa chetni i szukaja okazji. Tak swoja droga to jedna moja prababcia byla ok 15 lat starsza od pradziadka ale pobrali sie I nawet mieli dwojke zdrowych dzieci no oprocz tego ze ja sie taka urodzilam z ich genow wiele lat pozniej. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: KatyD 06-09-2018 00:10 ] Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
andypolo | Post #5 Ocena: 0 2018-09-06 09:53:04 (7 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Cytat: 2018-09-05 23:48:02, KatyD napisał(a): ___ Acha, odnosnie dwudziestolatkow to moje doswiadczenia sa takie same jak Gal teraz po czterdziestce. Chlopcy najwyrazniej lubia przygody. Bo jak przysłowie pszczół mówi: Na starej ... Młody ... się ćwiczy. A tak na poważnie to chyba nie ma nic złego w tym, że starsza kobieta z młodym mężczyzną i na odwrót. Ważne ,aby obie strony były usatysfakcjonowane. |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2018-09-06 12:28:29 (7 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2018-09-06 09:53:04, andypolo napisał(a): Cytat: 2018-09-05 23:48:02, KatyD napisał(a): ___ Acha, odnosnie dwudziestolatkow to moje doswiadczenia sa takie same jak Gal teraz po czterdziestce. Chlopcy najwyrazniej lubia przygody. Bo jak przysłowie pszczół mówi: Na starej ... Młody ... się ćwiczy. A tak na poważnie to chyba nie ma nic złego w tym, że starsza kobieta z młodym mężczyzną i na odwrót. Ważne ,aby obie strony były usatysfakcjonowane. ![]() Ja kiedys bardzo nie lubilam dziewczyny mojego osiemnastoletniego ucznia ktora byla w moim wieku. Ale im ta mlodsza polowka starsza tym wszystko bardziej akceptowalne wedlug mnie. Moja obsesja jest kwestia dzieci, mlody powinien miec z kims dzieci oczywiscie wiec teraz podoba mi sie juz tylko mlodziez ktora dorobila sie potomstwa ![]() Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
zosiasamosia | Post #7 Ocena: 0 2018-09-06 12:30:12 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Przypomniało mię jeszcze jedno powiedzonko:
Gdy głowa siwieje, to dupa szaleje ![]() Cytat: 2018-09-06 12:28:29, KatyD napisał(a): ... wiec teraz podoba mi sie juz tylko mlodziez ktora dorobila sie potomstwa ![]() Nasz syn jest bezpieczny! ![]() Niby nic nie mam do różnicy wieku, ale wolę, żeby moja synowa prowadzała mnie pod pachę, a nie ja ją. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: zosiasamosia 06-09-2018 12:33 ] |
cris82 | Post #8 Ocena: 0 2018-09-06 13:02:34 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
celna uwaga wszystko jest ok nikomu nic nie przeszkadza niech kazdy zyje swoim zyciem ale malo kto zyczylby swojemu dziecku romansowanie lub wiazanie sie z kims o 20lat statszym hehe
|
andypolo | Post #9 Ocena: 0 2018-09-06 13:10:41 (7 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Cytat: 2018-09-06 13:02:34, cris82 napisał(a): celna uwaga wszystko jest ok nikomu nic nie przeszkadza niech kazdy zyje swoim zyciem ale malo kto zyczylby swojemu dziecku romansowanie lub wiazanie sie z kims o 20lat statszym I na dodatek czarnym, muzułmaninem. ![]() |
ZlotaPerla | Post #10 Ocena: 0 2018-09-06 13:11:43 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-09-06 13:02:34, cris82 napisał(a): celna uwaga wszystko jest ok nikomu nic nie przeszkadza niech kazdy zyje swoim zyciem ale malo kto zyczylby swojemu dziecku romansowanie lub wiazanie sie z kims o 20lat statszym hehe Moja mama miała 23 lata, mój tato 50 i ja się właśnie gdzieś zaczęłam - wzięli ślub cywilny, bo on rozwodnik. A efekt tego związku był bardzo nieciekawy ... nikomu takich atrakcji nie życzę. |