Str 9 z 57 |
|
---|---|
polskismak | Post #1 Ocena: 0 2011-01-21 19:56:46 (15 lat temu) |
Z nami od: 05-01-2011 Skąd: londyn |
eliza to niby dlaczego ona szuka porady jak uchronić sie przed deportacją jej partnera z uk ? powinna raczej sie cieszyć że deportują darmozjada . Nie popadaj w szowinizm rasowy. Pośród islamistów jest tyle samo degeneratów i zboczeńców co wśród reszty nacji i kultur . Nie żebym dażył irackich Kurdów szczególną sympatią,raczej antypatią dażę zboczeńców i degeneratów bez względu na kulture i narodowość.
polskismak co uk
Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.
|
elizaglasgow | Post #2 Ocena: 0 2011-01-21 20:00:05 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
Oj...Ta, ktorej dziecko partner molestowal, tez nie mowila o swoich mezu, ze jest darmozjadem...Uwazasz, ze to normalne, zeby ojciec, glowa rodziny nie pracowal?Nie zmieniaj sensu mojej wypowiedzi.Ja wyjasnilam jasno i przejzyscie.Nie probuj zmieniac mojej opinii.
|
elizaglasgow | Post #3 Ocena: 0 2011-01-21 20:06:47 (15 lat temu) |
Poza tym, jesli ona figuruje jako samotna matka, korzysta z pomocy panstwa, to ten kochajacy partner chyba wie, skad maja pieniadze.Pozwala, zeby jego ukochana lamala prawo?Nie jest to dla mnie normalne.Jesli ona chroni tego czlowieka, sama nadstawia karku, bo jego moga deportowac, ale jesli okaze sie, ze ona byla samotna matka, to UK, jej nie pusci za nim, dopoki nie zwroci dlugu wobec panstwa.Przykre, czasem z milosci komplikujemy sobie zycie i wciagamy w to dzieci
![]() |
polskismak | Post #4 Ocena: 0 2011-01-21 20:07:10 (15 lat temu) |
eliza W żadnym wypadku nie mam zamiaru zmieniać Twoich pogladów na temat związków Polek z Arabami bo jeszcze wyjdziesz za jakiegoś kurda i potem na mnie będzie . Każdy może sie wiązać z kim chce i każdy ponosi konsekwencje tego. Zawsze w najgorszej sytuacji pozostają dzieci bo one konsekwencje za rodziców muszą ponosić.
polskismak co uk
Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.
|
Mieszko | Post #5 Ocena: 0 2011-01-21 20:12:28 (15 lat temu) |
Z nami od: 16-07-2009 Skąd: Hastings |
Cytat: 2011-01-21 19:46:18, elizaglasgow napisał(a): Polski smak, zapytaj sie, jak dlugo sie znaja? I kto go utrzymuje... ![]() ![]() A nie słyszałaś o pracy na czarno? Myślisz, że nie ma w Anglii możliwości znalezienia pracy jak się jest nielegalnie? Nie rozśmieszaj mnie. |
|
|
LekarzDrzew | Post #6 Ocena: 0 2011-01-21 20:13:18 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2009 Skąd: Mansfield |
Cytat: 2011-01-21 20:00:05, elizaglasgow napisał(a): Oj...Ta, ktorej dziecko partner molestowal, tez nie mowila o swoich mezu, ze jest darmozjadem...Uwazasz, ze to normalne, zeby ojciec, glowa rodziny nie pracowal?Nie zmieniaj sensu mojej wypowiedzi.Ja wyjasnilam jasno i przejzyscie.Nie probuj zmieniac mojej opinii. a gdzie bylo napisane ze facet nie pracuje? A w zwiazkach multikulturowych wszyscy faceci bija kobiety i molestuja seksualnie dzieci. Mniej wiecej to mialas na mysli? |
polskismak | Post #7 Ocena: 0 2011-01-21 20:19:38 (15 lat temu) |
Cytat: 2011-01-21 20:06:47, elizaglasgow napisał(a): Poza tym, jesli ona figuruje jako samotna matka, korzysta z pomocy panstwa, to ten kochajacy partner chyba wie, skad maja pieniadze.Pozwala, zeby jego ukochana lamala prawo?Nie jest to dla mnie normalne.Jesli ona chroni tego czlowieka, sama nadstawia karku, bo jego moga deportowac, ale jesli okaze sie, ze ona byla samotna matka, to UK, jej nie pusci za nim, dopoki nie zwroci dlugu wobec panstwa.Przykre, czasem z milosci komplikujemy sobie zycie i wciagamy w to dzieci ![]() To gdyby uczciwie postawić sprawy to połowa naszych rodaków z UK nie ma szansy powrotu bo kazdy ma na sumieniu pare funtów niesłusznie pobranej pomocy od Państwa . polskismak co uk
|
elizaglasgow | Post #8 Ocena: 0 2011-01-21 20:21:21 (15 lat temu) |
Tylko nie kazdy Polak w UK ma partnera, ktoremu grozi deportacja.
|
elizaglasgow | Post #9 Ocena: 0 2011-01-21 20:26:48 (15 lat temu) |
Cytat: 2011-01-21 20:12:28, Mieszko napisał(a): Cytat: 2011-01-21 19:46:18, elizaglasgow napisał(a): Polski smak, zapytaj sie, jak dlugo sie znaja? I kto go utrzymuje... ![]() ![]() A nie słyszałaś o pracy na czarno? Myślisz, że nie ma w Anglii możliwości znalezienia pracy jak się jest nielegalnie? Nie rozśmieszaj mnie. Na kazde pytanie dotyczace zasilkow, samotnej matki, tego, czy ta pani go utrzymuje nie padla odpowiedz.Na zadne z tych pytan ta pani nie odpowiedziala.Stwierdzila, ze wszystko stoi na nia, bo on nic legalnie w tym kraju nie moze miec. Jak bierze zasilki na samotna matke, to nie nie utrzymuje go.W ogole. ![]() |
ChrisCov | Post #10 Ocena: 0 2011-01-21 20:28:02 (15 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2008 Skąd: Coventry, West Midlands |
Cytat: 2011-01-21 19:13:57, allabama napisał(a): Cytat: Jest dużo podobnych związków Polek z Kurdami, Angielek jakoś do nich nie ciągnie. Jak widzę Kurda z białą, to w 80% przypadków jest to Polka, a w 20% reszta kobiet białej nacji zamieszkujących ten kraj, włączając w to Czeszki, Słowaczki, Rosjanki, Łotyszki, itp. To nie plucie, to stwierdzenie faktów i nikogo nie oceniam. Wybór jest wolny. Zastanawiam się tylko nad ewenementem tego zjawiska. Ja znam jednego Kurda i akurat ma on za żonę Angielkę. I uważam, że szczęściara z niej bo bardzo fajny facet. ![]() No ja też znam takiego JEDNEGO Kurda i również nic o nim złego nie powiem. Choć facet ma po prostu "inny" sposób myślenia. Od dłuższego czasu męczy mnie w sprawie przemytu papierosów, bym się tym zajmował. Jest gotowy kupować po kilkaset wagonów i płacić gotówką. Ja mu mówię, że to ryzykowne i że za to mogą mnie wyrzucić z tego kraju (on ma obywatelstwo), ale do niego to nie dociera, bo twierdzi, że kasa jest tak duża, że on by ryzykował. Poza tym gdy mnie ktoś drażni w pracy, on mi mówi, że za takie coś by wybił gościowi zęby. Ja mu, że by poszedł do więzienia, a on, że już kilka razy za takie coś był. Poza tym 6 miesięcy w więzieniu to dla niego nie problem. Mówię mu, że co by zrobił, gdyby jego rodzina miała przez 6 miesięcy znacznie niższy dochód, a dziecko nie widziałoby tatusia, a on, że w więzieniu był kilka razy za młodu, ale teraz też to dla niego nie problem, jeśli ktoś go sprowokuje. A poza tym to jeden z moich najlepszych kumpli w pracy ![]() Cytat: 2011-01-21 19:28:15, midian25 napisał(a): UK ostatnio robi wszystko żeby ograniczyć imigrację spoza unii. Skoro sytuacja w Iraku już od 3 lat jest stabilna,uznali,że nie ma potrzeby udzielania azylu i odsyłają do domu i zapewne odeślą jak się uprą.Nie pozostaje nic innego jak udać się z ukochanym do Kurdystanu i poznać tą prawdziwą stronę związku z Kurdem. Insh'allah. [ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 21-01-2011 20:32 ] A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
|