Cytat:
2014-11-20 07:11:14, kksiezniczka napisał(a):
Cytat:
2014-11-19 21:58:39, violettaphotography napisał(a):
Cytat:
2014-11-18 15:51:51, Roberto480 napisał(a):
Przeciez cale zycie sprowadza sie do:kasy,jedzenia,spania,bzykania. Co tu jest do czajenia? Chyba lepiej pojezdzic Bentleyem wiedzac ze dasz duzo kasy i za bardzo do niego nie pasujesz,niz Fordem Fiesta ktory masz od lat?
Wiesz to jest jak z tortem.Lepiej go zjesc w kilku,niz suchy chleb samemu.
Oooo, Roberto, juz Cie lubie...
Taaaa. Ten mój kryzys wieku średniego, to jednak będzie nie wtedy kiedy kupię nowe autko, a wtedy kiedy przestanę hucznie świętować własne urodziny i zacznę "bułkę przez bibułke"....
Jak na razie, to świat z poziomu łóżka tak strasznie zjechany przez niektórych - czasem bardzo mi sie podoba

A wyzbywanie się tego co sprawia przyjemność, może prowadzić do prawdziwych frustracji i kryzysów.
Także jestem sobie radosną hedonistką, mam swoje bziki

, staram się nikogo nie krzywdzić* i nie oceniać, a kibel z kryształkami Svarowskiego znalazłby u mnie miejsce
* (...)nie krzywdzić - to takie kluczowe słowa....
Ja dodam ,ze kryzysu nie ma . Jest chwilowe zwatpienie w "swoje" ego
Tak jak napisala kksiezniczka ,ja tez mam swoje bziki i ciesze sie z tego, kryzysu nie bedzie
Darmund , fajnie ,ze "nieczaisz" swoich potrzeb na kryzys wieku sredniego

. Wiekszosc facetow pewnie to by ukrywala.
Pytan pewnie jest mnostwo,np. czy zrobic krok do przodu i "puknac ta sunie" czy to jest kryzys ????Czy jestem jeszcze atrakcujny ? czy musze byc do konca (nie)szczesliwy z kims , z kim jestem ? To jest wylacznie Twoja sprawa.
Chociaz temat bardzo kontrowersyjny. Jedni sa za a inni przeciw a jeszcze inni sami niewiedza co o tym sadzic/co z tym zrobic
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
!
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.