MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kryzys wieku sredniego

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 39 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 38 | 39 | 40 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

Str 39 z 55

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2018-09-05 18:41:26 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-05 18:34:45, gosian napisał(a):
A ja się zastanawiam co daje osobom, które wrzucają pół nagie zdjęcia na publiczne forum? Mi osobiście nie przeszkadza, tak tylko się zastanawiam. Czy chęć poczucia aprobaty, czy potrzeba usłyszenia WOW... Super.? Ot taka moja ciekawość :-8

W moim przypadku, reakcja na slowa "czy mlodziezy nie przeszkadza" to jak wygladaja czterdziestki. Wedlug mnie nie ma co przeszkadzac.
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

minicab

Post #2 Ocena: 0

2018-09-05 19:49:59 (7 lat temu)

minicab

Mężczyzna

Z nami od: 08-05-2009

Oj tam juz sie nie oburzajcie tak. Kolezanka chciala sie podzielic zdjeciem to sie podzielila. Majtki na pupie, piersi odsloniete do tego samego stopnia co niejedne gwiazdy. Nic oburzajacego tam nie bylo :-)

A jakby facet w majtkach byl z umiesniona klata to tez taka reakcja by byla? Nie sadze, a przeciez tu tez kolezanka wiecej nie pokazala.
"One day you'll leave this world behind So live a life you will remember."

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2018-09-05 19:52:59 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Aw, Katy D, a ja nie mialam okazji zobaczyc fotki, wrzuc na fb albo na Insta pls, albo mi wyslij na messangera chociaz:D

Ja uwielbiam takie klimaty:D Ty piekna jestes to na fotkach to reszt ksztaltow tez pewnie super.

; )

Cytat:
czy potrzeba usłyszenia WOW... Super.? Ot taka moja ciekawość

A co w tym zlego? Jak sie swietnie wyglada to ja jej chetnie powiem/ napisze to wow, super. Dlaczego nie?

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 05-09-2018 19:54 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2018-09-05 20:08:50 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-05 19:52:59, galadriel napisał(a):
Aw, Katy D, a ja nie mialam okazji zobaczyc fotki, wrzuc na fb albo na Insta pls, albo mi wyslij na messangera chociaz:D

Ja uwielbiam takie klimaty:D Ty piekna jestes to na fotkach to reszt ksztaltow tez pewnie super.

; )

Cytat:
czy potrzeba usłyszenia WOW... Super.? Ot taka moja ciekawość

A co w tym zlego? Jak sie swietnie wyglada to ja jej chetnie powiem/ napisze to wow, super. Dlaczego nie?

[ Ostatnio edytowany przez: <i>galadriel</i> 05-09-2018 19:54 ]

Poszlo na messenger :) Buziaki!
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2018-09-05 20:11:34 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-05 19:49:59, minicab napisał(a):
Oj tam juz sie nie oburzajcie tak. Kolezanka chciala sie podzielic zdjeciem to sie podzielila. Majtki na pupie, piersi odsloniete do tego samego stopnia co niejedne gwiazdy. Nic oburzajacego tam nie bylo :-)

A jakby facet w majtkach byl z umiesniona klata to tez taka reakcja by byla? Nie sadze, a przeciez tu tez kolezanka wiecej nie pokazala.

Ale nie ma ogloszen o pracy dla facetow przez agencje moze o cos takiego chodzi. Uwielbiam pana panie Minicab za ten wpis :)

Do góry stronyOffline

andypolo

Post #6 Ocena: 0

2018-09-05 20:28:53 (7 lat temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Czyżby coś mnie ominęło?

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla

Post #7 Ocena: 0

2018-09-05 20:29:43 (7 lat temu)

ZlotaPerla

Konto usunięte

Ale tu juz nie jeden facet wyskakiwal w majtach, czy tam sloniku jakim`s ...

Do góry stronyOffline

gosian

Post #8 Ocena: 0

2018-09-05 20:30:28 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Ale tu, przynajmniej z mojej strony, oburzenia żadnego nie było. Zwykła ciekawość.. Tyle..
Ja osobiście nie reaguje na słowa rozbieraniem się.. Ale oczywiście każdy jest inny i ma do tego prawo jak chce..
Piękny, brzydki.. To rzecz gustu..
Ciekawość zaspokojona aczkolwiek zdziwienie nadal jest ;-)
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Narwaniec

Post #9 Ocena: 0

2018-09-05 20:39:27 (7 lat temu)

Narwaniec

Konto usunięte

Ten wpis widzą, tylko użytkownicy Premium

[ Ostatnio edytowany przez: Narwaniec 05-09-2018 21:09 ]

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2018-09-05 20:40:03 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-09-05 20:30:28, gosian napisał(a):
Ciekawość zaspokojona aczkolwiek zdziwienie nadal jest ;-)

No to mamy cos wspolnego.

Do góry stronyOffline

Strona 39 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 38 | 39 | 40 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,