MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zony, narzeczone, dziewczyny kurdow irackich pytanie do Was

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

Str 6 z 57

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-01-21 17:26:57 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2011-01-21 17:28:13 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-01-21 17:26:57, edzia78 napisał(a):
Cytat:

2011-01-21 16:10:12, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
No i patrzcie - 5 stron tematu, a jeszcze nikt nie naplul na kolezanka z powodu jej wyboru partnera, wszyscy sypia tylko radami ;-). No no no, cos sie wreszcie zaczyna zmieniac na MW?
Sorki za OT, ale nie moglam nie zauwazyc ;-).

Dlatego ja sie tu przeniosłam :-D z mojego"miastowego" forum.Tu jest naprawde super -tolerancja,zrozumienie i normalni ludzie .Na tym "moim"poprzednim to juz by ja....:-D

kupujesz mi wycieraczki do monitora koleżanko!!!

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-01-21 17:30:38 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2011-01-21 17:34:01 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Najnormalniej w świecie oplułem ze śmiechu monitor jak przeczytałem o tej tolerancji itd:))
A dalej myśli nie będę rozwija bo nie chce robić OT i psuć atmosferki milej w temacie:)

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-01-21 17:40:10 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #6 Ocena: 0

2011-01-21 17:42:46 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

No fakt, ja się po innych forach nie szlajam.:))
Choć niestety ostatnio mnie wysyłano na inne:((( dodam ze nie bez mojej winy ale przykro mi było:((

Do góry stronyOffline

alfer74

Post #7 Ocena: 0

2011-01-21 17:45:48 (14 lat temu)

alfer74

Mężczyzna

Z nami od: 29-05-2009

generalnie trudna sytuacja, oby nie rozwinela sie nie po twojej mysli kolezanko. Tak wiele sie slyszy jak kochajacy maz czy chlopak nagle po wyjezdzie do swojego muzulmanskiego kraju zmienia sie o 180 stopni. Tym bardziej, ze macie slub tylko w jego wierze. Obys nie byla jedna z wielu poszkodowanych.

Naprawde postarajcie sie o dobrego prawnika bo tutaj jest dziecko, to juz powazna sprawa w waszej sytuacji...
inzynier elektronik, specjalizuje sie w telefonii komorkowej, naprawiam i pomagam rozwiazywac wszelkie zwiazane z nia problemy - 07756957744

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Goga_G_

Post #8 Ocena: 0

2011-01-21 17:56:51 (14 lat temu)

Goga_G_

Kobieta

Z nami od: 20-10-2010

Your partner/husband has the right to stay in the United Kingdom under the EEA 2006 regulations. Unfortunately the not every case worker at the Home Office understands the right of an EEA family member. Infact, you dont have to be married for him to reside in the UK legally as the family member of an EEA national and whatever way he came to reside in the UK does not affect his right as your family member, coupled with the fact that you guys have children together. They cannot tell him to leave the UK for any reasons. he is your family member, you are POLISH and as such an EEA national possibly exercising EEA treaty rights here in the UK. I am no a Solicitor but God made me a Solicitor naturally and as such i know the laws that govern the EEA regulations which your partner/husband has a RIGHT to apply under as your family member. He should apply for a Residence card of a family member of an EEA national. If you are working, it is a massive advantage for his application as you will have to add letters from your employers, your kids birth certificates if they were born here in the UK, your pay slips and every single relevant document to the application as the Home Office always tends to find out how you have really integrated into life in the UK by yourself and as a family together. So every detail and every document is necessary. I tell you, he WILL stay in the UK because he has that RIGHT. It is not a privilege, IT IS A RIGHT. You have to understand this very well and INSIST on your right. They CANNOT separate you especially now that kids are involved. I know exactly what i am saying to you because i passed through that route extremely successfully too. I have 2 sons with my POLISH partner and i have NEVER been to Poland before, but i am settled in the UK and even have a Housing Association flat already. Again, if you as a Polish citizen have resided in the UK for 5 years, it is wise for you to apply for a Permanent Residence Card as this will quicken your partner/husband's immigration status in the UK. take your advantage to yourselves by yourselves and include your kid's POLISH passports too in every application. If you have been here residing for 5 years and your kids were born here in the UK, your children now have a RIGHT as BRITISH citizens too. Read the Home Office website, every right and laws to support your application is there. And if you have to contact me personally for assistance and/or guidance, email me at nwebube@yahoo.com I live here in South London. Thank you.

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #9 Ocena: 0

2011-01-21 17:59:45 (14 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2011-01-21 16:10:12, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
No i patrzcie - 5 stron tematu, a jeszcze nikt nie naplul na kolezanka z powodu jej wyboru partnera, wszyscy sypia tylko radami ;-). No no no, cos sie wreszcie zaczyna zmieniac na MW?
Sorki za OT, ale nie moglam nie zauwazyc ;-).

Ja też nie mogłem nie zauważyć tego zdania w pierwszej wiadomości:
Cytat:

2011-01-21 14:21:44, ikaa23 napisał(a):
Wiem ze jest duzo podobnych zwiazkow.

Jest dużo podobnych związków Polek z Kurdami, Angielek jakoś do nich nie ciągnie. Jak widzę Kurda z białą, to w 80% przypadków jest to Polka, a w 20% reszta kobiet białej nacji zamieszkujących ten kraj, włączając w to Czeszki, Słowaczki, Rosjanki, Łotyszki, itp. To nie plucie, to stwierdzenie faktów i nikogo nie oceniam. Wybór jest wolny. Zastanawiam się tylko nad ewenementem tego zjawiska.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Goga_G_

Post #10 Ocena: 0

2011-01-21 18:01:50 (14 lat temu)

Goga_G_

Kobieta

Z nami od: 20-10-2010

But remember, i am not a Solicitor. Solicitor's will only take your money and do nothing for you. Make your application by your own self. God bless ya.

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,