MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kryzys wieku sredniego

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 17 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

Str 17 z 55

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kolezanka_szkla

Post #1 Ocena: 0

2012-07-23 16:57:15 (13 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Cytat:

2012-07-23 16:42:07, Richmond napisał(a):
Cytat:

2012-07-23 16:04:26, kolezanka_szkla napisał(a):
Bestia w Anglii to bardziej zielony.

A co jest zlego w zielonym samochodzie? Ostatnio ostry zielony zrobil sie modny, Mazda 2 zapoczatkowala, a potem poszlo: VW, Ford, Renault, itd.

A ja nie wiem - ja z Liverpoolu. Tutaj ta moda pewnie przyjdzie za dwa lata :-)
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2014-05-10 10:32:14 (11 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Znalazlam dzisiaj ten stary temat, szukajac czegos innego i moge podzielic sie wrazeniami na temat "wyrywania" panow na sportowy samochod. Nie wyrwalam ani jednego, ale kilku probowalo mnie podrywac. Moze zly model/kolor. Zapomnialam, raz wzielam przystojnego toy boya na wycieczke do Szampani, ladny dodatek do auta :-) Tyle, ze nie wyrywalam go, bo to moj kolega.

Za to auto rodzinne, ze sportowym kopem dziala lepiej na panow. Niektorzy znajomi plci meskiej bardzo mnie ostatnio polubili i chca ze mna jezdzic ;) Nie wiem jak wrazenia ze stacji benzynowej, bo kolega na razie glownie tankowal (co potwierdza nagle polubienie).

Bede kontynuowac testy samochodow na kryzys wieku sredniego :-) Obawiam sie tylko, ze moga nie byc reprezentatywne, bo nie moge sie przekonac do Porsche, a to chyba sztandarowe auto na kryzys wieku sredniego.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #3 Ocena: 0

2014-05-10 13:01:38 (11 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

richmond, juz kiedys pisalam w innym temacie o tym problemie*ROFL*
jesli chodzi o smaochody, to niektorzy zachowuja sie jak dzieci:-o
jest jeszcze jedna opcja, ze jakis tam odsetek panow, ma ciut ochowdowane dzieci i poczuli lekko poluzowana smycz i szaleja*ROFL*
w tym wieku factet powinien miec ciagle zajecie, zeby sie go glupoty nei trzymaly, to moja opinia. niestety z doswiadczenia na wlasnej skorze wiem, ze to ciezkie do wykonania*DONT_KNOW*

richmond, jesli chodzi o samochody, nie musi byc porsche, moze byc inny klasyk, zwlaszcza sportowy*ROFL*
zalezy jeszcze z jakiej klasy spolecznej ma byc ten ludek.*ROFL*

albo wesja testow przyspieszona - wybrac sie na gielde samochodow i odrazu bedzie widac , do ktorych najwiecej sie garnie:-]

[ Ostatnio edytowany przez: kik1976 10-05-2014 13:07 ]

Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #4 Ocena: 0

2014-05-10 13:41:55 (11 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

znam ten bol :-] przerabiam na wlasnej skorze, tzn moj rodziciel przechodzi :-] ale to juz raczej sredni starszy wiek :-o. wlasnie wymienil tetetke na mesia cls i "zasypuje mnie" tel, czy fajny itd, a skad ja mam to wiedziec :-o :-] mnie takie fury nie kreca*TIRED* no chyba, ze zaczna:-o*ROFL*
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2014-05-10 14:08:09 (11 lat temu)

Richmond

Kobieta

TT niewatpliwie mlodziezowe, ale CLS to takie bardziej stateczne auto, wiec moze juz mu przechodzi :-) Moj ojciec zaczal zmieniac samochody jak rekawiczki tak gdzies ok 55 roku zycia. PRL opoznil mu troche midlife crisis ;-)
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #6 Ocena: 0

2014-05-10 14:28:03 (11 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2014-05-10 10:32:14, Richmond napisał(a):
Znalazlam dzisiaj ten stary temat, szukajac czegos innego i moge podzielic sie wrazeniami na temat "wyrywania" panow na sportowy samochod. Nie wyrwalam ani jednego, ale kilku probowalo mnie podrywac. Moze zly model/kolor. Zapomnialam, raz wzielam przystojnego toy boya na wycieczke do Szampani, ladny dodatek do auta :-) Tyle, ze nie wyrywalam go, bo to moj kolega.

Bede kontynuowac testy samochodow na kryzys wieku sredniego :-) Obawiam sie tylko, ze moga nie byc reprezentatywne, bo nie moge sie przekonac do Porsche, a to chyba sztandarowe auto na kryzys wieku sredniego.

hmm, a nie pisalas gdzies, ze masz meza? :-D

samochod jako leczenie kryzysu? tylko czyjego - Twojego czy panow?

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2014-05-10 14:43:25 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #8 Ocena: 0

2014-05-10 14:56:15 (11 lat temu)

Richmond

Kobieta

Cytat:

2014-05-10 14:28:03, clockwork_orange napisał(a):
Cytat:

2014-05-10 10:32:14, Richmond napisał(a):

hmm, a nie pisalas gdzies, ze masz meza? :-D

samochod jako leczenie kryzysu? tylko czyjego - Twojego czy panow?

Mam meza, ale on nie przeszkadza w podrywaniu :-)

Kryzys moze byc kazdego, nie dyskryminuje :-) Akurat samochody to moje hobby, ale 2 lata temu zamawialam taki, ktory wpisywal sie w temat i teraz moglam dopisac swoje spostrzezenia.

Mysle, ze mezczyzna ma o wiele wieksze szanse podrywu pan na sportowe auto, kobieta podrywu panow raczej male.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #9 Ocena: 0

2014-05-10 14:59:27 (11 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

czy ja wiem? znaczy, zmieniasz samochody jak rekawiczki, czy tylko marzy Ci sie jakis? :-]

w pracy wiekszosc jezdzi motorami, ba nawet raz do roku jada do Nürburgring poszalec na torze... mnie tez cos bierze w takim razie, bo samochodu nie mam i raczej miec nie bede w najblizszym czasie, za to motor i owszem 8-)

Cytat:

2014-05-10 14:56:15, Richmond napisał(a):

Kryzys moze byc kazdego, nie dyskryminuje :-) Akurat samochody to moje hobby, ale 2 lata temu zamawialam taki, ktory wpisywal sie w temat i teraz moglam dopisac swoje spostrzezenia.

Mysle, ze mezczyzna ma o wiele wieksze szanse podrywu pan na sportowe auto, kobieta podrywu panow raczej male.

to cos Ci podpowiem... znasz faceta co lubi jezdzic z kobieta zamiast samemu prowadzic, w dodatku nie swoj samochod - az mi sie przypomnialo powiedzonko, ze samochod jest takim e-penisem

ps. gwarantuje, ze na jacht w godzine byc wyrwala :-]

[ Ostatnio edytowany przez: clockwork_orange 10-05-2014 15:03 ]

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2014-05-10 15:36:52 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 17 z 55 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ... 53 | 54 | 55 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,