2011-11-23 16:40:58, marianzwonsami napisał(a): A czy o Kochankach tez ma byc?
Nie no co Ty. Przecież miłość platoniczna i dziewicza na wskroś jest charakterystyczna dla ludzi w Twoim wieku.
To chyba tylko jacyś amoralni ateiści tak te swoje związki konsumują zanim powiedzą sakramentalne: tak.
Kochankowie. Jakież to nieżyciowe...
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
2011-11-23 11:54:03, Hail_Eris napisał(a): Ja tylko ostrzegam:
Jeżeli ktoś ma ochotę sam z własnej woli przyznać się - nie będzie problemu.
Jeżeli ktoś będzie zmuszany do przyznawania się w stylu
"Marcin, to moze zaczniemy od Ciebie... " to tylko czekać aż zrobi się tu taka chryja, że Przepychanki przy tym będą wyglądały jak kółko różańcowe Oazy.
2011-11-23 16:55:15, littleflower napisał(a): a moze tak nastepne spotkanie forumowiczow to na jakims weselisku ? albo moze pary boja sie ujawnic ( a znam jedna na pewno ) z obawy ze na wesele sie wszyscy zlecimy ?
jesli już dojdzie w moim wypadku do wesela (oj nie wiem kiedy to będzie) możliwe że kilka osób będzie zaproszonych. ciekawe co na to moja druga połówka :D
2011-11-23 16:06:00, galadriel napisał(a): Kiedyś "kręciłam" tu wirtualnie z takim jednym kolegą. Wszystko na kanale ogólnym, w takim jednym temacie. Facet został przetestowany pod kątem reakcji w różnych sytuacjach, ogólnie zachowania, poglądów etc...Egzamin przeszedł pomyślnie po czym zajęła się nim (już na poważnie) koleżanka. Też z MW. Tak więc wszystko zostało w rodzinie
Moim prywatnym faworytem jest Anthrax.
-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have
2011-11-23 22:22:36, kolezanka_szklanka napisał(a): maw2be mnie sie geba usmiecha od ucha do ucha, bo calkiem niedawno byl watek o twoim rozwodzie,
Fajnie, ze jestes szczesliwy.