Str 17 z 55 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
kolezanka_szkla |
Post #1 Ocena: 0 2012-07-23 16:57:15 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
Cytat:
2012-07-23 16:42:07, Richmond napisał(a):
Cytat:
2012-07-23 16:04:26, kolezanka_szkla napisał(a):
Bestia w Anglii to bardziej zielony.
A co jest zlego w zielonym samochodzie? Ostatnio ostry zielony zrobil sie modny, Mazda 2 zapoczatkowala, a potem poszlo: VW, Ford, Renault, itd.
A ja nie wiem - ja z Liverpoolu. Tutaj ta moda pewnie przyjdzie za dwa lata  "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|

|
 |
|
|
Richmond |
Post #2 Ocena: 0 2014-05-10 10:32:14 (11 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Znalazlam dzisiaj ten stary temat, szukajac czegos innego i moge podzielic sie wrazeniami na temat "wyrywania" panow na sportowy samochod. Nie wyrwalam ani jednego, ale kilku probowalo mnie podrywac. Moze zly model/kolor. Zapomnialam, raz wzielam przystojnego toy boya na wycieczke do Szampani, ladny dodatek do auta  Tyle, ze nie wyrywalam go, bo to moj kolega.
Za to auto rodzinne, ze sportowym kopem dziala lepiej na panow. Niektorzy znajomi plci meskiej bardzo mnie ostatnio polubili i chca ze mna jezdzic  Nie wiem jak wrazenia ze stacji benzynowej, bo kolega na razie glownie tankowal (co potwierdza nagle polubienie).
Bede kontynuowac testy samochodow na kryzys wieku sredniego  Obawiam sie tylko, ze moga nie byc reprezentatywne, bo nie moge sie przekonac do Porsche, a to chyba sztandarowe auto na kryzys wieku sredniego. Carpe diem.
|

|
 |
|
kik1976 |
Post #3 Ocena: 0 2014-05-10 13:01:38 (11 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2006 Skąd: Neverland |
richmond, juz kiedys pisalam w innym temacie o tym problemie
jesli chodzi o smaochody, to niektorzy zachowuja sie jak dzieci
jest jeszcze jedna opcja, ze jakis tam odsetek panow, ma ciut ochowdowane dzieci i poczuli lekko poluzowana smycz i szaleja
w tym wieku factet powinien miec ciagle zajecie, zeby sie go glupoty nei trzymaly, to moja opinia. niestety z doswiadczenia na wlasnej skorze wiem, ze to ciezkie do wykonania
richmond, jesli chodzi o samochody, nie musi byc porsche, moze byc inny klasyk, zwlaszcza sportowy
zalezy jeszcze z jakiej klasy spolecznej ma byc ten ludek.
albo wesja testow przyspieszona - wybrac sie na gielde samochodow i odrazu bedzie widac , do ktorych najwiecej sie garnie ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) [ Ostatnio edytowany przez: kik1976 10-05-2014 13:07 ] Actus hominis non dignitas iudicentur ..
|

|
 |
|
agarudii |
Post #4 Ocena: 0 2014-05-10 13:41:55 (11 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
znam ten bol ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) przerabiam na wlasnej skorze, tzn moj rodziciel przechodzi ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ale to juz raczej sredni starszy wiek  . wlasnie wymienil tetetke na mesia cls i "zasypuje mnie" tel, czy fajny itd, a skad ja mam to wiedziec ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) mnie takie fury nie kreca  no chyba, ze zaczna   Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|

|
 |
|
Richmond |
Post #5 Ocena: 0 2014-05-10 14:08:09 (11 lat temu) |
TT niewatpliwie mlodziezowe, ale CLS to takie bardziej stateczne auto, wiec moze juz mu przechodzi  Moj ojciec zaczal zmieniac samochody jak rekawiczki tak gdzies ok 55 roku zycia. PRL opoznil mu troche midlife crisis  Carpe diem.
|

|
 |
|
|
clockwork_orang |
Post #6 Ocena: 0 2014-05-10 14:28:03 (11 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
Cytat:
2014-05-10 10:32:14, Richmond napisał(a):
Znalazlam dzisiaj ten stary temat, szukajac czegos innego i moge podzielic sie wrazeniami na temat "wyrywania" panow na sportowy samochod. Nie wyrwalam ani jednego, ale kilku probowalo mnie podrywac. Moze zly model/kolor. Zapomnialam, raz wzielam przystojnego toy boya na wycieczke do Szampani, ladny dodatek do auta  Tyle, ze nie wyrywalam go, bo to moj kolega.
Bede kontynuowac testy samochodow na kryzys wieku sredniego  Obawiam sie tylko, ze moga nie byc reprezentatywne, bo nie moge sie przekonac do Porsche, a to chyba sztandarowe auto na kryzys wieku sredniego.
hmm, a nie pisalas gdzies, ze masz meza?
samochod jako leczenie kryzysu? tylko czyjego - Twojego czy panow?
|

|
 |
|
|
Post #7 Ocena: 0 2014-05-10 14:43:25 (11 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Richmond |
Post #8 Ocena: 0 2014-05-10 14:56:15 (11 lat temu) |
Cytat:
2014-05-10 14:28:03, clockwork_orange napisał(a):
Cytat:
2014-05-10 10:32:14, Richmond napisał(a):
Bede kontynuowac testy samochodow na kryzys wieku sredniego  Obawiam sie tylko, ze moga nie byc reprezentatywne, bo nie moge sie przekonac do Porsche, a to chyba sztandarowe auto na kryzys wieku sredniego.
hmm, a nie pisalas gdzies, ze masz meza?
samochod jako leczenie kryzysu? tylko czyjego - Twojego czy panow?
Mam meza, ale on nie przeszkadza w podrywaniu
Kryzys moze byc kazdego, nie dyskryminuje  Akurat samochody to moje hobby, ale 2 lata temu zamawialam taki, ktory wpisywal sie w temat i teraz moglam dopisac swoje spostrzezenia.
Mysle, ze mezczyzna ma o wiele wieksze szanse podrywu pan na sportowe auto, kobieta podrywu panow raczej male. Carpe diem.
|

|
 |
|
clockwork_orang |
Post #9 Ocena: 0 2014-05-10 14:59:27 (11 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
czy ja wiem? znaczy, zmieniasz samochody jak rekawiczki, czy tylko marzy Ci sie jakis?
w pracy wiekszosc jezdzi motorami, ba nawet raz do roku jada do Nürburgring poszalec na torze... mnie tez cos bierze w takim razie, bo samochodu nie mam i raczej miec nie bede w najblizszym czasie, za to motor i owszem
Cytat:
2014-05-10 14:56:15, Richmond napisał(a):
Kryzys moze byc kazdego, nie dyskryminuje  Akurat samochody to moje hobby, ale 2 lata temu zamawialam taki, ktory wpisywal sie w temat i teraz moglam dopisac swoje spostrzezenia.
Mysle, ze mezczyzna ma o wiele wieksze szanse podrywu pan na sportowe auto, kobieta podrywu panow raczej male.
to cos Ci podpowiem... znasz faceta co lubi jezdzic z kobieta zamiast samemu prowadzic, w dodatku nie swoj samochod - az mi sie przypomnialo powiedzonko, ze samochod jest takim e-penisem
ps. gwarantuje, ze na jacht w godzine byc wyrwala
[ Ostatnio edytowany przez: clockwork_orange 10-05-2014 15:03 ]
|

|
 |
|
|
Post #10 Ocena: 0 2014-05-10 15:36:52 (11 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|