Str 7 z 57 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-01-21 18:02:38 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Goga_G_ | Post #2 Ocena: 0 2011-01-21 18:10:43 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-10-2010 Skąd: Londyn |
To jest orginalny text,ktora moj partner napisal i wrzucil na google do tlumaczenia..ja w tym czasie wyszlam z domu a po powrocie nie dzialal mi net wiec sorki za te wszystkie bledy.
Your partner / husband has the right to stay in Great Britain in 2006 under the EEA rules. Unfortunately, not every worker in the case of the Home Office understands the right of EEA member of the family. Infact, you are not married to his residence in the UK legally as an EEA citizen family member, and no matter how you came to stay in the UK does not affect his rights as a member of the family, coupled with the fact that you guys have children together. You can not say to leave the UK for marketing purposes. a family member, you're POLISH and as such the EEA national or the exercise of the rights of the EEA Agreement in the UK. I am not a lawyer, but God has given me naturally, and as a Solicitor somehow I know that the laws that govern the rules of the EEA, which your partner / husband is entitled to use as a family member. to apply for a residence card for family member of an EEA national. If you work, it is a huge advantage at his request, as you will need to add letters from employers, children's birth certificates if born in the UK, your pay slips and any relevant document to the application, the Home Office is always seeking to learn how you really integrated with life in Britain for herself and family. So every detail and every document is necessary. I tell you, will stay in the UK, because he has that right. This is not a privilege, it is the law. You have to understand it very well and insist on the right. They can not separate you especially now, when children are involved. I know exactly what I am saying to you because I went through this route very successfully too. I have 2 sons with my partner and POLISH Poland has never been before, but I'm settled in Britain, and even longer Housing Association flat. Again, if you as a Polish citizen staying in Britain for five years, it is wise to apply for permanent residence card, because it will speed up your partner / husband 's immigration status in Britain. receive benefits for themselves and it is your child POLISH passports or in any application. If you've been living here for 5 years and children born in Britain, children have a right as citizens of the UK too. Read on the website of the Home Office, all the rights and the right to operate the application is there. And if you happened to me personally for assistance and / or tips, email me at <a href="mailto:nwebube@yahoo.com" target="_new"> nwebube@yahoo.com </ a> I live in south London. Thank you. But remember, I'm not a lawyer. Legal counsel will only take money and do nothing for you. Make your request itself. God bless ya. Twój partner / mąż ma prawo do pobytu w Wielkiej Brytanii w ramach EOG 2006 przepisów. Niestety nie każdy pracownik w przypadku Home Office rozumie prawo członka EOG rodziny. Infact, nie masz za mąż za jego pobyt w Wielkiej Brytanii legalnie jako członka rodziny obywatela EOG i bez względu na sposób doszedł do pobytu w Wielkiej Brytanii nie ma wpływu na jego prawa jako członka rodziny, w połączeniu z faktem, że faceci mają wspólnych dzieci. Nie można powiedzieć, żeby opuścić Wielką Brytanię w celach marketingowych. jest członek rodziny, jesteś POLSKI i jako takie EOG krajowych praw ewentualnie wykonywania porozumienia EOG w Wielkiej Brytanii. Nie jestem adwokatem, ale Bóg obdarzyl mnie solicitor naturalnie i jako tako wiem, że prawa, które rządzą przepisów EOG, które twój partner / mąż ma prawo do stosowania w jak członka rodziny. do ubiegania się o kartę pobytu członka rodziny obywatela EOG. Jeśli pracujesz, to ogromną przewagę na jego wniosek, jak trzeba będzie dodać listy od pracodawców, akty urodzenia dzieci, jeśli urodziły się w Wielkiej Brytanii, swoje odcinki wypłaty i każdy stosowny dokument do wniosku, Home Office zawsze dąży do dowiedzieć się, jak masz naprawdę zintegrowane z życia w Wielkiej Brytanii przez siebie, jak i rodziny. Więc każdy szczegół i każdy dokument jest konieczne. Mówię wam, będzie pobyt w Wielkiej Brytanii, bo ma na to prawo. To nie jest przywilej, jest to prawo. Musisz zrozumieć, to bardzo dobrze i nalegać na prawo. Nie potrafią oddzielić cię szczególnie teraz, gdy dzieci są zaangażowane. Dokładnie wiem, co mówię, do ciebie, bo przeszedł przez tę trasę bardzo pomyślnie też. Mam 2 synów z moim partnerem POLSKIEGO i nigdy nie było Polska przed, ale ja jestem osiedlił się w Wielkiej Brytanii i nawet mieszkanie już Housing Association. Znowu, jeśli jako obywatel polski przebywał w Wielkiej Brytanii przez 5 lat, jest mądry, aby ubiegać się o kartę stałego pobytu, ponieważ przyspieszy twój partner / mąż 's status imigracyjny w Wielkiej Brytanii. przyjmować korzyści sobie sami i to twoje dziecko POLSKI paszportów też w każdej aplikacji. Jeśli już tu zamieszkały przez 5 lat i dzieci urodziły się w Wielkiej Brytanii, dzieci mają dziś prawo jak obywatele Wielkiej Brytanii też. Czytaj na stronie internetowej Home Office, wszystkie prawa i prawa do obsługi aplikacji tam jest. A jeśli masz się do mnie osobiście o pomoc i / lub wskazówki, napisz do mnie na <a href="mailto:nwebube@yahoo.com" target="_new">nwebube@yahoo.com</a> będę żyć w południowym Londynie. Dziękuję. Ale pamiętaj, nie jestem adwokatem. Radca prawny będzie tylko brać pieniądze i nic nie robić dla ciebie. Sprawdź swój wniosek samego siebie. God bless ya. [ Ostatnio edytowany przez: Goga_G_ 22-01-2011 07:38 ] |
andyopole | Post #3 Ocena: 0 2011-01-21 18:14:46 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2011-01-21 18:10:43, Goga_G_ napisał(a): Twój partner / mąż ma prawo do pobytu w Wielkiej Brytanii w ramach EOG 2006 przepisów. Niestety nie każdy pracownik przypadku w Home Office rozumie prawo członkiem EOG rodziny. Infact, nie masz za mąż za jego pobyt w Wielkiej Brytanii leg....... o matko, co za poliglota... ![]() a tak, poza krytyka tego pseudoadwokata korzystajacego z popsutego translatora - przeciez mozecie bz problemu zamieszkac w Kurdystanie, ktos juz wyzej napisal ze to bardzo spokojny kraj... ![]() |
Post #4 Ocena: 0 2011-01-21 18:18:46 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2011-01-21 18:23:59 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2011-01-21 18:25:39 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Nie_z_tej_bajki | Post #7 Ocena: 0 2011-01-21 18:33:59 (15 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Nie rozumiem z jakiego powodu mialaby komus puscic nerwy?
Nagle wszyscy sie zrobili poprawni politycznie i zaczeli regulaminu przestrzegac? Nie no, Kasia, gratuluje posluchu ![]() ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
alfer74 | Post #8 Ocena: 0 2011-01-21 18:56:47 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-05-2009 Skąd: londyn |
Ja nie jestem poprawny politycznie wiec powiem swoje:
Jak ktos wiaze sie z kims kto jest w tym kraju nielegalnie to moze sie zawsze spodziewac takiego rozwoju zdarzen jak u kolezanki. Tylko wspolczuc wyboru. Chyba, ze zakladala, ze w razie czego pojedzie ze swoja miloscia do jego pieknego kraju... Zycze ze swojej strony dobrego prawnika ![]() inzynier elektronik, specjalizuje sie w telefonii komorkowej, naprawiam i pomagam rozwiazywac wszelkie zwiazane z nia problemy - 07756957744
|
elizaglasgow | Post #9 Ocena: 0 2011-01-21 19:06:46 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
Kiedys na innym forum wypowiadala sie dziewczyna...Mowila o swoim zwiazku, podobnym...Piekna milosc, dziecko, wspolne zycie..., bajka.Dzieki niej ten Pan uzyskal legalny pobyt w UK.Mowila, ze sa razem niecale dwa lata.Po roku pytala sie o prawnika zajmujacego sie rozwodami, mowila o molestowaniu seksualnym dziecka i jak najszybciej chciala skonczyc ten zwiazek...
Trzeba odwagi i to duzej, zeby sie pakowac w taka "milosc".Zawsze uwazalam, ze roznice kulturowe sa nie do pokonania, moze na chwile, na pewien okres, jak zar milosci jeszcze sie pali, ale jak wkrada sie rutyna...to niestety, wszystko leci na leb na szyje. |
Adacymru | Post #10 Ocena: 0 2011-01-21 19:13:21 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-01-21 16:10:12, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
No i patrzcie - 5 stron tematu, a jeszcze nikt nie naplul na kolezanka z powodu jej wyboru partnera, Moj tato mial takie powiedzenie: "nie chwal dnia przed zachodem slonca" (a zony przed smiercia, dodawal po cichu ![]() Chyba jednak zaq wczesnie Madzia pochwalilas... PS Do autorki: Mozesz poradzic sie tutaj [ Ostatnio edytowany przez: Adacymru 21-01-2011 19:17 ]
Ada
|