MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zony, narzeczone, dziewczyny kurdow irackich pytanie do Was

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 48 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 47 | 48 | 49 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

Str 48 z 57

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

polskismak

Post #1 Ocena: 0

2011-01-23 20:21:45 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

Cytat:

2011-01-23 20:03:51, ragazza napisał(a):
Cytat:

2011-01-23 17:56:03, polskismak napisał(a):
ragazza moim zdaniem podziałna narodowosci jest nietrafiony zwyczajnie jakiś odsetek mężów jest dalekich od ideału bez względu na narodowość czy kulture . To samo pewnie dotyczy żon.

No dokladnie. Chyba nie zauwazyles sarkazmu bijacego z moich wypowiedzi. Dlatego w.....a mnie jak ludzie gnoja wszystkich Kurdow. Tak samo ktos innej narodowosci moze gnoic innych Polakow, bo znal jednego co pil, bil czy kradl. Coz narodowsc ma do tego? Ja mamj meza Polaka i uwazam, ze lepszego na swiecie nie ma, ale moja kuzynka ma meza Syryjczyka i uwaza dokladnie tak samo jak ja. O gustach sie nie dyskutuje.

któraś z was musi coś kręcić , no chyba że macie jakiegoś muzułmanina za męza który jest posiadaczem dwóch żon
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Fisolka

Post #2 Ocena: 0

2011-01-23 20:26:30 (14 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Z nami od: 27-12-2010

Nie tak zupelnbie...moja znajoma wyjechala do Turcji aby wziac slub z mezem Irakijczykiem, ktory nie dostal zgody na powrot do UK.
Oboje nadal mieszkaja w UK a slub pozwolil mu na ubieganie sie o paszport i prawo pobytu...
Jak wspomnialam ...nie jestem specjalistka w dziedzinie ,,azyl,, ale zabralam glos bardziej w sprawie ,,pijakow, nieudacznikow-polakow, czyli mojego meza i 2 synow,,...jakos nie wudaje mi sie aby ktorys z nich nalezal do wyzej wspomniane kategorii!
Zadkladam ,ze wiekszosc uczestnikow forum wie iz nie tylko polakom zycie na emigracji czasem przynosi niespodziewane klopoty:))
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry k

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Fisolka

Post #3 Ocena: 0

2011-01-23 20:29:01 (14 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Mialam na mysli ,,nie tylko Kurdom...,, ale rowniez Polakom zycie sprawia nieprzewidziane klopoty:))

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

LekarzDrzew

Post #4 Ocena: 0

2011-01-23 21:00:25 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2009

Cytat:

2011-01-23 20:29:01, Fisolka napisał(a):
Mialam na mysli ,,nie tylko Kurdom...,, ale rowniez Polakom zycie sprawia nieprzewidziane klopoty:))

Tyle ze mojemu kumplowi z pracy turecka rakieta wyparowala 4 osobowa rodzine.

Do góry stronyOffline

Fisolka

Post #5 Ocena: 0

2011-01-23 21:08:44 (14 lat temu)

Fisolka

Kobieta

...a jaki to ma zwiazek z tematem?

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

LekarzDrzew

Post #6 Ocena: 0

2011-01-23 21:33:01 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Cytat:

2011-01-23 21:08:44, Fisolka napisał(a):
...a jaki to ma zwiazek z tematem?

Dostal obywatelstwo bo to kraj demokratyczny czy jest istotna rasa ?

Do góry stronyOffline

polskismak

Post #7 Ocena: 0

2011-01-23 21:34:15 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

chyba taki że tam gdzie chcą odesłać męża autorki postu sylwester obchodzony jest 365dni w roku w dodatku fajerwerki mają amerykańskie a nie chińską tandete.
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Fisolka

Post #8 Ocena: 0

2011-01-23 21:50:38 (14 lat temu)

Fisolka

Kobieta

...jak wspomnialam zabralam glos w sprawie zalozycielki watku nazywajacej polakow ,,pijakami,nieudacznikami...,,
Nie zycze ani dziewczynie ani jej partnerowi jego deportacji ale ilosc komentarzy na temat wyzszosci kultury narodowosci kurdyjskiej nad polska i wsparcia oraz informacji jakich sobie udzielaja napawa mnie dziwnymi watpliwosciami.
Zakladacie, ze przesladowania narodowosciowe, polityczne czy jakiekolwiek inne daja im prawo do szafowania komentarzami na temat nas polakow...???
Przypinania nam latek...
Otoz to jest demokracja! Mamy takie same prawa ale rowniez obowiazki w tym kraju.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

LekarzDrzew

Post #9 Ocena: 0

2011-01-23 22:10:05 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Cytat:

2011-01-23 21:50:38, Fisolka napisał(a):
...jak wspomnialam zabralam glos w sprawie zalozycielki watku nazywajacej polakow ,,pijakami,nieudacznikami...,,
Nie zycze ani dziewczynie ani jej partnerowi jego deportacji ale ilosc komentarzy na temat wyzszosci kultury narodowosci kurdyjskiej nad polska i wsparcia oraz informacji jakich sobie udzielaja napawa mnie dziwnymi watpliwosciami.
Zakladacie, ze przesladowania narodowosciowe, polityczne czy jakiekolwiek inne daja im prawo do szafowania komentarzami na temat nas polakow...???
Przypinania nam latek...
Otoz to jest demokracja! Mamy takie same prawa ale rowniez obowiazki w tym kraju.

Pytam po raz kolejny czy autorka watku odpowiedziala brutalnie na. agresywne pytania polskich rasistow jej zdaniem czy nie? Ciagle jakos odpowiedzi unikacie .Przyjechalo sie trzeba liczyc sie ze spoleczenstwo jest multikulturowe.

Do góry stronyOffline

Fisolka

Post #10 Ocena: 0

2011-01-23 22:25:51 (14 lat temu)

Fisolka

Kobieta

opowiedzialam mojemu mezowi o tym forum i polskiej tolerancji. Odpowiedzial krotko: haha Dlaczego oni nas nienawidza? Bo wiekszosc najladniejszych polskich kobiet wczesniej czy pozniej zostawia swojego polskiego "pussy man" dla przystojnego obcokrajowca
a te kobiety ktore Nas wyzywaja sa tak malo atrakcyjne ze zaden z Nas ich nie chce i to jest czysta zazdrosc.

wiec mam Wam przekazac:
"be careful" i poki nie jest za pozno badzcie dobrzy dla swoich zon, przestancie pic i pilnujcie swoich slicznych dziewczyn, bo jego wielu bardzo fajnych kumpli jest nadal do wziecia

No comment!!!!

..chyba ,ze tez uwazasz, ze kobieta jest mentalnie ulomna istota...

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Strona 48 z 57 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 47 | 48 | 49 ... 55 | 56 | 57 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,