MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kryzys wieku sredniego

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 41 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 40 | 41 | 42 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

Str 41 z 55

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

clockwork_orang

Post #1 Ocena: 0

2018-09-05 23:04:09 (7 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

to kryzys przerodzil sie w portal randkowy, co za epopeja, kurka wodna...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2018-09-05 23:21:27 (7 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

;-) Haha, wychodzi na to, ze to moje slowa sprowokowaly zdjecie, ale nie dane bylo mi go zobaczyc. Poprosze na priv.

Nie znam zadnego dwudziestolatka, stad bylo moje pytanie. ZNam paru trzydziestolatkow, ktorzy nie dyskryminuja ze wzgledu na wiek.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

4ary

Post #3 Ocena: 0

2018-09-05 23:31:46 (7 lat temu)

4ary

Konto usunięte

Ja tak w trakcie obiadu załapałem sie na to zdjęcie i muszę powiedzieć ,że słabe te kafelki były w tej łazience. Odcień taki nijaki i fuga krzywa. :)
Wszystko jednak to kwestia smaku i odpowiedniego miejsca. Na polskich plażach na ten przyklad w tym roku pelno półnagiego luda i to cieszy ale w wielu pobliskich kawiarniach i restauracjach klienta w gaciach nie obslugują bez względu na to jak kształtnie jest zbudowany. I to też cieszy.
To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2018-09-05 23:48:02 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-05 23:31:46, 4ary napisał(a):
Ja tak w trakcie obiadu załapałem sie na to zdjęcie i muszę powiedzieć ,że słabe te kafelki były w tej łazience. Odcień taki nijaki i fuga krzywa. :)
Wszystko jednak to kwestia smaku i odpowiedniego miejsca. Na polskich plażach na ten przyklad w tym roku pelno półnagiego luda i to cieszy ale w wielu pobliskich kawiarniach i restauracjach klienta w gaciach nie obslugują bez względu na to jak kształtnie jest zbudowany. I to też cieszy.

Lazienka beznadziejna to prawda powinnam byla pomyslec czym zakryc kafelki. Kiedys mieszkalam w kamienicy w ktorej czesc bedsitow nalezala do burdelu a wiem to od policjii wiec to na pewno. Kiedys przypadkowo zajrzalam do jednego z pokoi I w tym nedznym bedsicie lozko mialo piekna ciemna satynowa posciel. To pewnie cos takiego powinnam rozeslac?

Richmond nawet nie wiedzialam ze priv obsluguje zdjecia to przesle tylko sie nie wystrasz lobuzie. :)

___
Acha, odnosnie dwudziestolatkow to moje doswiadczenia sa takie same jak Gal teraz po czterdziestce. Chlopcy najwyrazniej lubia przygody. Teraz pewna strona randkowa szukala moderatora i myslalam sie zglosic wiec jeszcze zalozylam szybko profil zeby tam zajrzec. Oczywiscie od razu pisze sporo facetow i mnie zagadal jakis uzytkownik podobno 22 lata I zdjecie mlodej buzi I postawnego cialka w mundurze wojskowym. Ja odpisalam ze ja tylko na chwileczke bylam I juz uciekam ale nie umialabym zignorowac zolnierza wiec pozdrawiam spod bazy wojskowej a on zaczal nawijac o seksie no I pozniej usunelam konto. Tak jak dla Gal, dla mnie potencjalny syn lub wnuk to jednak nie jest to ale chlopcy sa chetni i szukaja okazji. Tak swoja droga to jedna moja prababcia byla ok 15 lat starsza od pradziadka ale pobrali sie I nawet mieli dwojke zdrowych dzieci no oprocz tego ze ja sie taka urodzilam z ich genow wiele lat pozniej. :)

[ Ostatnio edytowany przez: KatyD 06-09-2018 00:10 ]

Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

andypolo

Post #5 Ocena: 0

2018-09-06 09:53:04 (7 lat temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Cytat:

2018-09-05 23:48:02, KatyD napisał(a):

___
Acha, odnosnie dwudziestolatkow to moje doswiadczenia sa takie same jak Gal teraz po czterdziestce. Chlopcy najwyrazniej lubia przygody.

Bo jak przysłowie pszczół mówi:
Na starej ...
Młody ... się ćwiczy.

A tak na poważnie to chyba nie ma nic złego w tym, że starsza kobieta z młodym mężczyzną i na odwrót. Ważne ,aby obie strony były usatysfakcjonowane.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2018-09-06 12:28:29 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-06 09:53:04, andypolo napisał(a):
Cytat:

2018-09-05 23:48:02, KatyD napisał(a):

___
Acha, odnosnie dwudziestolatkow to moje doswiadczenia sa takie same jak Gal teraz po czterdziestce. Chlopcy najwyrazniej lubia przygody.

Bo jak przysłowie pszczół mówi:
Na starej ...
Młody ... się ćwiczy.

A tak na poważnie to chyba nie ma nic złego w tym, że starsza kobieta z młodym mężczyzną i na odwrót. Ważne ,aby obie strony były usatysfakcjonowane.

:)
Ja kiedys bardzo nie lubilam dziewczyny mojego osiemnastoletniego ucznia ktora byla w moim wieku. Ale im ta mlodsza polowka starsza tym wszystko bardziej akceptowalne wedlug mnie. Moja obsesja jest kwestia dzieci, mlody powinien miec z kims dzieci oczywiscie wiec teraz podoba mi sie juz tylko mlodziez ktora dorobila sie potomstwa :P :D

Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

zosiasamosia

Post #7 Ocena: 0

2018-09-06 12:30:12 (7 lat temu)

zosiasamosia

Konto usunięte

Przypomniało mię jeszcze jedno powiedzonko:

Gdy głowa siwieje, to dupa szaleje :)

Cytat:

2018-09-06 12:28:29, KatyD napisał(a):
... wiec teraz podoba mi sie juz tylko mlodziez ktora dorobila sie potomstwa :P :D

Nasz syn jest bezpieczny! ;)

Niby nic nie mam do różnicy wieku, ale wolę, żeby moja synowa prowadzała mnie pod pachę, a nie ja ją. :)

[ Ostatnio edytowany przez: zosiasamosia 06-09-2018 12:33 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2018-09-06 13:02:34 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

celna uwaga wszystko jest ok nikomu nic nie przeszkadza niech kazdy zyje swoim zyciem ale malo kto zyczylby swojemu dziecku romansowanie lub wiazanie sie z kims o 20lat statszym hehe

Do góry stronyOffline

andypolo

Post #9 Ocena: 0

2018-09-06 13:10:41 (7 lat temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Cytat:

2018-09-06 13:02:34, cris82 napisał(a):
celna uwaga wszystko jest ok nikomu nic nie przeszkadza niech kazdy zyje swoim zyciem ale malo kto zyczylby swojemu dziecku romansowanie lub wiazanie sie z kims o 20lat statszym

I na dodatek czarnym, muzułmaninem. :-]

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla

Post #10 Ocena: 0

2018-09-06 13:11:43 (7 lat temu)

ZlotaPerla

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-06 13:02:34, cris82 napisał(a):
celna uwaga wszystko jest ok nikomu nic nie przeszkadza niech kazdy zyje swoim zyciem ale malo kto zyczylby swojemu dziecku romansowanie lub wiazanie sie z kims o 20lat statszym hehe

Moja mama miała 23 lata, mój tato 50 i ja się właśnie gdzieś zaczęłam - wzięli ślub cywilny, bo on rozwodnik. A efekt tego związku był bardzo nieciekawy ... nikomu takich atrakcji nie życzę.

Do góry stronyOffline

Strona 41 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 40 | 41 | 42 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,