MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Od wczoraj jestem rozwodnikiem

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

Str 7 z 13

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

staryznajomy

Post #1 Ocena: 0

2011-10-28 12:30:59 (14 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2011-10-28 09:33:35, ie2ox4 napisał(a):
Jeśli kobieta chce być szczęśliwa, nie może "gmerać" w pamięci faceta!
i odwrotnie.
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kik1976

Post #2 Ocena: 0

2011-10-28 12:46:20 (14 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

no i z tym nie "gmeraniem" nie za bardzo sie zgodze. oczywiscie sprawy lozkowe nei powinny byc ruszane, bo to sprawa prywatna kazdego z osobna, ale np wolalabym wiedziec, jesli to rozwodnik, dlaczego do tego doszlo..bo raczej rzadko sie zdarza, ze poprostu ktos sie wypalil i rozchodza sie w zgodzie. jesli facet ma kochanke, to jest przyczyna rozwodu, to na meijscu tej kochanki chyba nie czulabym sie pewnei, bo skoro raz zdradzil, to moze i nei ostatni. pozatym przeszlosc zawsze bedzie wracac w roznych postaciach.
coz, temat rzeka.
a szczscie to pojecie wzgledne... jak wiatr zawieje.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

KarMar

Post #3 Ocena: 0

2011-10-28 12:47:02 (14 lat temu)

KarMar

Kobieta

Z nami od: 24-10-2011

Otóż to. Poza tym uważam że jest to niepotrzebne. Po co się i kogoś zadreczać jakimiś na czas obecny nieistotnymi sprawami... Ale wiem, że niektórzy tak lubią:) heh

Do góry stronyOffline

KarMar

Post #4 Ocena: 0

2011-10-28 12:52:56 (14 lat temu)

KarMar

Kobieta

Z nami od: 24-10-2011

kik1976 no właśnie, może dlatego że jest to temat rzeka- nie warto zastanawiac sie dlaczego tak, a nie inaczej. Jeżeli bedziemy mieć przemyslenia na każde pytania np. dlaczego zdradził, czy mnie też zdradzi, czy kocha, czy bedzie wierny itp.- nigdy nie bedziemy spokojnie zyc. Każdy jest oddzielną indywidualnością i zawsze inne też będą relacje miedzy partnerami. Uważam, ze jeżeli ktoś nie potrafi zaakceptować sytuacji np. rozwodnika i sam fakt że nim jest, że ma przeszłośc taką a nie inna, to w ogóle nie ma sobie co tym głowy nim zawracać.

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #5 Ocena: 0

2011-10-28 12:59:54 (14 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

znam paru rozwadnikow i rozwodki, przeszlosc sie za nimi coagnie, jak dluugi ogon. nawet jak maja nowego partnera, to zawsze w jakis sposob odbija sie przeszlosc na ich zwiazku, anwet jesli kobieta swiata poza nim nei widzi. a jak sa dzieci i dochodza sprawy finansowe, to wczesneij czy pozniej wyjdzie na wierzch.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #6 Ocena: 0

2011-10-28 13:03:38 (14 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

By moc obiektywnie ocenic przyczyne rozwodu, trzebaby znac wersje obu stron. Gdy zapytamy sie jednej strony, z ktora mamy zamiar tworzyc zwiazek, to poznamy tylko jedna wersje. A ta wersja moze byc zmodyfikowana na potrzeby danej chwili.

To tak jak mezczyznami, ktorzy czesto mowia kochankom jakie te ich zony sa niedobre, ze sa z nimi tylko ze wzgledu na dzieci, a tak naprawde to wcale nie chca sie rozwodzic i jest im dobrze w domu, tylko szukaja przygod.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

mlody_leszczyk

Post #7 Ocena: 0

2011-10-28 14:26:28 (14 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Cytat:

2011-10-28 09:33:35, ie2ox4 napisał(a):
Jeśli kobieta chce być szczęśliwa, nie może "gmerać" w pamięci faceta!

Co racja to racja. Zwłaszcza jak facet wraca rano z imprezy z kolegami nawalony jak pociąg. A tu żona po przebudzeniu się bezczelnie pyta gdzie, żeś był i co zaś robił całą noc? Więc po co ona tak "gmera" w jego pamięci skoro on ja stracił pomiędzy którymś tam piwem a tequila shootem...

Mam takiego rozrywkowego gościa w pracy... No masakra jak się go słucha, a na odpowiedź, że jest głupi przez to co robi i jak żonę traktuje to tylko wzrusza ramionami... Bo co oba mi zrobi, jak coś to ja zostawię i pieniędzy na życie jej nie dam. Ona zajmuje się ich dzieckiem, co jakiś czas dorabia jako interpreter...
Mówię mu, że kiedyś się obudzi i dziecka ani żony już nie będzie. Jego odpowiedzią jest to, że ona nie ma pieniedzy więc niebedzie miała za co odejść...

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-10-28 14:36:44 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #9 Ocena: 0

2011-10-28 15:16:26 (14 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2011-10-28 13:03:38, Richmond napisał(a):
By moc obiektywnie ocenic przyczyne rozwodu, trzebaby znac wersje obu stron. Gdy zapytamy sie jednej strony, z ktora mamy zamiar tworzyc zwiazek, to poznamy tylko jedna wersje. A ta wersja moze byc zmodyfikowana na potrzeby danej chwili.

To tak jak mezczyznami, ktorzy czesto mowia kochankom jakie te ich zony sa niedobre, ze sa z nimi tylko ze wzgledu na dzieci, a tak naprawde to wcale nie chca sie rozwodzic i jest im dobrze w domu, tylko szukaja przygod.
bez obrazy:
baba z jajami z Ciebie. jesteś bardzo obiektywna jak na kobietę.
ps.
mam nadzieję, że nie uraziłem.
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-10-28 15:22:52 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,