Cytat:
2012-07-17 18:58:06, DZIARA13 napisał(a):
Witam.Chciałabym się dowiedzieć jak powinnam sprowadzić na ziemię mojego męża który chyba przechodzi kryzys wieku(trochę wcześnie 35l).
Typowe objawy;nowy samochód(niepotrzebny),nagrywanie płyt z muzyka z lat 90,nowy styl ubierania(trochę śmieszny-pan z dużym brzuszkiem w sweterku polo),młoda dziunia -nie wiem,chyba jeszcze nie.
Doradżcie co zrobić ,żeby się nie obraził a oprzytomniał.
p.s.wiecie dlaczego to faceci mają kryzys wieku średnie,bo kobiety nie maja na to czasu(dwoje dzieci,praca zawodowa,gotowanie,pranie itd)
Skoro masz męża wokalistę czy innego muzyka, to bym się martwił. A jeśli trudni się piractwem płyt to jeszcze bardziej.
OK.! Nie będziemy karmić Cię frazesami!
Z twojego opisu wygląda że nastała proza dnia codziennego czego wynikiem jest reakcja łańcuchowa. Prawdopodobnie czekają Cie zmiany, choć niekoniecznie. Oby moje słowa nie były prorocze.
Jadąc tym, a tym samym pozwalając na na nowy może
niepotrzebny super sportowy wózek zwiększy to jedynie powodzenie u płci przeciwnej.
Można wysnuć nawet stwierdzenie, że właśnie z tego powodu niektórzy mężczyźni inwestują w tego typu
bibeloty. Podejrzewam ze nie będzie to Fiat panda, który nie zrobi silnego wrażenia na młodych
dziuniach. Twój mąż to wie ale Ty jeszcze nie! Zresztą nie tylko młodzi mężczyźni kupują sobie sportowe auta. Owe samochody są uwielbiane wśród mężczyzn tuż przed czterdziestka lub zaraz po, lub akuratnie przechodzą kryzys wieku średniego / niezależnie od wieku. W ten sposób chcą się poczuć młodsi i zapewne czasem im się to udaje. Chcą pokazać że mimo swojego wieku sa nadal atrakcyjni dla kobiet. A z tym już bywa gorzej, choć zawsze znajdzie się jakaś nastolatka, która umówi się z prawie czterdziestolatkiem na randkę tylko dlatego, że ON ma Twój niepotrzebny samochód.
Niestety takie kobiety nadal istnieją na tym świecie i nikt chyba nie jest wstanie tego zmienić.
Dobrze ze ciągle robie zwariowane rzeczy, może przez to nigdy nie dopadnie mnie syndrom wieku średniego.
Dobra!
Wiem!
Za młody jeszcze jesteś.
[ Ostatnio edytowany przez: ROTAREDOM 19-07-2012 00:17 ]
______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی